Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Egyszerű, de nagyszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Nagyon finoman érzékeltetett jelképek vannak ebben a nagyszerű poszterben, bármennyire is kevés karakter szerepel rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Két dolog jutott eszembe a kép kapcsán: --> Az egyik, ami az Episode II könyvben szerepel: A Lars család ritka egyszerű família. Egyszerű emberek, semmi extra vágy, földhöz ragadtak. Ez a kép tökéletesen érzékelteti ezt, briliáns! --> A másik C--3PO kijelentése: "Ritka sivár vidék." Tőkéletes bemutatása ez Tatuin világának, s mindezt belekapcsolhatjuk a fentebbi trükkökbe, s megkapjuk ezt a fantasztikus képet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 15. Nagyon szép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 16. Beru Lars mindig is szimpatikus volt számomra, mind a három részben, ahol feltűnt a vásznon, és az Ep3-ban az egyik kedvenc jelenetem ez a záróképsor, mikor is féltőn és gondoskodón magához öleli a kisfiút. Örülök, hogy mellékszereplőként helyet kaphatott egy képen, méghozzá nagytotálban, ezzel is kiemelve azt a fontos szerepet, ami ugyan a filmekben nem jelenik meg, de Luke életében nagy jelentősége van. Nagyon szép kép, a színei is jól eltaláltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket! Ha összehasonlítjátok ezt a posztert a Padmé-képpel, észrevehetitek, hogy azon sincs több képelem, mint ezen (az első pillantásra egy képelemnek tűnő részeket számolva - ennél általában minimum kétszer-háromszor több elem van valójában): Padmé, Naboo, mustafari jelenet, temetés, virágok+szalagok. Itt Beru+Luke, Obi, Tatuin, naplemente, kék űr. Csak könnyebb átlátni, ezért tűnik kevésnek. Mivel ez a sorozat a bolygókat mutatja be, a posztereken elhelyezett karakterek gyakran a saga mellékszereplői, akik azonban a saját helyszínükön bizonyos nézőpontból mégiscsak "főszereplők". Érdemes összevetni ezt a képet a II. rész Tatuin-poszterével: Szemfülesek ebből már nagyjából kitalálhatják, mi kerül majd a IV. rész Tatuin-poszterére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Owen központi karakternek (talán Luke-kal együtt valahogy), a bolygó, esetleg egy távolodó Falconnal (az érkező Nubien mintájára), Luke és a kettős naplemente, vagy esetleg, mikor nézi a halottakat, de én inkább az előbbire tippelnék, no és az öreg Ben valamiképpen Talán valami ilyesmi Színvilágban hasonlóan sárga-narancs-vörös, és kék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Sose nyugvó pilótavénám valami kocsmajelenetet látna szívesen. Mondjuk asztal alól kikandíkáló mámoros fej....vagy ilyesmi Viccet félretéve, remélem, hogy Han és Csubi rajta lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. MissKarrde: Oldie: Kocsmajelenet... Nem rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 17. Ha szabad még találgatni, akkor az Ep4-es Tatuin-poszteren Ben biztos közeledni fog Luke felé, míg itt távolodik tőle, hiszem közvetlenül nem fog részt venni a fiú életében az Ep4-ig, de onnantól viszont... Ez a bolygó sorozat egyre jobb lesz, az egész saga-t el lehetne mesélni így képekben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. No, áteveztem a klasszikus vizekre: Halálcsillag. Teljes méretű kép Háttérképek az oldal frissítései között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. (szerkesztve) "Eszem, f*szom megáll." Furcsa az eddigi ep1-2-3-as képekhez képest, de határozottan üdítő és tetszik. Szerkesztve: 2007. Október 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Nagyon szép, grat!Csak a fénykardok furán néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Nem rossz, nem rossz... de az az "elmaszatolt" Millenium Falcon a kép alján nekem határozottan nem tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Jó kép, bár az látszik, hogy nincsenek olyan minőségű nyersanyagok a régebbi filmekhez, mint az újakhoz. Egyébként bejön az érezhető stílusváltás! Jó ötlet, hogy