kudar Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) Geeks írta: Han? Kylo Ren? Ugyan! Nekünk már most a rejtélyes, repülő rohamosztagos a kedvencünk az új STAR WARSból - akrobatikus mutatványokkal tér ki az űrhajók lövései elől. Szerkesztve: 2015. Október 20. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Vajon miért érzem kínosnak az olyan emberek reakciót, akik ennyire túljátsszák a dolgot, miközben ismerik a filmet? Nálunk jobban ugyan de a filmet ettől még nem ismerik. Emlékszem az első X-men egyik werkjében volt egy tök jó jelenet, ahol az egyik szinész mondta, hogy a forgatáson egy ekkora volumenű filmnél pláne ha effektek is dögivel vannak annyira nehéz rálátni hogy ez hogy áll össze -pláne hogy nem is idősorrendben veszik plusz a jelenetek jó részénél nincsenek ott-, hogy igazából csak nagyon reménykednek hogy a vágóasztalon ez valami normális film lesz és nem valami marhaság. Ott egész lehidaltak a szinészek mert korábban a képregényfilmek nagyon sután néztek ki. Daisey egyébként konkrétan elsírta magát az ep.7 trailertől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Nálunk jobban ugyan de a filmet ettől még nem ismerik. Emlékszem az első X-men egyik werkjében volt egy tök jó jelenet, ahol az egyik szinész mondta, hogy a forgatáson egy ekkora volumenű filmnél pláne ha effektek is dögivel vannak annyira nehéz rálátni hogy ez hogy áll össze -pláne hogy nem is idősorrendben veszik plusz a jelenetek jó részénél nincsenek ott-, hogy igazából csak nagyon reménykednek hogy a vágóasztalon ez valami normális film lesz és nem valami marhaság. Ott egész lehidaltak a szinészek mert korábban a képregényfilmek nagyon sután néztek ki. Daisey egyébként konkrétan elsírta magát az ep.7 trailertől Jó, tény, ez igaz, a készterméket ők sem látják, amíg nincs kész. De én akkor is szánalmasnak találom, hogy az egyik főszereplő sikítva veti be magát a kanapé mögé a trailer látványára. Bár megjegyzem, ezt bárkitől szánalmasnak találnám, pláne, hogy rögzíti és nyilvánosságra hozza. Ott van bennem a gondolat, hogy csak produkálja magát. Sajnos Daisy elsírásánál is az egyik gondolatom az volt, hogy színész, nem kerül neki semmibe színészkedni a kamera előtt. De az még szolid volt. Viszont Boyega nekem már sok. Persze lehetnek ezek valódi reakciók is, nem vonom kétségbe a lehetőségét, csak nekem valahogy ez már idegen, erőltetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Itt vannak a nagy felbontású képek http://www.theforceawakensblog.com/new-the-force-awakens-trailer-breakdown-image-by-image-in-hi-res/ Kösz az új hàttérképcsomagot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) Szerintem az lehet, hogy Chewbacca tartja Finnt a kezében. De nem kell mindjárt temetni. Lehet, hogy valaki megmentette,amennyire tudta, és Rey csak az aggodalomtól sír. Na iylet viszont nem látok bele.... Szerkesztve: 2015. Október 20. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Remek volt ez a trailer, nagyon-nagyon tetszett. Most, hogy már jegy is van, roppantul izgatott vagyok attól, hogy új SW-filmet nézünk hamarosan Azért a végén a Tickets now available szövegnél felvontam a szemöldökömet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Na iylet viszont nem látok bele.... Hàt mit "làtsz bele"? