Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen, az ott nagyon jól láthatóan csak a keret. Az egész állomásból jószerivel csak a keret van meg, de a fegyverből mindenképpen. Hiszen látni a tárcsa helyén a gerendák között a böszöm nagy lyukakat, amin átfér egy csillagromboló. :)

Hozzászólás ideje:

Ok, csak véleményem szerint értelmesebb lett volna a keretet továbbépíteni, és szerintem a trailerig mindenki úgy vélte, hogy egyben épült meg az egész, nem külön külön darabokból lett összelegózva. Mondjuk látványosnak biztosan látványos a jelenet, és mint utolsó simítás valóban sokatmondó képsor

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Amúgy mindig megdöbbenek, hogy milyen sokáig építették. Röhögnék, ha kiderülne a Rogue One-ból, hogy az első mintapéldány magát robbantotta fel a kijelölt bolygó helyett. :D

Nem csoda, ha egy prototípust sokáig építenek, gondolom sok műszaki probléma is felmerült közben, amit meg kellett oldani. Aztán a Tarkin-könyv szerint volt nem egy szabotázs is, ami szintén lassította a munkát. Mindemellett a fegyver erejét adó kyber-kristályok beszerzése sem lehetett egyszerű. Az első szállítmányt még Obi-Wan és Anakin semmisítette meg a klón háborúk idején, legutóbb Hera és Kanan robbantotta fel a kristályt szállító űrhajót. Tulajdonképpen, a Rebels tükrében teljesen bele is illik a képbe, hogy a fegyver még nem került a helyére, hiszen az öt óriás kyber-kristály még nincs összeszedve. Azokat meg valószínűleg egyszerűbb úgy beszerelni, hogy maga a fegyver még nincs rácsatlakoztatva az állomásra.

Ok, csak véleményem szerint értelmesebb lett volna a keretet továbbépíteni, és szerintem a trailerig mindenki úgy vélte, hogy egyben épült meg az egész, nem külön külön darabokból lett összelegózva. Mondjuk látványosnak biztosan látványos a jelenet, és mint utolsó simítás valóban sokatmondó képsor

Nekem ez, hogy legóznak, ilyen "amint megláttam, már adta magát" dolog. :) Egyrészt, az ep3-ban is látható, hogy vannak körülötte részegységek, kisebb gerendák, amiket úgy illesztenek rá, másrészt, egy ekkora állomást modulárisan egyszerűbb megépíteni, pláne, hogy sok technológiát még útközben fejlesztenek ki. Már csak a műszaki hibák és szabotázsakciók miatt is biztonságosabb a fontosabb részegységeket a végsőkig külön tárolni.

A Halálcsillag II esetében már más volt a helyzet, hiszen ott a fegyvert használni akarták az állomás tényleges befejezése előtt.

Hozzászólás ideje:

Két kérdés a teaserrel kapcsolatban. 1) Ti se gondoltátok eddig, hogy a HCS "tárcsája" ki tud jönni a helyéről? Vajon ez mindig is mobilis volt, vagy amit itt látunk, az az első beillesztés a helyére?

Szerintem is csak úgy van értelme, ha az a végső beillesztés és ezáltal vált teljessé az állomás.

2) Az előzetes után csak én hökkenek meg mindig Luke búval b*szott fején? :D Mintha épp Kylot akarná megbüntetni Han megöléséért. :evil:

Azon mindig szétröhögöm magam. :D Szerintem az van amit Dzséjt is írt. :D Jól rágyúrtak az EPVII -es szótlanságára. :P

+1) Nektek nincs olyan érzésetek, mintha az EpVII-be tervezett de végül fel nem használt leharcolt, veterán, kyborg segítő karaktert átemelték volna a Rogue One-ba Whitaker szerepére? :)

Nekem nincs ilyen érzésem. Mondjuk ezzel a spoiler inkább Tekka karakterére vonatkozott.

Hozzászólás ideje:
Persze játszhatná, miért ne, de ettől függetlenül a film nem lenne jobb, hogy egy "A-listás" is van benne.

Amúgy annyira nem lennének tesók, mert "The Rock" szamoa. :)

Az édesanyja szamoa, az édesapja afro-kanadai. De persze amúgy sem komolyan mondtam. :D Viszont igazad van, hogy az egész teljesen lényegtelen, mert az eddigi Star Wars színészek nagy többsége sem A-listás volt...

A Halálcsillag szerintem is modulokból épül, gyanítom, hogy a legtöbb modul gyártója nem is tudja, hogy mihez gyártja, amit gyárt. Erről eszembe jut a jó öreg szovjet-éra vicc, kicsit átalakítva:

- Mondja, van magának otthon hűtőszekrénye?

- Nem, nekem nincs.

- De ember, maga negyven évig egy hűtőgépgyárban dolgozott, ahol semmi mást nem gyártottak, csak hűtőgép alkatrészeket! Ha minden nap csak egy kis alkatrészt vitt volna haza, már lenne otthon hűtője!

- Higgye el, ezzel próbálkoztam több éven át, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig szuperlézer jött ki belőle!

