Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPVIII spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

De vajon kit fognak őrizni? Snoke túl snassz lenne. :)

Mert az nem snassz hogy még egy fajta karaktert átvesznek kisebb alakításokkal? :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bejövős az a fajta lépegető annak ellenére hogy nem bírom igazán a lépegetőket. A stormi is adja rendesen. Az a gombafejű piros szamuráj is kemény. Gondolom fénykardálló a fegyvere.

Hozzászólás ideje:

Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? :hmm:

Nekem olyan érzésem, van mintha tudnának pitizni.

Hozzászólás ideje:

Ezek a lépegetők úgy néznek ki, mint amik képesek két lábra állni. Bár lehet, hogy ez a karszerű első pár végtag a védelem az ellen, hogy valami körbetekerje és orra buktassa őket? :hmm:

Nekem is eszembe jutott, bár a hátsó lábai gizdák ehhez. De nagy szám lenne! És a nyakában nem löveg lenne, hanem egy kihúzható fegyver! Kicsit tranformerses elgondolás, de kevesebb copy paste fikát kapna.

Hozzászólás ideje:

Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait).

A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében?

Hozzászólás ideje:

Én arra gondoltam, hogy az első lábak egyrészt úgy tudnak mozogni, mint egy kar, így ki tudnak szabadulni a madzagból, plusz a vastagabb lábbal jobban meg tud támaszkodni ha előre buknak (és az sem utolsó, hogy ezt valószínűleg nehezebb úgy szétlőni, mint az AT-ACT-k lábait).

A rohamosztagos meg ezzel a színes páncéllal tökre a klónokra emlékeztet. De jól látom, egy kalapácsot tart a kezében?

A színesebb rohamoszi nagyon tetszik.

De a lépegetőket remélem nem kezdik el kötözgetni a 8-ban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én egy albínó mutáns fókához tudnám hasonlítani. :D

Más:

Úgy hírlik hogy a Battlefront II megerősítette hogy a tízer-beli űrcsata a D'Qar-nál zajlik.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.