Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Teaser trailer 3.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha a második Star Trek film kampányából indulok ki akkor simán lehet hogy azért került rá hogy félrevezessenek minket. Abrams már egyszer eljátszotta, hogy valamit sugall a marketinggel és valami tök mást mutat a filmben. Abrams nagy SW geek. Én nem félek attól hogy egy random fickó csak azért mert esetleg Erőérzékeny hirtelen óriási párbajhőssé válik egy filmen belül. Az a jelenet minimum egy nagy égés előszele Finn részéről.

Hozzászólás ideje:

Az is lehet, hogy Rey elbukott Kylo -val szemben és csak dühből kapja fel a fénykardot Finn.

Jó gondolat, bár abban is lehet valami, amit Dzséjt mond, ugyanis az első spoilerek Boyega karakterét (Finn) erőérzékenyként mutatták be. Megjegyzem, ugyanezek a spoilerek állították, hogy egy nagy ébredés söpör végig a galaxison, aminek a hatására lép ki Boyega az Első rendből. Lehet, hogy munkál bennem némi előítélet, de nehezen tudnám elfogadni főszereplőnek. Persze ez inkább előzetes ítélet, majd a film hatására még formálódik bennem az érzés.

szerk.: A spoilerek mindig azt hangoztatták, hogy Finn használni fogja Anakin kardját és legutóbb (TFN) azt is olvashattuk, hogy ügyetlensége folytán el is veszíti az egyik karját. Ugyanakkor a spoilerek inkább Rey karakterét nevesítették, mint elsődleges erőhasználót.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Nem gondoltam volna, hogy szinte egyedül leszek a véleményemmel, de engem ez a nyúlfarknyi elő-előzetes megvett kylóra. Főleg az utolsó snittel. Szerintem hatalmas. Már vagy tízszer megnéztem. :)

Jól írod: szinte. Nekem is nagyon tetszik! :yeah:

Hozzászólás ideje:

Nekem is tetszett, de remélem, hogy Boyega karaktere tényleg csak végszükség esetén ragadott kardot, mert épp nem volt semmi más a közelben.

Hozzászólás ideje:

Azóta azért én is megnéztem párszor. :D Anakin fénykardját jó viszont látni. Viszont az a gyűrű a markolat felső végén a fénysugárnál mintha nem lett volna rajta korábban.

Rajta volt, csak eddig alatta a fény nem szűrődött át. A penge a gyűrű felső pereméből indult, most meg lentebbről, és áthalad rajta.

Szokni kell Finnt., egyetértek. Nem egy Windu na!.. ;)

Ne legyen erőérzékeny! :clap2:

Hozzászólás ideje:

Ne legyen erőérzékeny! :clap2:

Szerintem simán belefér, hogy Erőérzékeny legyen, na de Rey is legyen az, mert ha ő nem az Finn meg igen akkor az úgy nekem sem fekszik.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Hát, ez a Finn gyerek továbbra sem szimpatikus nekem. Remélem, hogy Rey is Erőérzékeny és fénykardforgató lesz.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Hát, ez a Finn gyerek továbbra sem szimpatikus nekem. Remélem, hogy Rey is Erőérzékeny és fénykardforgató lesz.

Ez gondom nekem is. Vergődök, de nem tud szimpatikus lenni. Lehet, hogy " langyi" elszólás, de nem elég jóképű. És nem is olyan rosszfiúsan egyedi. Elnézést,de nekem ő egy bamba gorilla fizimiskájával bír.

És rohadtul Ő az új star wars! Nem számítottam rá.

Egy ember aki rohamosztagos lett. A rohamosztagos, aki dezertőr lett.

A dezertőr,aki jedi? lett. A jedi? Aki szembeszállt a Ren lovaggal.

Lenyűgoző történet...A nép most tudni akarja mi a történet vége!..

Minimum egy NAGY HALÁL kell. ;)

Szóval ízlések és pofonok, de pl.: egy Anthony Mackie-t könnyebben benyelnék.

