Hozzászólás ideje: 2017. Június 6.8 éve Szegény, úgy néz ki, mint egy feltápolt, pirosra mázolt paraszt/gyalog a sakkban.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 6.8 éve Szegény, úgy néz ki, mint egy feltápolt, pirosra mázolt paraszt/gyalog a sakkban. Hehe. Inkább egy futóra emlékeztet engem. Elég érdekes kinézete van.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 6.8 éve Az is lehet, de akármelyik is, Yoda elég király ahhoz, hogy ezt is kiüsse.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 6.8 éve Az is lehet, de akármelyik is, Yoda elég király ahhoz, hogy ezt is kiüsse. OFF Futó - Sakk - Király. Király - Üt - Futó.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 6.8 éve De vajon kit fognak őrizni? Snoke túl snassz lenne. Mert az nem snassz hogy még egy fajta karaktert átvesznek kisebb alakításokkal?
Hozzászólás ideje: 2017. Június 8.8 éve Kit őriznek? Nyilvánvaló: Palpi visszatér! Vagy snoke formájában már vissza is tért?
Hozzászólás ideje: 2017. Június 8.8 éve Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket?
Hozzászólás ideje: 2017. Június 9.8 éve Szerző Bejövős az a fajta lépegető annak ellenére hogy nem bírom igazán a lépegetőket. A stormi is adja rendesen. Az a gombafejű piros szamuráj is kemény. Gondolom fénykardálló a fegyvere.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 9.8 éve Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? Nekem olyan érzésem, van mintha tudnának pitizni.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 10.8 éve Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? Nekem is eszembe jutott, bár a hátsó lábai gizdák ehhez. De nagy szám lenne! És a nyakában nem löveg lenne, hanem egy kihúzható fegyver! Kicsit tranformerses elgondolás, de kevesebb copy paste fikát kapna.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 10.8 éve Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait). A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében?
Hozzászólás ideje: 2017. Június 10.8 éve Ez az új lépegető úgy néz ki mint egy csimpánz vagy egy gorilla. Szerkesztve: 2017. Június 10.8 éve - tomcsi80
Hozzászólás ideje: 2017. Június 10.8 éve Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait). A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében? A színesebb rohamoszi nagyon tetszik. De a lépegetőket remélem nem kezdik el kötözgetni a 8-ban.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 11.8 éve Jól néz ki. Bár nem tudom hova tenni. Rajongói poén, vagy concept art? Én már semmin sem lepődöm meg.
Hozzászólás ideje: 2017. Június 11.8 éve Szerző Én egy albínó mutáns fókához tudnám hasonlítani. Más: Úgy hírlik hogy a Battlefront II megerősítette hogy a tízer-beli űrcsata a D'Qar-nál zajlik. Szerkesztve: 2017. Június 11.8 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.