Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nem tűnt fel. Azt kell mondjam beleférne. Nem vagyok benne biztos. A mozifilmek világában még mindig jobb, mintha Zsigmond Tamara lenne. az is tetszett, hogy a "Jedi"-t, "Jedi-rend"nek fordították, mert mindig is megvolt a többeszám érzetem a monológ kapcsán. Olyan általánosságban beszél Han szerintem. Jól megfogták. Nem úgy mint az első teaserben az "ősi erő" meg a "sötét oldal és a fény"..-na az rossz. Ez meg egész jó. A Jedi Rend nekem is tetszett. Kanata borzalmas volt, Rey hangja szódával elmegy, de Finné abszolút karakteridegen. Kylo nem rossz, de az eredeti ott is sokkal jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Amikor rájöttem, hogy Kylo-nak is ilyen torzított, "darthvaderes" hangja lesz, egyből legyintettem, hogy oké, ezt a filmet sem fogom szinkronnal nézni (az EP4-5-6-t többek között Darth Vader szinkronja miatt vagyok képtelen megnézni magyarul) - most viszont örülök, felőlem ez a torzítás és mélység maradhat, mert kicsit még babrálnak vele és premierre borul az egész Csernák kivételével a többi viszont gyenge, de szerintem ez kiforrja magát a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nekem valamiért nem úgy tűnik, mintha Molnár Ilona lenne Rey hangja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nekem valamiért nem úgy tűnik, mintha Molnár Ilona lenne Rey hangja. Mivel nem az Rey hangja Földes Eszter (Katniss Az éhezők viadala) Finn hangja pedig Szatory Dávid (Peeta, Az éhezők viadala) lehet hogy a szomszéd szobába az új Az éhezők viadala filmet szinkronizáltak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. (szerkesztve) Mivel nem az Rey hangja Földes Eszter (Katniss Az éhezők viadala) Finn hangja pedig Szatory Dávid (Peeta, Az éhezők viadala) lehet hogy a szomszéd szobába az új Az éhezők viadala filmet szinkronizáltak :D Lehet Különben nekem tetszik a szinkron. Nem azt mondom, hogy csodás, de lehetett volna rosszabb is. Meg persze jobb is. De nekem így bejön. Szerkesztve: 2015. Október 30. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Kanata nem tetszett nekem se, Rey-é elmegy, Finn-é és Kylo-é viszont el van találva nagyon. Han-é meg... csak a szokásos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Így már világos. Ma már tilos a trailer szinkronból kiindulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Jól hallom, hogy Reyt Ahsoka szinkronizálja? 0:59-nél tényleg mint ha Molnár Ilona hangját lehetne hallani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. A Jedi Rend nekem is tetszett. Kanata borzalmas volt, Rey hangja szódával elmegy, de Finné abszolút karakteridegen. Kylo nem rossz, de az eredeti ott is sokkal jobb. Jólvan, James Earl Jones is jobb Hollósy Frigyesnél pl. De jó, hogy nem nagyon rossz.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Nem rossz ez a szinkronos előzetes, kíváncsi leszek rá majd a moziban. Nekem kifejezetten bejön, főleg Rey szinkronja Nekem is tetszett, Csernák meg Csernák. Sose fog megöregedni a hangja. Olyan mint '84 -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Remek, végre megtudtam, hogy Kanata beszél az Erőről, nem Rey... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Remek, végre megtudtam, hogy Kanata beszél az Erőről, nem Rey... komoly? Azért ez leeshetett volna. Hányszor láttad eredetiben? 1x? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. komoly? Azért ez leeshetett volna. Hányszor láttad eredetiben? 1x? Örömmel látom, mekkora figyelmet öveznek a hozzászólásaim. Ezt múlt pénteken írtam: Egyébként lehet, hogy amatőr kérdés (a hangfelismerés sose volt az erősségem), de... a theatrical trailerben Rey vagy Lupita mondja, hogy "The Force, it's calling to you... just let it in."? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Örömmel látom, mekkora figyelmet öveznek a hozzászólásaim. Ezt múlt pénteken írtam: Bocs haver..Kanata(Lupita) mondja.. Nem mindig könnyű itt észrevettnek lenni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 30. Örömmel látom, mekkora figyelmet öveznek a hozzászólásaim. Ezt múlt pénteken írtam: Sky! A spoileres topicban volt róla szó, hogy a Lucasfilm megerősítette, hogy Maz Kanata a női hang az elején és a végén. Vagy spoilermentes vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Sky! A spoileres topicban volt róla szó, hogy a Lucasfilm megerősítette, hogy Maz Kanata a női hang az elején és a végén. Vagy spoilermentes vagy? Nap végén igyekszem mindent visszaolvasni, de előfordul, hogy átsiklok 1-2 dolog felett. Ez is ilyen lehetett. Gondoltam, egyszerűbb megkérdezni, mint visszaolvasni 18 oldalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Nap végén igyekszem mindent visszaolvasni, de előfordul, hogy átsiklok 1-2 dolog felett. Ez is ilyen lehetett. Gondoltam, egyszerűbb megkérdezni, mint visszaolvasni 18 oldalt. "Átsiklottál"pár hsz-en? 3-mal lejjebb, meg ezt kérted számon rajtunk! Hogy van ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. "Átsiklottál"pár hsz-en? 3-mal lejjebb, meg ezt kérted számon rajtunk! Hogy van ez? Touché! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Valakinek van már infója arról, hogy mely mozifilmek előtt lesz leadva az előzetes? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. "Átsiklottál"pár hsz-en? 3-mal lejjebb, meg ezt kérted számon rajtunk! Hogy van ez? Lehet, hogy velem van a baj, amiért meló után, fáradtan már nem 100%-os a figyelmem. Teljesen ugyanaz a dolog, mintha 1 komment felett egyszerre siklana el egy egész fórum. Touché! De várhattál már egy ilyen lehetőségre. Részemről OFF vége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. De várhattál már egy ilyen lehetőségre. Rettenetesen, el sem tudom mondani, mennyire. Tíz éve ezen görcsölök, ezt vártam, csak ezért jöttem ide, csak ezért lettem Star Wars rajongó. Most viszont olyan üresnek érzem az életem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. No ez se semmi. http://www.youtube.com/watch?v=5_6IFtC40vE Valakinek van már infója arról, hogy mely mozifilmek előtt lesz leadva az előzetes? Hivatalos infó nemigen van róla. Úgy hírlik hogy a Spectre alcímű Bond múvi előtt fog a mozikban debütálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Hivatalos infó nemigen van róla. Úgy hírlik hogy a Spectre alcímű Bond múvi előtt fog a mozikban debütálni. Angliában ahol már megy a Spectre ott a film előtt debütált már. Mivel mind a 2 filmet a Forum Hungary forgalmazza valószínűleg ott fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Szerintem egy-két héten belül kapunk majd egy tv-spot-ot, pár másodpercnyi új jelenetfoszlánnyal. Olyan jó kis Abrams-es módra:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Nagyon jó a legós. Pár dolog: Nem volt sem Poe, Sem BB-8, sem Finn, sem Kylo figurájuk.. Egy Vader sisakot meg megpörköltek csak ezért!. Vasember torzója is befigyel a nagy bordó droidon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 31. Van ebben a trailerben valami....ha ez a film sz*r lesz akkor szerintem a filmipar semmisítse meg önmagát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Van ebben a trailerben valami....ha ez a film sz*r lesz akkor szerintem a filmipar semmisítse meg önmagát. Csatlakozom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Azért jó látni, hogy Csernák János is várja már a filmet Biztos elviszi rá a képen látható fiát is http://www.csernakjanos.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Azért jó látni, hogy Csernák János is várja már a filmet Biztos elviszi rá a képen látható fiát is http://www.csernakjanos.hu/ Na, ez igen! Le a kalappal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 1. Valóban! Így még szimpatikusabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.