változtattál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Dzséjt: az "üdítő és tetszik" megfogalmazásod pontosan fedi az én érzéseimet a képpel kapcsolatban. A források minősége tényleg nem túl jó ehhez az epizódhoz. Obi1, képzeld el cérnavékony kék(!) pengékkel. Donát, ilyen volt a nyersanyag. És ezen nem is akartam javítani (más dolgokon javítottam), mert ad egy kis retróságot a képnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Ezazzzzzz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 25. Ez a retro érzés nekem is tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Dzséjt: az "üdítő és tetszik" megfogalmazásod pontosan fedi az én érzéseimet a képpel kapcsolatban. A források minősége tényleg nem túl jó ehhez az epizódhoz. Obi1, képzeld el cérnavékony kék(!) pengékkel. Donát, ilyen volt a nyersanyag. És ezen nem is akartam javítani (más dolgokon javítottam), mert ad egy kis retróságot a képnek. Nem feltétlen a nyersanyagra gondoltam most, sajnos. Nekem az nem tetszik, ahogy a kép alján a Millenium Falcon "áttetsződik" a háttérben. Nekem az oda valahogy nem kéne... de ez az én gondom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Nagyon tetszik! Különleges érzések keltenek hatalmába a kép láttán. Nagyon furcsa ilyen dinamikus montázsban látni ennek a filmnek a jeleneteit. Ep123-nál ez természetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. (szerkesztve) Szerintem is nagyon szép. Az elmaszkerolt Sólyomról nekem az jutott eszembe hogy olyan mintha egyfajta átmenetet képezne aközött hogy a birisek elcsípték és elvesztették amit a képnek az az eleme úgy érzékeltet mintha a gép köddé válna. Szerkesztve: 2007. Október 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Nagyon bejövős ez a poszter! Az ep.4-ben annyira minden a Halálcsillag körül forog, hogy ez akár egy általános ep.4 poszternek is elmehetne... mindenesetre kiváncsi vagyok hogy fog kinézni a Yavin IV-es Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 26. (reménykedik, a retrós hangulatot látva) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Október 28. Remek kép, a színvilága meg tökéletesen hozza az ep4-5-6-ok birodalmi célszerűségét, egyformaságát, a két kard jelenti az igazi színfoltot (nyersanyag milyensége ide vagy oda) a maga ide nem illőségével. Úgy értem, a Jedik fegyvere nem ennek a kornak a kellékei, emberibb fegyver emberibb időkre Kitűnik a képből Fura, mintha ebben sem találnék központi elemet, hanem Birodalmiak vs. Lázadókra (Sith vs. Jedi) lenne osztva a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Ez az új Sagaposter egyre jobban tetszik nekem.... őszintén, miből gondolják ezek, hogy elég lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 3. (szerkesztve) Ezt inkább az általános infóknál beszéljük meg, mert ez a kép az oldalamról soha nem lesz elérhető poszterként... Egyébként remélem, hamar el fog fogyni. Szerkesztve: 2007. December 3. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Egy kis hallgatás után itt egy újabb kép: Triumph Of Vader / Vader diadala Teljes méretű változat A háttérképverziók: 1280*1024 1024*768 800*600 Egyelőre csak a linkeken keresztül juthattok a képekhez, az oldalamról közvetlenül csak a jövőhéten lesznek elérhetőek (elvileg már holnap). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Wooooow, dude! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. (szerkesztve) Tetszik! Nem lett a kedvencem, de attól még nagyon jó. Ami feltűnő, az a vörösből való átmenet a kép felső részébe, ami már sötét tónust mutat. Mintha a lávából született volna a Birodalom. Egyébként érdekes technikai kapcsolata is lehet, hisz a láva alapanyag lehetett a Birodalom eszközeihez, mint pl. a Halálcsillag, vagy a csillagrombolók. Szerkesztve: 2007. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. (szerkesztve) Nagyon jó kép, de én jobban el tudtam volna képzelni a kép aljára a lángoló Jedi Templomot. Szerkesztve: 2007. December 16. - Oldfighter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.