Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Biztosra veszem, hogy Leia lánya. Érdekes az a szakasz. Luke épp ekkor mondja, hogy a testvérében is megvan az Erő, Csak nem Leia veszi át Anakin kardját? Alig lenne ágybapisilős jelenet! És hát, valakinek még mondja Luke, hogy a családi hagyomány szerint ő is erős az Erőben. Rey lenne? Vagy Po? Arcvonásai miatt inkább Rey. De egy biztos, van egy újabb Skywalker! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hát engem onnét hordágyon kell majd elszállítani! Mehetünk az ágyakkal felszerelt moziba is. Egyetértek, Leia lánya lesz. A narráció is ezt erősíti: apám - Vader maszkja (!!!!!!!!!!!!!); én - Luke nyúl Artuhoz a fémkezével, ezt láttuk korábban egy fotón; a testvérem - Luke térdelve átnyújtja Leiának a kardot. Te - ez szinte 100%, hogy Rey. Remélem jól megmagyarázzák, hogy honnan kerül elő Anakin kardja! Az a kard átnyújtás Leia és Luke között történik? Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Érdekes az a szakasz. Luke épp ekkor mondja, hogy a testvérében is megvan az Erő, Csak nem Leia veszi át Anakin kardját? Alig lenne ágybapisilős jelenet! És hát, valakinek még mondja Luke, hogy a családi hagyomány szerint ő is erős az Erőben. Rey lenne? Vagy Po? De egy biztos, van egy újabb Skywalker! Igen ez nekem is feltűnt, hogy épp akkor ér oda a a kép amikor Luke a húgáról beszél. Ez szerintem arra utal, hogy Leia lánya lesz a középpontban, a fénykard átadós résznél meg fura nekem úgy tűnik mintha két női kézt látnánk. Nem kis érzelmi töltete lenne egy olyan jelenetnek ahol Leia átadja Reynek Anakin fénykardját. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Látványos az új trailer, de még mindig vannak nyitott kérdések. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Remélem jól megmagyarázzák, hogy honnan kerül elő Anakin kardja! Az a kard átnyújtás Leia és Luke között történik? Bocs, nem, Rey nyújtja át Leiának, térdelve. Szerintem legalábbis Rey lehet az. Szerkesztve: 2015. Április 16. - SimonZ Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Bocs, nem, Rey nyújtja át Leiának, térdelve. Szerintem legalábbis Rey lehet az. Szerintem is inkább ez a helyzet. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Arra se mernék megesküdni, hogy Luke taperolja Artu fejét műkézzel egy Mustafar-i hanglatot idéző bolygón. Anakin kapott ilyesmi műkezet az ep2 végén... Tán egy flashback??? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Baromi jó ez a teaser, állam leesett!!! Ha ezt érzem a trailer alatt, hogy fogom érezni magam a mozi után? Hát engem onnét hordágyon kell majd elszállítani! Majd kollektíve támogatjuk egymást mindnyájan a premier napján a moziból kijövet Gondoljatok bele, úgy nézzük meg moziban az új SW-filmet, hogy mögöttünk ennyi év közös fórumozás áll Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerintem is így van, Rey adja oda Leiának. Az biztos, hogy két női kéz, és mintha az, aki átveszi a kardot, ráncosabb kezű lenne. Az viszont tényleg jó kérdés, hogy honnan került elő ez a kard. Most vagy nem ezt látjuk leesni - lenne benne ráció, hiszen, amikor Luke leért a cső aljára és kinyílik alatta a csapóajtó, sehol se látni a kardot és a kezét -, vagy a végén kiderül, hogy a Bespinnek van rendes felszíne. Elvégre, ez a Star Wars, nem a Bespin lenne az első bolygó, ami életszerűtlen. Tulajdonképpen, a Star Wars összes bolygója lehetetlen világ. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Arra se mernék megesküdni, hogy Luke taperolja Artu fejét műkézzel egy Mustafar-i hanglatot idéző bolygón. Anakin kapott ilyesmi műkezet az ep2 végén... Tán egy flashback??? Vagy az évek alatt Luke karja lerongyolódott. Emlékezz arra, hogy az ep6-ban sem volt alkalma megjavíttatni a lövés után. Ha száműzetésbe vonult, lehet, hogy az évek során elhasználódott a műkeze. A műbör alatt meg valószínűleg hasonló konstrukció van, mint amilyen Anakiné is volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A végén Phasma kapitány üldözi a Falcont? Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Chewie, we are home! No de hol? Szerkesztve: 2015. Április 16. - R2-D2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. A végén Phasma kapitány üldözi a Falcont? Nagyon krómszerű, de a sisak nem egyezik. Lehet hogy ezt a maszkot hordja pilótaként, de meglepne ha egy sima Tie-t vezetne. