csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. A Slashfilm úgy hallotta, hogy jövőhéten nem lesz új előzetes Hétfőn jön az új előzetes, és még új filmes logonk is lesz. Jason Ward szerint a trailer megtekintése után nagyon boldogok leszünk. http://makingstarwars.net/2015/10/star-wars-the-force-awakens-trailer-and-logo-coming-this-monday/ Rá a hideget! Rá a meleget! Megszoktuk már.. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Tök közel vagyunk már, én bőven megvagyok trailer nélkül is. Mindjárt jön a Rebels is szóval nem lesz elvonási tünetem. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Tök közel vagyunk már, én bőven megvagyok trailer nélkül is. Mindjárt jön a Rebels is szóval nem lesz elvonási tünetem. Nézd csak milyen türelmes valaki! egyébként milyen új logó? csak nem ez a stílus: Jó lenne! Szerkesztve: 2015. Október 14. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nem tetszik a hivatalos kommunikáció. Van hivatalos kommunikáció? Csoli! Tuti nem ez lesz, pedig nekem tetszik. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Van hivatalos kommunikáció? Csoli! Tuti nem ez lesz, pedig nekem tetszik. Nekem is tetszene. Előbb utóbb be kell vállalni a VII -es számot! A nyitószövegre bízzák? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Szerintem csak a nyitóra de ez itt off. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Szerintem csak a nyitóra de ez itt off. Nem az! Gondolom a trailer végén fog berobbanni az új logó! Hadd találgassunk itt, hogy mi lesz a trailerben! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Nincs valami leírásunk, hogy mi lesz majd a trailerben? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Van hivatalos kommunikáció? Hát ez az! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. (szerkesztve) Jani Boy a következőt üzente egy skacnak a twitteren: "So connected with JJ and told him to hurry up with a trailer. Fingers crossed! That's all I can do." Biztos ő is nagyon várja már hogy láthassa a trélert. Szerkesztve: 2015. Október 15. - Rog Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Állítólagos trailer-leírás. Érdekes. http://www.theforceawakensblog.com/latest-the-force-awakens-trailer-description/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. (szerkesztve) Állítólagos trailer-leírás. Érdekes. http://www.theforceawakensblog.com/latest-the-force-awakens-trailer-description/ Nem hangzik rosszul. A lényeget megértettem. (trailer topic?) Szerkesztve: 2015. Október 15. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Ma volt egy ilyen képernyő az apple -n. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Ahogy ez egyik tanárom mondaná: "Véletlenek nincsenek" Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Ahogy ez egyik tanárom mondaná: "Véletlenek nincsenek" De photoshop van! De amúgy ez szerintem nem az de messze van az a hétfő még mindig Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Már a Rolling Stone lap is megkereste az ESPN-t (állitólag itt lesz a trailer) az előzetes hírével és nem tagadták csak annyit mondtak, hogy nem kommentálják az értesülést. Na most tekintve hogy milyen elképesztő széles körben lett már beharangozva a hétfői trailer ezután óriási trollkodás lenne ha nem lenne semmi (az ESPN ugyebár a Disney kezében van... ha nem lesz trailer akkor azt ezen a ponton egyértelművé kellene tenniük) Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Már a Rolling Stone lap is megkereste az ESPN-t (állitólag itt lesz a trailer) az előzetes hírével és nem tagadták csak annyit mondtak, hogy nem kommentálják az értesülést. Na most tekintve hogy milyen elképesztő széles körben lett már beharangozva a hétfői trailer ezután óriási trollkodás lenne ha nem lenne semmi (az ESPN ugyebár a Disney kezében van... ha nem lesz trailer akkor azt ezen a ponton egyértelművé kellene tenniük) Monday Night Football alatt lesz elvileg levetítve? Mert akkor nagyon szép kedd regglre fogunk ébredni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Már a Rolling Stone lap is megkereste az ESPN-t (állitólag itt lesz a trailer) az előzetes hírével és nem tagadták csak annyit mondtak, hogy nem kommentálják az értesülést. Na most tekintve hogy milyen elképesztő széles körben lett már beharangozva a hétfői trailer ezután óriási trollkodás lenne ha nem lenne semmi (az ESPN ugyebár a Disney kezében van... ha nem lesz trailer akkor azt ezen a ponton egyértelművé kellene tenniük) Szerintem sem merik meghúzni, hogy nem lesz semmi hétfőn. Nagyon remélem. Válasz
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Azért fura ez a titkolózás, ha lesz, ha nem. Mitől félnek, hogy tömeghisztéria tör ki a Földön, ha hivatalossá teszik, hogy hétfőn trailer (vagy nem)? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Sokszor alkalmazott fogás az USA-ban hogy a trailert vagy csak közel a bemutatóhoz vagy egyáltalán nem jelentik be. Így kaptuk meg az ep.7 második teaserét is. Amig nem adták le a Celebration-ön addig csak pletyka volt a létezése. Hogy mi e mögött a logika azt én se értem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Hozzászólás ideje: 2015. Október 16. Trailer 1? De már nincs ott ha megnézed. Állítólag vasárnap lesz bejelentve. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. De már nincs ott ha megnézed. Állítólag vasárnap lesz bejelentve. Ez volna a bejelntés bejelntése? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hozzászólás ideje: 2015. Október 17. Hogy mi e mögött a logika azt én se értem Ha már bejelentették volna, nem folyna róla vita se itt, sem máshol Válasz
Knight Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Na ki veszi fel magát kamerára az első nézéskor? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Na ki veszi fel magát kamerára az első nézéskor? Háát..Én ennél gàtlàsosabb vagyok! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Most már tuti, hogy kedd hajnalban a MNF nagyszünetében láthatjuk a trailert. (Én tuti fennmaradok érte.) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Igen, 100%! A hivatalos oldal is megerősítette! Kedd hajnalban tehát trailer! Van egy olyan érzésem, hogy lesz mit visszaolvasnom amikor este hazajövök. Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. (szerkesztve) Tényleg pöpec a plakát. Várható volt, hogy mindenkit ráraknak,aki számít, bár én Huxot nem látom. És a háttérben csak nem a Halálcsillag 3.0 virít? Bocs, ezt a spoileresbe szántam. Szerkesztve: 2015. Október 18. - mikiwan Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Hozzászólás ideje: 2015. Október 18. Én fennmaradok. Lehet tudni, kb. hány órára várható a trailer? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Zééé,
Trailer premier
Ajánlotta: Ody Mandrell
0 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.