Benyeltük, hogy rohamoszi.. Benyeljük hogy Jedi... Mi jöhet?

Csókjelenet Rey-jel?? :death:

Hozzászólás ideje:

Ez gondom nekem is. Vergődök, de nem tud szimpatikus lenni. Lehet, hogy " langyi" elszólás, de nem elég jóképű. És nem is olyan rosszfiúsan egyedi. Elnézést,de nekem ő egy bamba gorilla fizimiskájával bír.

És rohadtul Ő az új star wars! Nem számítottam rá.

Egy ember aki rohamosztagos lett. A rohamosztagos, aki dezertőr lett.

A dezertőr,aki jedi? lett. A jedi? Aki szembeszállt a Ren lovaggal.

Lenyűgoző történet...A nép most tudni akarja mi a történet vége!..

Minimum egy NAGY HALÁL kell. ;)

Szóval ízlések és pofonok, de pl.: egy Anthony Mackie-t könnyebben benyelnék.

Benyeltük, hogy rohamoszi.. Benyeljük hogy Jedi... Mi jöhet?

Csókjelenet Rey-jel?? :death:

Igen, megértem az álláspontodat. Az összes eddigi sötét bőrű SW szereplő szimpibb volt, - főleg Windu - de Finn nem az.

Hozzászólás ideje:

Az összes eddigi sötét bőrű SW szereplő szimpibb volt, - főleg Windu - de Finn nem az.

... nem az MÉG! Finn nem szimpatikus még! De a film során simán megkedvelhetjük!!

Hozzászólás ideje:

"Jaja ez hivatalos és valszeg egy küszöbön lévő új trailernek az előfutára." - idézet Bomarr-tól. Egy másik kommentben pedig szeptember 4-ét emlegetett Ody.

Hozzászólás ideje:

Nekem egész eddig szimpi volt, amíg meg nem láttam itt a trailerben fénykarddal a kezében. Az annyira SW idegen volt számomra.

Ettől függetlenül nem ismerem a karakterét, lehet első pillben "beleszeretek" majd, de hát addig még látunk pár dolgot, remélhetőleg egy trailert ngyon gyorsan! :D

Hozzászólás ideje:

Valahol olvastam azóta, hogy ezzel a klippel állítólag az Instagram egyik új funkciója debütált. Ha így van akkor ez sajnos nem valaminek az előfutára volt, hanem csak simán egy promó-anyag amiért valszeg aranyárat fizetett a tulaj (a Facebook).

Egyébként a karaktereket meg azt hogy mennyire működnek nem a kinézetük alapján ítélem meg, úgyhogy egyelőre senkiről nem gondolom, hogy rossz lenne.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Lehet csak tudat alatt zavaró, hogy egy hétköznapinak tűnő dzsekiben ránt fénykardot Finn, és nem a Prequel-es Ot-s "divat irányzatot" követi.

star-wars-instagram-finn.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

... nem az MÉG! Finn nem szimpatikus még! De a film során simán megkedvelhetjük!!

Egyébként a karaktereket meg azt hogy mennyire működnek nem a kinézetük alapján ítélem meg, úgyhogy egyelőre senkiről nem gondolom, hogy rossz lenne.

Hát ez az! A látvány alapján ítélnek sokan, holott alig tudunk valamit róla, a sztoriról, stb. Majd a film után lehet "ítélni" (akkor sem nagyon, inkább csak szimpatizálni, vagy nem).

Hozzászólás ideje:

"Jaja ez hivatalos és valszeg egy küszöbön lévő új trailernek az előfutára." - idézet Bomarr-tól. Egy másik kommentben pedig szeptember 4-ét emlegetett Ody.

Remek a kombinációs készséged. Ezekből máris összejött, hogy "biztos" a szept 4, mint új trailer időpont, mondjuk mentségedre szóljon, kérdőjellel a végén.

