Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) 2015. 11. 06. - 21:00, Ody Mandrell írta: A végén az akkora Rey mint ide Nagykáta! Nem is értem miként lehet másnak hallani? Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Szerkesztve: 2015. November 6. - Zééé Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. 2015. 11. 06. - 21:10, Zééé írta: Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Ez utóbbinak én pl. örülnék, mert elég szájbarágós. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. 2015. 11. 06. - 21:10, Zééé írta: Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Míg a srácok nem írták, eszembe se jutott volna, hogy Rey lehet, aki beszél. Rémbéna húzás lenne, hogy míg sír a képen, közben önmagát kommentálja. És tök olyan, mintha Kanata korábbi erő-momológjához tartozna ez a szöveg. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. 2015. 11. 06. - 21:17, Bomarr írta: Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Akkor sem tetszik. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) 2015. 11. 06. - 21:17, Bomarr írta: Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Igaz, a Star Wars tele van ilyen teátrális (banális) kiszólásokkal. Ön az egyetlen reményünk, ez a fiú minden reményünk, vele van az erő stb. stb. Nincs nagy jelentősége. Szerkesztve: 2015. November 6. - Zééé Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Igen, nekem egyértelműen a második tetszik jobban. A Tie vadászok a naplementénél nagyon durvák. Kicsit amúgy olyan érzésem van, mintha az előző trailer-ből kivágták volna az "unalmas" részeket. P.S. Itt unalmas részen azt értem, hogy 100. megnézésre azt már átugrom:) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Kívàncsi vagyok mikor dobja össze valaki az új megatrailert? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Épp egy szép péntek estét töltök el itthon, játszom majd megnézek egy filmet aztán feljövök a fórumra. Gyanús hogy miért született ma 2-3 oldal hozzászólás ezen topicban. Elvileg már nem adnak ki új trailert. Aztán mégis. Hát ez elképesztő. Az új kameraállások lélegzetelállítóak. A kamera az X-Wing kinyitott szárnyai KÖZÖTT helyezkedik el? Zseniális. Tie-vadászok naplementében? Felülmúlhatatlanul ötletes. Aztán jön a for my family? Amiből számomra egyértelmüen kiderül hogy Rey Skywalker-sarj? Hisz a nagybetűs család az sw-ben Skywalker névre hallgat. Kylo keresztkardja Rey nyakánál mekkora már? Csak nem azért habozik mert ő a hugicája? Nem tudom elmondani mennyire várom ezt a csodát. Ez már nekem nem film hanem minden idők legjobb folytatása. Újból megírnám. EZÉRT kellett folytatni. EZÉRT volt érdemes. Valószinú marha szerencsés ember vagyok. A tökéletes zárást egy olyan epizóddal folytatják ami nem zárja le az egészet. A fentieket még nyár elején is ha leírom magam zártam volna be jómagamat elmegyógyintézetbe hogy mi az hogy lehet a tökéletes véget folytatni nagyon jól. Hát lehet. Így. Azt is kijelentem hogy áldom azt a nem tudom kit aki George Lucas kezét vezette mikor aláírta azt a szerződést amely tartalmazza a Lucasfilm eladását a Disneynek. Az sw szempontjából a lehető legjobb döntés volt. Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) 2015. 11. 06. - 19:52, Bomarr írta: Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. Ezt én is így gondolom. Hallottam eleget... Szerkesztve: 2015. November 6. - R2-D2 Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. De jó erre haza jönni a részeg péntek estéből. Nos ez az előzetes talán többet elárul mint bármely korábbi, azért szerintem az előzőhangulatában magasan veri, de nagyon jó ez is. A végén szerintem is Kanata beszél, Finn feltételezett halála pedig érdekes feltevés én sosem tartottam elképzelhetetlennek, habár még mindig úgy vélem, hogy Han fog meghalni a filmben, és két fontos pozitív szereplő halála szinte biztos nem történik meg, de de talán épp ez a nagy csavar, hogy nem a valószínűnek vélt Han halál következik be, hanem az egyik új főszereplőé. Egyébként ahogy Nutenak és Odynak nekem is Kylo Ren a napfényben fénykarddal, ez egy apró ám szembetűnő újítás amit előzetesen szokni kell, de filmben biztos nagyot üt majd. A naplementében érkező TIE-vadászok pedig mindent visznek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Most direkt figyeltem a trailer végén a női hangot, összehasonlítva Rey korábbi megszólalásával. Tényleg másabb kicsit. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Nagyon nagyon király az új japán trailer!!!! Kezdem magam újra gyereknek érezni, amikor elképzeltem, milyen lenne a Millenium Falcon-on Han Solo-ékkal utazni az aszteroida mezőben, olyan "otthonosnak" éreztem akkor az űrhajót, és a trailerekben eddig látott MF-os jelenetekben ugyanezt érzem, mikor bemutatkoznak egymásnak a fiatalok, amikor Han mesél a régi dolgokról... A naplementében futó TIE-ok látványok, és persze az EP IV-ben is simán beleillő, párologtatós Tatooine 2.0 jelenet hidegrázós! Szerintem az Első Rend a Tatooine közelében kisérletezett a csillagrendszer pusztító fegyverével és véletlenül kilőtte az egyiket a kettőből ami a napját adja a Tatooine-nak és így lett a Jakku Kezdek úgy hozzáállni ehhez a témához, hogyha már így alakult, hogy van ez a Jakku, akkor nem érdekel, max. majd magamban másként hívom, de hogy mesés hangulatot fog kölcsönözni az egész filmnek, az biztos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Hozzászólás ideje: 2015. November 7. 2015. 11. 07. - 12:35, Forceuser írta: Szerintem az Első Rend a Tatooine közelében kisérletezett a csillagrendszer pusztító fegyverével és véletlenül kilőtte az egyiket a kettőből ami a napját adja a Tatooine-nak és így lett a Jakku Én is pont ezen filóztam tegnap. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 2015. 11. 06. - 22:08, csoli1138 írta: Kívncsi vagyok mikor dobja össze valaki az új megatrailert? Épp ma került fel egy: Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 2015. 11. 09. - 16:45, Rog írta: Épp ma került fel egy: Kemény azért 5 percig nézni az új filmet! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 136 percen keresztül nézni meg egyenesen brutális lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 2015. 11. 09. - 18:37, Rog írta: 136 percen keresztül nézni meg egyenesen brutális lesz. Ahogy filmként összeáll...ahogy felfedezzük a helyükön a több mint egyéves teaser és az összes kijött anyag képkockáit. Örök élmény lesz!!! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Nem semmi kreativitás van e mögött Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni, és szerintem nagyon jópofa Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Hozzászólás ideje: 2015. November 19. A kármennyi munka is volt vele, szerintem ciki! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Egy nagyon jó Fan trailer http://www.youtube.com/watch?v=tUW7EDJmWUA Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. 2015. 11. 19. - 16:10, MissKarrde írta: Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni, és szerintem nagyon jópofa Óriási! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Ez a fan trailer valami iszonyat jó!!! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. A végén legalább látható Luke Skywalker! Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. (szerkesztve) De kiderült, hogy Luke arca Anakin arcára lett berakva. https://pbs.twimg.com/profile_images/116922111/6a00d83451be5969e200e54f5ee6348834-640wi.jpg Szerkesztve: 2015. December 5. - tomcsi80 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Hozzászólás ideje: 2015. December 5. 2015. 12. 03. - 12:00, Fulcrum írta: Egy nagyon jó Fan trailer http://www.youtube.c...h?v=tUW7EDJmWUA Iszonyú hangulatos! minden elismerésem a készítőjének. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Új nemzetközi trailer. Új lélegzetelállító jeleneteket is tartalmaz. http://www.origo.hu/filmklub/starwars/20151210-a-sotet-oldal-borzongatoan-eros-lesz-az-uj-star-wars-filmben-az-ebredo-ero-j-j-abrams-harrison.html Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Wow, jó kis trailer volt Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Hozzászólás ideje: 2015. December 10. A tv-spotos topicban reggel óta bent van. Az nem ilyen szürke kontrasztú. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.