Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Slashfilm úgy hallotta, hogy jövőhéten nem lesz új előzetes

Hétfőn jön az új előzetes, és még új filmes logonk is lesz.

Jason Ward szerint a trailer megtekintése után nagyon boldogok leszünk.

http://makingstarwars.net/2015/10/star-wars-the-force-awakens-trailer-and-logo-coming-this-monday/

Rá a hideget! Rá a meleget! Megszoktuk már.. :45:

Hozzászólás ideje:

Tök közel vagyunk már, én bőven megvagyok trailer nélkül is. :) Mindjárt jön a Rebels is szóval nem lesz elvonási tünetem.

Nézd csak milyen türelmes valaki! :o

egyébként milyen új logó?

csak nem ez a stílus:

SW%2BE7%2BTFA.jpg

Jó lenne!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Van hivatalos kommunikáció? :D

Csoli! Tuti nem ez lesz, pedig nekem tetszik.

Nekem is tetszene. Előbb utóbb be kell vállalni a VII -es számot!

A nyitószövegre bízzák?

Hozzászólás ideje:

Szerintem csak a nyitóra de ez itt off. :)

Nem az! Gondolom a trailer végén fog berobbanni az új logó!

Hadd találgassunk itt, hogy mi lesz a trailerben! :P

Hozzászólás ideje:

Jani Boy a következőt üzente egy skacnak a twitteren:

"So connected with JJ and told him to hurry up with a trailer. Fingers crossed! That's all I can do."

Biztos ő is nagyon várja már hogy láthassa a trélert. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Ahogy ez egyik tanárom mondaná: "Véletlenek nincsenek" :)

De photoshop van! :P De amúgy ez szerintem nem az :) de messze van az a hétfő még mindig :oops:

Hozzászólás ideje:

Már a Rolling Stone lap is megkereste az ESPN-t (állitólag itt lesz a trailer) az előzetes hírével és nem tagadták csak annyit mondtak, hogy nem kommentálják az értesülést. Na most tekintve hogy milyen elképesztő széles körben lett már beharangozva a hétfői trailer ezután óriási trollkodás lenne ha nem lenne semmi (az ESPN ugyebár a Disney kezében van... ha nem lesz trailer akkor azt ezen a ponton egyértelművé kellene tenniük)

Hozzászólás ideje:

Már a Rolling Stone lap is megkereste az ESPN-t (állitólag itt lesz a trailer) az előzetes hírével és nem tagadták csak annyit mondtak, hogy nem kommentálják az értesülést. Na most tekintve hogy milyen elképesztő széles körben lett már beharangozva a hétfői trailer ezután óriási trollkodás lenne ha nem lenne semmi (az ESPN ugyebár a Disney kezében van... ha nem lesz trailer akkor azt ezen a ponton egyértelművé kellene tenniük)

Monday Night Football alatt lesz elvileg levetítve? Mert akkor nagyon szép kedd regglre fogunk ébredni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem sem merik meghúzni, hogy nem lesz semmi hétfőn. Nagyon remélem.

Hozzászólás ideje:

Azért fura ez a titkolózás, ha lesz, ha nem. Mitől félnek, hogy tömeghisztéria tör ki a Földön, ha hivatalossá teszik, hogy hétfőn trailer (vagy nem)? :D

Hozzászólás ideje:

Sokszor alkalmazott fogás az USA-ban hogy a trailert vagy csak közel a bemutatóhoz vagy egyáltalán nem jelentik be. Így kaptuk meg az ep.7 második teaserét is. Amig nem adták le a Celebration-ön addig csak pletyka volt a létezése.

Hogy mi e mögött a logika azt én se értem :)

Hozzászólás ideje:

Most már tuti, hogy kedd hajnalban a MNF nagyszünetében láthatjuk a trailert. (Én tuti fennmaradok érte.) :)

Hozzászólás ideje:

Tényleg pöpec a plakát. Várható volt, hogy mindenkit ráraknak,aki számít, bár én Huxot nem látom. És a háttérben csak nem a Halálcsillag 3.0 virít? :)

Bocs, ezt a spoileresbe szántam.

Szerkesztve: - mikiwan

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.