Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Hozzászólás ideje: 2007. December 20. Zoli: Most jut eszembe. Ha Vader a kép témája, miért nem a zászlóshajóját, az Executort tetted a feje felé? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Zoli: Most jut eszembe. Ha Vader a kép témája, miért nem a zászlóshajóját, az Executort tetted a feje felé? Ez zavar a képen! Amióta megvan, azon filózok, mi az, ami kilóg a képből. Mi az, ami nem idomul bele. Hát ez, hogy csak szimpla csillagrombolók vannak, amit nem igazán lehet Vaderhez kötni. Amúgy jó kép, de ez a rombolósdi kicsit rontja az összképet nálam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Szerintem nem lett volna fontos a zászlóshajó, hiszen Vaderé az egész flotta. Ő a főparancsnok. Amúgy megnéztem ezeket az új yahoo-s képeket. Nem tudom, hogy miket tervezel Zoli, de szerintem nem lenne egy rossz ötlet pl Anakin-Luke, Padmé-Leia, Mester és tanítvány képeket összeeszkábálni. Nameg jöhetne végre egy szintiszta pilótás picture is Már meg se merem említeni a kantinos ötletemet. Hm. Esetleg még egy Jabbás az udvaroncai körében. Na jó, befejezem. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 21. Amikor megcsináltam ennek a képnek a vázlatát, már akkor is csak az Imperator osztályú rombolók voltak rajta, az Executor nem. Képkészítés közben viszont kipróbáltam, hogy mutatna ott, és azt kell mondjam, jobban fest a kép az Exetutor nélkül. Azt a hajót általában teljesen oldalról látjuk, és ez az orientáció nagyon kilógott volna a képből, a többi hajó elrendezéséből. Szemből nem túl attraktív, hátulról meg semmiképp sem mutathattam volna. Ráadásul, ahogy Oldie is mondta: Vaderé a flotta, nem szükséges a zászlóshajó szerepeltetése. Itt a birodalmi hadsereg megjelenítésén van a hangsúly. Donát: zenei téma tekintetében Vader = Birodalom, nem pedig Vader = Executor, tehát a birodalmi flotta bármelyik darabja reprezentálhatja a birodalmi hadsereget. Oldie: általánosságban azt mondanám, hogy a régi részek felé igyekszem fordulni, és az említettek némelyikéhez hasonló terveim is vannak. (Öööö, a kantin még mindig nincs köztük, annak nincs még itt az ideje. ) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Hozzászólás ideje: 2007. December 22. = nincs egy "ugyanilyen" fotó az Executorról? Nekem mondjuk mindegy, a lényeg hogy bircsi hajó legyen. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 22. = Nincs, és nem is szükséges. Nem véletlen, hogy a filmekben általában oldalról mutatják az Executort, mert szemből nem igazán nyújt fenséges képet. Inkább szokatlan, mert a közönséges csillagrombolók arányait szoktuk meg, ahhoz képest az Executor elég lapítottan fest. Ha pedig oldalnézetben lenne a képen, nagyon megnövelné az űrhajós rész súlyát, túl sok figyelmet vonna magára. Azt meg nem szabad, mert a hajók dekorelemek, a hangsúlynak Vaderen kell maradnia. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Na, vissza a helyszínekhez... Bespin, Felhőváros: Teljes méretű verzió Háttérképek szokás szerint az oldal frissítései között. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Nagyon szép kompozíció! Teljesen új, eddig nem használt képeket vélet felfedezni. Esetleg megérkezett a Lucasfilmes ellenszolgáltatás a Sagaposzterért? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Köszi! Nem, csak a starwars.yahoo.com fantasztikus időzítéssel feltett egy csomó, eddig általam nem látott hivatalos képet, egészen elfogadható minőségben. Ez kicsit könnyebbé tette a munkát. Pontosabban lehetségessé tett néhány dolgot, melyek eddig lehetetlennek látszottak. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hm, ez nem lesz a kedvenc képem, de sebaj... nekem a nagy csillogással van gondom. Gondolom az álomszerűséget akartad vele alátámasztani, de nálam ez már sok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Tetszik! Vader szívénél a szerelmes pár külön ütős. