Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) A végén az akkora Rey mint ide Nagykáta! Nem is értem miként lehet másnak hallani? Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Szerkesztve: 2015. November 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Ez utóbbinak én pl. örülnék, mert elég szájbarágós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Két különböző hang, különböző akcentus. A trailer végén Kanata beszél. Miért is adnának Rey szájába ilyen bölcselkedést? Mintha Luke az EP IV-ben kijelentené; nem halt meg a remény....látom már felragyogni az új csillagot. Ez Kanata bölcselkedése és lehet, hogy benne sem lesz a filmben, csak sima trailer narráció. Míg a srácok nem írták, eszembe se jutott volna, hogy Rey lehet, aki beszél. Rémbéna húzás lenne, hogy míg sír a képen, közben önmagát kommentálja. És tök olyan, mintha Kanata korábbi erő-momológjához tartozna ez a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Akkor sem tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) Donát: Mondjuk pont emiatt nagyon Star Warsos. Igaz, a Star Wars tele van ilyen teátrális (banális) kiszólásokkal. Ön az egyetlen reményünk, ez a fiú minden reményünk, vele van az erő stb. stb. Nincs nagy jelentősége. Szerkesztve: 2015. November 6. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Knight Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Igen, nekem egyértelműen a második tetszik jobban. A Tie vadászok a naplementénél nagyon durvák. Kicsit amúgy olyan érzésem van, mintha az előző trailer-ből kivágták volna az "unalmas" részeket. P.S. Itt unalmas részen azt értem, hogy 100. megnézésre azt már átugrom:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Kívàncsi vagyok mikor dobja össze valaki az új megatrailert? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Épp egy szép péntek estét töltök el itthon, játszom majd megnézek egy filmet aztán feljövök a fórumra. Gyanús hogy miért született ma 2-3 oldal hozzászólás ezen topicban. Elvileg már nem adnak ki új trailert. Aztán mégis. Hát ez elképesztő. Az új kameraállások lélegzetelállítóak. A kamera az X-Wing kinyitott szárnyai KÖZÖTT helyezkedik el? Zseniális. Tie-vadászok naplementében? Felülmúlhatatlanul ötletes. Aztán jön a for my family? Amiből számomra egyértelmüen kiderül hogy Rey Skywalker-sarj? Hisz a nagybetűs család az sw-ben Skywalker névre hallgat. Kylo keresztkardja Rey nyakánál mekkora már? Csak nem azért habozik mert ő a hugicája? Nem tudom elmondani mennyire várom ezt a csodát. Ez már nekem nem film hanem minden idők legjobb folytatása. Újból megírnám. EZÉRT kellett folytatni. EZÉRT volt érdemes. Valószinú marha szerencsés ember vagyok. A tökéletes zárást egy olyan epizóddal folytatják ami nem zárja le az egészet. A fentieket még nyár elején is ha leírom magam zártam volna be jómagamat elmegyógyintézetbe hogy mi az hogy lehet a tökéletes véget folytatni nagyon jól. Hát lehet. Így. Azt is kijelentem hogy áldom azt a nem tudom kit aki George Lucas kezét vezette mikor aláírta azt a szerződést amely tartalmazza a Lucasfilm eladását a Disneynek. Az sw szempontjából a lehető legjobb döntés volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. (szerkesztve) Szinte 100 százalék biztos vagyok benne, hogy az "I know all about waiting" az Brienne... vagyis akarom mondani Phasma hangja. Ezt én is így gondolom. Hallottam eleget... Szerkesztve: 2015. November 6. - R2-D2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. De jó erre haza jönni a részeg péntek estéből. Nos ez az előzetes talán többet elárul mint bármely korábbi, azért szerintem az előzőhangulatában magasan veri, de nagyon jó ez is. A végén szerintem is Kanata beszél, Finn feltételezett halála pedig érdekes feltevés én sosem tartottam elképzelhetetlennek, habár még mindig úgy vélem, hogy Han fog meghalni a filmben, és két fontos pozitív szereplő halála szinte biztos nem történik meg, de de talán épp ez a nagy csavar, hogy nem a valószínűnek