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Jó, tény, ez igaz, a készterméket ők sem látják, amíg nincs kész. De én akkor is szánalmasnak találom, hogy az egyik főszereplő sikítva veti be magát a kanapé mögé a trailer látványára. Bár megjegyzem, ezt bárkitől szánalmasnak találnám, pláne, hogy rögzíti és nyilvánosságra hozza. Ott van bennem a gondolat, hogy csak produkálja magát. Sajnos Daisy elsírásánál is az egyik gondolatom az volt, hogy színész, nem kerül neki semmibe színészkedni a kamera előtt. De az még szolid volt. Viszont Boyega nekem már sok. Persze lehetnek ezek valódi reakciók is, nem vonom kétségbe a lehetőségét, csak nekem valahogy ez már idegen, erőltetett. Azért ha magadat látnád fénykardozni egy SW-filmben, te is sikítva vetnéd be magad a kanapé mögé. Pláne, hogy szerintem a másik fickó Boyega apja és akkor látta ezt először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Mar van magyar feliratos es. Plusz ez; http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/10/20/star_wars_7_csillagok_haboruja_ebredo_ero_elozetes_trailer_vegre/ Meg ezen is bekonnyeztem... :rolleyes: Hol van a magyar feliratos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Nem az a gáz , hogy megtörténik, hanem az hogy közzéteszik. Ripacskodás. És persze lehet kamu. Sok ember Dynamo-nak is elhiszi, hogy varàzsol a tvben... Sosem kedveltem a reakcióvideókat. Olyan szemérmetlen, olyan "amerikai".. Én miért nem sikitoztam? Pedig hardcore fan vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) Hol van a magyar feliratos? Itt a link. http://www.youtube.com/watch?v=DxvwNGzBqbg Szerkesztve: 2015. Október 20. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Azért ha magadat látnád fénykardozni egy SW-filmben, te is sikítva vetnéd be magad a kanapé mögé. Hát, ahogy nálunk a kanapé áll, ha átvetem magam rajta és azt levideózom, annak tuti sikere lenne. Mert mögötte az ablak van, aztán az erkély. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hát, ahogy nálunk a kanapé áll, ha átvetem magam rajta és azt levideózom, annak tuti sikere lenne. Mert mögötte az ablak van, aztán az erkély. Egy SW film szerep után nem biztos hogy ott laknál ahol most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Ez többet mond mindennél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Hàt mit "làtsz bele"? Csak Chewiet....akarhogy nezem,en ott mast nem latok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Már le lehet tölteni 1080p -ben az előzetes, ami apple oldaláról szivárog le. 153 MB-os cuccot szedjétek, csak jobb egér gomb, mentés másként http://www.hd-trailers.net/movie/star-wars-the-force-awakens/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Csak Chewiet....akarhogy nezem,en ott mast nem latok... Ezen képen már jobban látszik hogy az egy jacket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Köszi a linket. Ma reggel felkelve gondoltam milyen jó lesz majd munkából hazajövet a trailert megnézni. Lassan ment az idő. Kb 11-kor egy kolléga megnézte a telefonján a trailert én csak a zenét hallottam. Már az is borzongató volt. Természetseen először a nagy monitoromon akartam látni full hd-ban. Az első megnézés annyira mellbevágott, annyi érzelmet szabadított fel bennem hogy egy épeszü gondolatom sem maradt. Azt már a délelötti zenét halva fogtam hogy érzelmes lesz, de erre a lórúgásszerü drámára nem számítottam. Iszonyatosan jó a trailer egy olyan érzelemdús palinak mint nekem. Kilóra megvett. Anno sokáig úgy voltam vele hogy minek 7.rész(tulajdonképpen a mai napig), de most már minden világos. Nagyon profi az egész folytatás. Hogy mi tetszett a trailerben? Minden. De nézzük sorjában. Abban én is biztos vagyok hogy Rey nem Skywalker-gyerek. Szinte biztos vagyok benne hogy az elején Leia kérdezi meg tőle hogy ki vagy. Csak ismerné ha a lánya vagy Luke-é lenne. Most már biztos hogy a Ren Lovagjai a Sith-ek "utódai". Han már elfogadja az Erő létezését és minden ami ezzel jár(Jedik, Sith-ek). Mivel ezek Rey számára ismeretlen fogalmak ezért szinte biztos hogy Luke