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Valóban inkább az átvevő keze tűnik öregebbnek, az lehet Leia. A kard előkerülésének örülök, remélem a magyarázat is jó lesz, első körbe csak annyit remélek, hogy nem az a nevetséges űrben lebegő kéz és fénykard lesz ez a magyarázat. Aki R2-hoz nyúl mechanikus kézzel szerintem Luke, elképzelhető, hogy a kis droid azóta is vele maradt. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Vagy az évek alatt Luke karja lerongyolódott. Emlékezz arra, hogy az ep6-ban sem volt alkalma megjavíttatni a lövés után. Ha száműzetésbe vonult, lehet, hogy az évek során elhasználódott a műkeze. A műbör alatt meg valószínűleg hasonló konstrukció van, mint amilyen Anakiné is volt. Én is ugyanerre a következtetésre jutottam Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Chewie, we are home! No de hol? Hát a Falconon! Vagy ez költői kérdés volt? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hú gyerekek... ez most a földbe döngölt... Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Star Wars - Az ébredő erő 2. teaser magyar felirattal Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hát a Falconon! Vagy ez költői kérdés volt? Arra nem is gondoltam... A bolygón agyaltam. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Sajnos csak most értem ide, viszont az eddigi kommentek gyors átfutása is nagyon nagy várakozással tölt el. Mindjárt nézem is a trailert. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hát a Falconon! Vagy ez költői kérdés volt? Szerintem itt ernek be a lazadok bazisara. Esetleg meglattak az X-szarnyuakat? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Chewie, we are home! No de hol? szűkebben a falconban, tágabban a starwars-ban.. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem is tudom már hanyadszor nézem meg, nehéz kiemelni egy jelenetet, de a kedvenceim közt van az elején a becsapódott csillagromboló, a csata a hangárban, Kylo Ren erőlökése, a Chrome trooper feltűnése, és a Falcon üldözése. Amúgy most már szemernyi kétségem sincs afelől, hogy a csuklyás alak Luke, akinek pedig átnyújtják a kardot Leia. Hiszen a narráció is éppen rájuk jön ki. Viszont érdekes, nem tudom jelent-e valamit, hogy mikor Luke a narráció végén mondja, hogy "benned is megvan az erő" akkor a "This Christmas" felirat után rögtön Poe Dameront mutatják. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Sajnos csak most értem ide, viszont az eddigi kommentek gyors átfutása is nagyon nagy várakozással tölt el. Mindjárt nézem is a trailert. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy nem fogsz csalódni Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Véleményem szerint az égett Vader maszk egy ereklye a 'gyűjtő' gyűjteményei közül. A robotkezű csuklyás R2-val egyértelműen Luke. Az idősebb hölgy, aki átveszi Anakin kardját pedig egyértelműen Leia. Aki átadja neki a kardot pedig valószínűleg a legifjabb Skywalker. Nekem ez már első megnézésre lejött a szöveg alapján. És ezt nem azért írom (mielőtt bárki félreérteni) hogy mekkora májer vagyok, egyből vágom ki kicsoda. Nóp! Egyszerűen csak adja magát ... főleg a narrálás alapján, ahogy Palpi is írta. Szerintem itt most nincs megtévesztés. Mindenki az a bevágott jelenetekben, akire a narrálás utal. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Darth Riddick Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Bocs, nem, Rey nyújtja át Leiának, térdelve. Szerintem legalábbis Rey lehet az. Biztos, hogy Leia az? Nagyon krómszerű, de a sisak nem egyezik. Lehet hogy ezt a maszkot hordja pilótaként, de meglepne ha egy sima Tie-t vezetne. Volt olyan hír is, miszerint több króm osztagos is lesz akiknek a vezetője Phasma. Lehet, hogy ez az egyik ilyen elit osztagos. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem lehet, hogy ebből a jelenetből volt a narráció átkeverve? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Hát,. aki átadja a kardot, nem biztos, hogy Rey. De aki átveszi, az biztos, hogy Leia! Nem lehet, hogy ebből a jelenetből volt a narráció átkeverve? Bizony ebből volt! Szerkesztve: 2015. Április 16. - Darth Riddick Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Kicsit szemet szúrt Luke fiatalos hangja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Nem lehet, hogy ebből a jelenetből volt a narráció átkeverve? Nem is kérdés. Luke hangja elég fiatal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Nabopolasszar,
teaser 2
Ajánlotta: Ody Mandrell
1 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.