vélt Han halál következik be, hanem az egyik új főszereplőé. Egyébként ahogy Nutenak és Odynak nekem is Kylo Ren a napfényben fénykarddal, ez egy apró ám szembetűnő újítás amit előzetesen szokni kell, de filmben biztos nagyot üt majd. A naplementében érkező TIE-vadászok pedig mindent visznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Most direkt figyeltem a trailer végén a női hangot, összehasonlítva Rey korábbi megszólalásával. Tényleg másabb kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Nagyon nagyon király az új japán trailer!!!! Kezdem magam újra gyereknek érezni, amikor elképzeltem, milyen lenne a Millenium Falcon-on Han Solo-ékkal utazni az aszteroida mezőben, olyan "otthonosnak" éreztem akkor az űrhajót, és a trailerekben eddig látott MF-os jelenetekben ugyanezt érzem, mikor bemutatkoznak egymásnak a fiatalok, amikor Han mesél a régi dolgokról... A naplementében futó TIE-ok látványok, és persze az EP IV-ben is simán beleillő, párologtatós Tatooine 2.0 jelenet hidegrázós! Szerintem az Első Rend a Tatooine közelében kisérletezett a csillagrendszer pusztító fegyverével és véletlenül kilőtte az egyiket a kettőből ami a napját adja a Tatooine-nak és így lett a Jakku Kezdek úgy hozzáállni ehhez a témához, hogyha már így alakult, hogy van ez a Jakku, akkor nem érdekel, max. majd magamban másként hívom, de hogy mesés hangulatot fog kölcsönözni az egész filmnek, az biztos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Szerintem az Első Rend a Tatooine közelében kisérletezett a csillagrendszer pusztító fegyverével és véletlenül kilőtte az egyiket a kettőből ami a napját adja a Tatooine-nak és így lett a Jakku Én is pont ezen filóztam tegnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Kívncsi vagyok mikor dobja össze valaki az új megatrailert? Épp ma került fel egy: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Épp ma került fel egy: Kemény azért 5 percig nézni az új filmet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 136 percen keresztül nézni meg egyenesen brutális lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. 136 percen keresztül nézni meg egyenesen brutális lesz. Ahogy filmként összeáll...ahogy felfedezzük a helyükön a több mint egyéves teaser és az összes kijött anyag képkockáit. Örök élmény lesz!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 18. Nem semmi kreativitás van e mögött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni, és szerintem nagyon jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 19. A kármennyi munka is volt vele, szerintem ciki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Egy nagyon jó Fan trailer http://www.youtube.com/watch?v=tUW7EDJmWUA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Nem semmi meló lehetett ezt megcsinálni, és szerintem nagyon jópofa Óriási! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 3. Ez a fan trailer valami iszonyat jó!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. A végén legalább látható Luke Skywalker! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. (szerkesztve) De kiderült, hogy Luke arca Anakin arcára lett berakva. https://pbs.twimg.com/profile_images/116922111/6a00d83451be5969e200e54f5ee6348834-640wi.jpg Szerkesztve: 2015. December 5. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 5. Egy nagyon jó Fan trailer http://www.youtube.c...h?v=tUW7EDJmWUA Iszonyú hangulatos! minden elismerésem a készítőjének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Új nemzetközi trailer. Új lélegzetelállító jeleneteket is tartalmaz. http://www.origo.hu/filmklub/starwars/20151210-a-sotet-oldal-borzongatoan-eros-lesz-az-uj-star-wars-filmben-az-ebredo-ero-j-j-abrams-harrison.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Wow, jó kis trailer volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. December 10. A tv-spotos topicban reggel óta bent van. Az nem ilyen szürke kontrasztú. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.