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Nekem nagyon tetszik, igazán jó hangulata van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hm. Nekem a Vader möfötti háttér színével van bajom. Nagyon elüt a narancstól. Esetleg ha már Bespi, akkor Vader azon mozzanatát ragadtam volna meg amikor kinyújtja a karját Luke felé. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Ody, Rog: köszi! Donát: nem baj, hová lenne a világ, ha kéthetente váltanád a kedvenc képedet... Oldie: a Bespin a narancs-kék ellentétpárra épül. Szerintem nem üt el, nekem legalábbis hangulatos. Ez majdnem az a pillanat, amikor kinyújtja a karját Luke-nak (itt kezdi a monológot). Vader dominanciáját szerintem a karnyújtás nélkül is lehet érezni (lent is épp sarokba, azaz árokba szorítja Luke-ot). Végülis az első Halálcsillag-képnél sem kell feltétlenül Tarkintól az az arc, amellyel kiadja a parancsot az Alderaan megsemmisítésére. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Ha nem lenne a közepén akkora fehérség, akkor az egyik kedvencem lenne.De még így is nagyon szép, gratula! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Nagyon jó kép lett. A gyerekkori albumomba kellettek volna ilyenek, de akkor örültem, ha valami akármilyen képet találtam (legtöbbször fekete-fehér homályos valamiket) az újságokban. A trafikos képek sem közelítik meg azt az érzést, amit SimonZ képei közvetítenek. Lehet, hogy ezekkel így utólag majd kiegészítem a gyűjteményemet Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Obi1: Köszi szépen! Szerintem nem mutat rosszul az a fehérség, és nem is olyan nagy. Ezzel a részlettel egyébként többek között reflektálni akartam a Padmé-poszteremre, ahol alul szintén fényben látszódik a pár, de rájuk már árnyék borul: Pildi: Köszi! Ezért kezdtem képeket csinálni, hogy jobban visszaadjam az érzést. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Nagyon állat lett ez a poszter is. De hát ez már csak így van... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Nekem kifejezetten tetszik, hogy nem a kézkinyujtós kép van rajta, amit már annyi helyen annyiszor láthattunk... elsőre be se tudtam lőni, hogy ez pontosan honnan is van, de nagyon bejövős, ahogy az egész kép. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Nagyon hangulatos kép Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. A Bespines kép nagyon tetszik. A Padmés úgyszintén (gyönyörű nő Portman kisasszony), csak furcsa a balkezes Amidala Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hangulatos! Nekem a fehér sem zavaró..... Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. csak furcsa a balkezes Amidala Majd beleköt a Lucasfilm, és küld jobb képet Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. (szerkesztve) Kudar, Bomarr, MissKarrde, Dzséjt, Krande: Köszi szépen! Dzséjt: A padmés már régi, ezért ez a hibája már elévült. Egyébként is, ilyesmin csak a Lucasfilm emberei aggódnak. Krande: Szerkesztve: 2008. Január 2. - SimonZ Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. A Birodalom visszavág-kollekció újabb darabbal bővült, a Dagobával: Teljes méretű verzió A többi kép az oldal frissítései között van. (Ez a kép jóval szimbolikusabb lett, mint a Bespin-poszter.) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Tyűűű ez a kép! A misztikum, a bolygó varázsa... úgy árad belőle, mint az Erő az életből! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. (szerkesztve) Első ránézésre tetszik. Természetesen az elemzést is nagyon várom. Nekem úgy teljes értékű egy kép. Szerkesztve: 2008. Január 12. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Azt találtam ki, hogy ezeket a képeket csak akkor kommentálom, ha már befejeztem az egész sorozatot. Ami cirka kéttucatnyi képből fog állni a terveim szerint. (14 van készen.) Úgyhogy még egy kis türelmet kérnék. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Hozzászólás ideje: 2008. Január 12. Nagyon jó lett ez a kép (is) Nekem teljesen visszaadja a Dagobah hangulatát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.