Jediképző Akadémiája befuccsolt azaz egy deka új Jedi nincs a Galaxisban. Hogy ez Kylo miatt volt-e vagy másért ez majd kiderül. A trailert nézve szerintem az új trilógia egy ívet fog leírni. A totális sötétségből szerintem az EP IX-ben lesz világosság a Jedik újra felemelkedésével. Apropó sötétség. A trailerből kitünik hogy a Galaxis még talán sötétebb állapotban van mint a Birodalom idején. Minden szürke, katonás, ködös, vagy lepusztult. Gyakorlatilag hőseink is rosszabb helyzetben vannak mint az endori győzelemnél. Ezért árad dráma az előzetesből. Egyszóval minden ok lesz a filmmel, sikerült egy teljesen új hangulatot teremteni, nincs prequel- vagy ot-érzésem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Szinte biztos vagyok benne hogy az elején Leia kérdezi meg tőle hogy ki vagy. A Disney megerősítette, hogy a trailerben lévő női hang az elején Lupita N'yongo karakteré. “Who are you?” Maz Kanata (Lupita N’yongo), off-screen, asks Rey. “I’m no one,” she replies. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. A Disney megerősítette, hogy a trailerben lévő női hang az elején Lupita N'yongo karakteré. “Who are you?” Maz Kanata (Lupita N’yongo), off-screen, asks Rey. “I’m no one,” she replies. Akkor mégis lehet Skywalker. Köszi az infot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RoCSeV Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Sajnos én ezt nem kommentálom. Megtartom magamnak a véleményemet. Túl agresszív lennék sajnos..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Egy SW film szerep után nem biztos hogy ott laknál ahol most Mondasz valami. Mivel ezek Rey számára ismeretlen fogalmak ezért szinte biztos hogy Luke Jediképző Akadémiája befuccsolt azaz egy deka új Jedi nincs a Galaxisban. Hogy ez Kylo miatt volt-e vagy másért ez majd kiderül. Valószínűleg Kylo miatt. Ahogy ott áll a hullák és a Ren lovagok gyűrűjében a szakadó esőben, az biztossá teszi, hogy ő a felelős valami nagy mészárlásért. És szerintem azok a hullák Luke tanítványai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) Kib*szott jó a trailer! Nem ilyenre számítottam. Ez valami új és mégis SW. Nagyon komolynak néz ki már az első film! Eddig ugye mindig lazábban indultak a trilógiák, de itt ennek nyoma sincs! Full drámának látszik. Természetesen már jó párszor megnéztem, pár gondolat kavarog is bennem. Rey: nem tudom miért, és első olvasatra hülyeségnek tűnik, de úgy érzem ő egy Ren lovag csak valamiért ott hagyta őket. Nagyon süt egyes jelenetekből, hogy takargat valamit. Finn: a modern klón. Elejétől birodalminak lett nevelve aki egyszer csak "öntudatra" ébred. A kiképzési metódust talán a régi Köztársaság korszakából vették át. Lehetséges, hogy ezeket a katonákat úgy képezték mint Rex -éket (erre látunk utalást a Rebels -ben is). Ren: totál badass de nem hinném, hogy Skywalker. Ha az lenne tudná, hogy Vader nem kezdett el semmit. Sőt, ő volt aki végül is pusztulásba döntötte a Birodalmat. A többi szereplő is nagyon jó, és én főleg Han -on lepődtem meg, hogy mennyit szerepel. Benne lesz a sűrűjében. Az a jelenet pedig önmagáért beszél, amikor Leia aggodalmas arccal Han keblére hajtja a fejét! Eltelt 30 év és megint sz*rban vannak! Bár lehet, hogy ebben benne van a közös gyermek miatti aggódás is. A látvánnyal meg vagyok elégedve, a bolygók kezdenek alakot ölteni és az akciók pedig SW -hez méltók lesznek. Szerintem nagyon nagyot fog ütni a film a moziban, mert még mindig alig tudunk valamit róla. Nehéz két hónap lesz ez. Szerkesztve: 2015. Október 20. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Rey: nem tudom miért, és első olvasatra hülyeségnek tűnik, de úgy érzem ő egy Ren lovag csak valamiért ott hagyta őket. Nagyon süt egyes jelenetekből, hogy takargat valamit. Ebben lehet valami. Korábban írtam, hogy a Kylo körül álló Renek egyike mintha ugyanolyan botot tartana, mint amivel ő rohangászik. Lehet ezért? Rey Ren volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) Ebben lehet valami. Korábban írtam, hogy a Kylo körül álló Renek egyike mintha ugyanolyan botot tartana, mint amivel ő rohangászik. Lehet ezért? Rey Ren volt? Lehet, most lőtted el a 9. rész "én vagyok az apád" jelenetét! Rey: Sosem mondtam el, miért menekültem a Jakkura. Finn: Azt hittem, guberálni... Rey: Nem...én is REN vagyok. Finn: Neeeeeeeee! Szerkesztve: 2015. Október 20. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Rey: Sosem mondtam el, miért menekültem a Jakkura. Finn: Azt hittem, guberálni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Ebben lehet valami. Korábban írtam, hogy a Kylo körül álló Renek egyike mintha ugyanolyan botot tartana, mint amivel ő rohangászik. Lehet ezért? Rey Ren volt? És így lehetnek testvérek is Kylo -val. Így akkor már lenne értelme Rey bujkálásnak is a Jakku -n. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Már le lehet tölteni 1080p -ben az előzetes, ami apple oldaláról szivárog le. 153 MB-os cuccot szedjétek, csak jobb egér gomb, mentés másként http://www.hd-trailers.net/movie/star-wars-the-force-awakens/ Eltelik fél év és ugyanúgy nem megy. Most megoldottam amúgy, de egész máshogy! Kib*szott jó a trailer! Nem ilyenre számítottam. Ez valami új és mégis SW. Nagyon komolynak néz ki már az első film! Eddig ugye mindig lazábban indultak a trilógiák, de itt ennek nyoma sincs! Full drámának látszik. Természetesen már jó párszor megnéztem, pár gondolat kavarog is bennem. Rey: nem tudom miért, és első olvasatra hülyeségnek tűnik, de úgy érzem ő egy Ren lovag csak valamiért ott hagyta őket. Nagyon süt egyes jelenetekből, hogy takargat valamit. Finn: a modern klón. Elejétől birodalminak lett nevelve aki egyszer csak "öntudatra" ébred. A kiképzési metódust talán a régi Köztársaság korszakából vették át. Lehetséges, hogy ezeket a katonákat úgy képezték mint Rex -éket (erre látunk utalást a Rebels -ben is). Ren: totál badass de nem hinném, hogy Skywalker. Ha az lenne tudná, hogy Vader nem kezdett el semmit. Sőt, ő volt aki végül is pusztulásba döntötte a Birodalmat. A többi szereplő is nagyon jó, és én főleg Han -on lepődtem meg, hogy mennyit szerepel. Benne lesz a sűrűjében. Az a jelenet pedig önmagáért beszél, amikor Leia aggodalmas arccal Han keblére hajtja a fejét! Eltelt 30 év és megint sz*rban vannak! Bár lehet, hogy ebben benne van a közös gyermek miatti aggódás is. A látvánnyal meg vagyok elégedve, a bolygók kezdenek alakot ölteni és az akciók pedig SW -hez méltók lesznek. Szerintem nagyon nagyot fog ütni a film a moziban, mert még mindig alig tudunk valamit róla. Nehéz két hónap lesz ez. Mindennel egyetértek, örülök, hogy Kylo-val kapcsolatban ugyanúgy vélekedünk. Kicsit nehéz így, hogy jelenleg 2 topicban megy a diskurzus a trailer miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 20. (szerkesztve) És így lehetnek testvérek is Kylo -val. Így akkor már lenne értelme Rey bujkálásnak is a Jakku -n. A beszélő Kylo Ren figura(a játék), hogy is faggatja Reyt? "..You are scavenger?" Ez előtt mond mást is? Nem emlékszem tisztán, de lehet, hogy ebből kiderül, hogy ismerhette-e korábbról? Szerk.: nem Ismeri korábbról! "Is it true? You are just a scavenger?" Habár ez mindkettő lehet. attól függ mennyi benne a gúny.. http://www.youtube.com/watch?v=Y4D0wnze6ZI Szerkesztve: 2015. Október 20. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.