A kérdésedre a válasz: Nem, nem biztos. Olyannyira nem biztos, hogy még csak nem is valószínű.

Amúgy én sem értem, mi a baj azzal, hogy Finn Jedi lesz. Miért ne lehetne? Csak a színészi játéka legyen meggyőző, akkor felőlem akár félkarú és eldeformált fejű is lehet az epizód végére.Az ilyen gorillás hasonlítgatásoktól meg egyenesen a falra tudnék mászni. Mintha azt írnátok, hogy nehogy már Ian McDiarmid Sith legyen, hát hogy néz ki te jó ég?! A kettőnek semmi köze egymáshoz.

Hozzászólás ideje:

Az Index szerint a disney posztolta ki az új teaser-t és azt feltételezik, hogy Rey jelenete az Endoron van. Szerintem meg azon a bolygón van, ahol Kylo Ren és Finn összecsap, ami csak hasonlíthat az Endorhoz vagy netalántán a Kashyyykhoz.

http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/08/28/luke_skywalker_kek_fenykardja_is_elokerul_az_uj_star_wars_teaserben/

Hozzászólás ideje:

Az Index szerint a disney posztolta ki az új teaser-t és azt feltételezik, hogy Rey jelenete az Endoron van. Szerintem meg azon a bolygón van, ahol Kylo Ren és Finn összecsap, ami csak hasonlíthat az Endorhoz vagy netalántán a Kashyyykhoz.

http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/08/28/luke_skywalker_kek_fenykardja_is_elokerul_az_uj_star_wars_teaserben/

Ugye nem sokat tudok a sztoriról, de remélem azért új dolgok is lesznek benne rendesen, nem csak a régiekből hoznak vissza dolgokat.

Hozzászólás ideje:

Ha a második Star Trek film kampányából indulok ki akkor simán lehet hogy azért került rá hogy félrevezessenek minket. Abrams már egyszer eljátszotta, hogy valamit sugall a marketinggel és valami tök mást mutat a filmben. Abrams nagy SW geek. Én nem félek attól hogy egy random fickó csak azért mert esetleg Erőérzékeny hirtelen óriási párbajhőssé válik egy filmen belül. Az a jelenet minimum egy nagy égés előszele Finn részéről.

Tökéletesen egyetértek. Ne feledjük hogy ki a rendező. J.J.A. hatalmas koponya, és szerintem egy nagyon kreatív ember, de ritka szemét marketinges tud lenni. Amit ő mond, azt mindig osztani kell kettővel, mert szereti félrevezetni az embereket.

Hozzászólás ideje:

Tökéletesen egyetértek. Ne feledjük hogy ki a rendező. J.J.A. hatalmas koponya, és szerintem egy nagyon kreatív ember, de ritka szemét marketinges tud lenni. Amit ő mond, azt mindig osztani kell kettővel, mert szereti félrevezetni az embereket.

Remélem! Finn a kezdetben rohamosztagos. Nyilván nem sok mindent fog előadni a karddal.

Ami érzésem szerint nem is marad nála.

Hozzászólás ideje:

Tegnap éjszaka részegen láttam először ezt a klipet, fura volt, tényleg olyan elsőre mintha Rey és Finn csak odalennének vágva. Szó ami szó, Boyega kezébe nem áll jól az a fénykard. Kezdetben nekem is nagyon unszimpatikus volt a srác aztán a teaserek után már nem volt vele bajom, de még azért így is azok közé tartozom akik nem repdesnek az örömtől, hogy ő a főhős, viszont az eddigi pozitív csalódások után vele kapcsolatban jót remélek a filmes megjelenésétől is. Az is megfordult a fejemben, hogy Finn nem éli túl a filmet, hiszen láttunk már olyat, hogy az aktuális rész főszereplője meghal (Qui-gon). Nem állítom, hogy így lesz, de már csak az eddigi trailerek tükrében sem elképzelhetetlen.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.