Hozzászólás ideje:

Nekem nincs ilyen érzésem. Mondjuk ezzel a spoiler inkább Tekka karakterére vonatkozott.

Igen, de végül azt elvetették, és nekem amikor ránézek a leharcolt Whitaker karakterre, akkor automatikusan beugrott a kikukázott klón-háború veterán karakter.

Hozzászólás ideje:

+1) Nektek nincs olyan érzésetek, mintha az EpVII-be tervezett de végül fel nem használt leharcolt, veterán, kyborg segítő karaktert átemelték volna a Rogue One-ba Whitaker szerepére? :)

Kitűnő meglátás! Egyébként Montrossnak hívják és nem az EPVII-hez készült a rajz, hanem az EPIV-hez 1976-ban.

Star-Wars-Episode-VII-Montross-01-e1413403343289_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Star-Wars-Episode-VII-Montross-02-e1413403366351_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

RO_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"While the making of Star Wars was being negotiated with Twentieth Century Fox in 1976, a budget was drawn up. Due to confusion in the process, a number of items from earlier drafts were budgeted for; a £150 pirate outfit for Montross was one of them. Bill Bailey was also listed as having been cast for the part of Montross.[11] "

Tehát a kosztümöt költségvetési okokból nem tudták elkészíteni. A szerepre pedig bizonyos Bill Bailey lett kiválasztva.

Mondjuk ez annyiban furcsa, hogy az már az epIII-ban is a helyén volt :hmm:

ROTS-DS.jpg

Lehet azért tartott ennyi ideig az építése, mert közben ki kellett szerelni és le kelett cserélni :D

Szerintem az csak a foglalat, a tárcsa még nincs a helyén. Egyébként szerelés közben több elemet ki és betolhatnak. :)

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Zééé: szóval már az EpVII-nél is egy korábbi ötletet karoltak volna föl?

Igen. :)

Az EPIV-ben szerepelt volna, de eredetileg nem kalóz volt, hanem ha jól tudom, birodalmi.

Szerk.:

Jól emlékeztem.

"In this draft, Montross is almost all robotic, with only his right arm and head organic; the name of an Imperial officer from the rough draft"

Hozzászólás ideje:

Érdekesen festett volna egy ilyen alak a Birodalom oldalán, most majd meglátjuk, hogy muzsikál a másik oldalon. Én mindig örülök az ilyen korai vázlatok valamilyen formájú megformálásának, mert jól mutatja, hogy még rengeteg régi anyag van, amit nem muszáj eldobni.

Hozzászólás ideje:

Semmi kétség. Darth Maul visszatér élőszereplősbe.

Kicsit barnulva, de jó lesz!

Kananak meg levágták a haját és bottal harcol. :)

Hozzászólás ideje:

Tiszta Battlefrontba éreztem magam mikor megláttam az AT-AT-ket :D Ez várósabb film lesz mint a 7 rész volt. Pörgős film lesz az már tuti :_D

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszett! Egy percig nem éreztem fanmade feelinget, a fan service-t viszont igen. De nagyon tetszik a sötét hangulat, az áthangszerelt Erő téma és a felvezetett sztori.

Tudom, nem lesznek benne Jedik, stb. de azért ott van bennem a kis ördög: 0:27-nél az nem Ezra egész véletlen? ;) Nemcsak a kinézete, de valahogy a beállása is mintha rá emlékeztetne.

ezra_www.kepfeltoltes.hu_.png

Az már pedig Ezra :-)))) Baromira várom a filmet.

Hozzászólás ideje:

Az már pedig Ezra :-)))) Baromira várom a filmet.

Há jól megöregedett. Fél év alatt cirka 15 évet. Kemény fél év lehetett. :)

Hozzászólás ideje:

Csak átültették animációból valóságba. :P Én titkon bízom benne, hogy az ő lesz.

Diego Luna 1979-ben született, mindjárt 40 éves. Ezra mennyi lehet az Új Remény idején, 13-14 éves? De persze a remény hal meg utoljára. Chuck Noris fogja kivégezni.

Hozzászólás ideje:

Ezra mennyi lehet az Új Remény idején, 13-14 éves?

Az első évadban kiderül, hogy a Birodalom kikiáltásának a napján született, szóval még Luke-nál és Leia-nál is idősebb pár nappal, azaz az epIV-re 18-19 éves ;)

Hozzászólás ideje:

Én úgy tudom, hogy Biggs a New Hope eseményei alatt áll be a felkelőkhöz? Kivágott jelenet: Tosche station?

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Bár a törölt jelenet is kánon, ha nem ütközik a filmek cselekményével, töröltsége révén még simán felül írhatja a Rogue One. viszont, ha a színész negyven éves, akkor nem lehet Biggs, hiszen ő Luke gyerekkori barátja, azaz ő sem lehet több 19-20 évesnél. Luke, Biggs, Leia, Ezra, mind egyidősek nagyjából az ep4 idején, 19-20 évesek. Csak nem egy negyvenévesre bízzák a szerepet. Bár Garrick Hagon is 37-38 éves volt, amikor eljátszotta Biggset, szóval... :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.