Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Mandalorian sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én csak remélem azt, hogy a neten keringő leak nem igaz. Nem hiszem el, hogy ha eddig titokban tudták tartani az évadot - a színészek kiléte valószínűleg borítékolható volt a Lucasfilm és a Disney számára - akkor majd pont most derüljön ki az epizód története.

Amúgy én is várom már a részt. Remélhetőleg egy nagyon jó rész lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Nekem meg pont ez az első olyan kép, amin belelátom.

Nem tudok mást mondani, meglátjuk. :D 

Éppen most , Bence1997 írta:

Én csak remélem azt, hogy a neten keringő leak nem igaz. Nem hiszem el, hogy ha eddig titokban tudták tartani az évadot - a színészek kiléte valószínűleg borítékolható volt a Lucasfilm és a Disney számára - akkor majd pont most derüljön ki az epizód története.

Filoni rendezte, szóval az is érdekes lesz még. Bár a pilot epizódnál remek munkát végzett. 

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Amúgy én is várom már a részt. Remélhetőleg egy nagyon jó rész lesz.

Azt olvastam, hogy ez állítólag már tavasszal is keringett egyszer :D nekem elképzelhetetlennek tűnik, hogy pont egy évadközepi epizód sztorija kikerüljön már hónapokkal ezelőtt, miközben meg gyakorlatilag minden mást titokban tudtak tartani a színészeken kívül (utóbbiakat mondjuk nem is könnyű, de azért volt már rá példa, pl. Ray Park - Solo, McDiarmid - TROS (első trailerig))

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Azt olvastam, hogy ez állítólag már tavasszal is keringett egyszer :D nekem elképzelhetetlennek tűnik, hogy pont egy évadközepi epizód sztorija kikerüljön már hónapokkal ezelőtt, miközben meg gyakorlatilag minden mást titokban tudtak tartani.

A Lucasfilm titoktartása csodákra képes. Persze a guest star szereplők idő előtt kikerültek, de ezt valószínűleg elnézték a készítők. Azt nem értem, hogy ilyen alapon akkor az első rész története miért nem derült ki a premier előtt? Vagy a 3. rész története? Ennyire akarják őt látni? :D

3 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Filoni rendezte, szóval az is érdekes lesz még. Bár a pilot epizódnál remek munkát végzett. 

Ezt a részt még írta is, mint az előző évadnál a Tatooine -ost. Remélhetőleg Bryce-hoz hasonlóan Dave is sokat fejlődött. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
28 perccel korábban, Bence1997 írta:

Ezt a részt még írta is, mint az előző évadnál a Tatooine -ost. Remélhetőleg Bryce-hoz hasonlóan Dave is sokat fejlődött.

Nem volt az rossz, csak pár embernek sok volt a homeage. Most szerintem ilyenről szó se lesz.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nem volt az rossz, csak pár embernek sok volt a homeage.

Nem is mondtam rossznak azt a részt. :D

Most szerintem ilyenről szó se lesz.

Boba Fett GIF by Boba Fett Fan Club

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2018. 05. 12. - 8:18, IndianaAndrisSolo írta:
Spoiler

Itt egy fan theory a részemről. Tényleg vegyétek annak. Ha már sok MoCap, el tudom képzelni, hogy a sorozat Snoke eredetével foglalkozik, és bevonja a Rebels és TCW rajongók által nagyon kedvelt figuráit, így ez lesz az a sorozat, ahol Ahsoka és Sabine keresik az eltűnt Thrawnt, Ezrát, és úgy kerülnek el az ismeretlen régiókba, és találkoznak valamiképp Snoke-kal is. Időben nekem ez sokkal inkább tűnik a Rebels cliffhangerének továbbgondolásának, mint a Resistance. Ez megmagyarázná Serkis TLJ után is tartó titokzatoskodását is, lehet, h simán benne van ebben a sorozatban. Meg ha belegondoltok, mi történhetne 7 évvel a RotJ után? Ez lényegében a legnagyobb békeidő. Nyilván a másik esélyesebb lehetőség az, hogy valami alvilági sztori lesz. 

Ez így úgy tűnik majdnem betalál. :D 

Hozzászólás ideje:

Már csak pár óra!!! ^^ Akarom mondani mindjárt kint az új rész! #superhyped

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:

Epizódcímet és hosszat keressen valaki légyszi, most nem merek felmenni redditre :D

Szerk.: felmenten egy spoilermentesebb helyre.

47 perc. The Jedi

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Még nem mindenhol..de akkor parsec kérdése. :)

Már igen!

Hozzászólás ideje:

Mostanában minden rész után csak az jár a fejemben, hogy mi lesz itt még??? :D

Elképesztően jó rész volt. Ahogy azt már megszokhattuk. :)

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Yoda József írta:

Szerintem volt már ennél jobb rész is a sorozatban, de nem volt rossz :D 

Szerintem is. Számomra sem ez volt a legjobb rész. Még az évadban sem, de ettől függetlenül baromi jó volt. :)

Hozzászólás ideje:

Most fejeztem be, amíg ment a stáblista a végén próbáltam feldolgozni a látottakat. Szinte el sem hiszem annyira jó ez a sorozat, pedig idén a TCW sorozat finálé után nem hittem, hogy érzelmileg képes lesz hatni rám ennyire egy SW alkotás... ez másképpen, de elérte. Nálam abszolút a legjobb epizód ever, Filoni előtt pedig ismét megemelem a kalapom. Nem csak ez a rész amúgy, hanem előző kettő is olyan új irányokat is mutatott, ami alapján olyan mélysége van ennek a sorozatnak, ennek a korszaknak, hogy én eddig is szerettem a Mandaloriant, de ezek után szintet lépett a sorozat és már egy teljesen más polcon van. Minden várakozást megért ez a rész és még, ha voltak is furcsa érzéseim kezdetben a végére minden elsimult, én meg vagyok véve.

Hozzászólás ideje:

Ne nézzetek be sehova. Belefutottam egy sokkoló spoilerbe. Fuck! 

Azért az epizód címe már önmagában is egy sokkoló spoiler, még ha sejtettük is, hogy mi jön. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.