Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Két dolog jutott eszembe a kép kapcsán:

--> Az egyik, ami az Episode II könyvben szerepel: A Lars család ritka egyszerű família. Egyszerű emberek, semmi extra vágy, földhöz ragadtak. Ez a kép tökéletesen érzékelteti ezt, briliáns!

--> A másik C--3PO kijelentése: "Ritka sivár vidék." Tőkéletes bemutatása ez Tatuin világának, s mindezt belekapcsolhatjuk a fentebbi trükkökbe, s megkapjuk ezt a fantasztikus képet :D

Hozzászólás ideje:

Beru Lars mindig is szimpatikus volt számomra, mind a három részben, ahol feltűnt a vásznon, és az Ep3-ban az egyik kedvenc jelenetem ez a záróképsor, mikor is féltőn és gondoskodón magához öleli a kisfiút. Örülök, hogy mellékszereplőként helyet kaphatott egy képen, méghozzá nagytotálban, ezzel is kiemelve azt a fontos szerepet, ami ugyan a filmekben nem jelenik meg, de Luke életében nagy jelentősége van.

Nagyon szép kép, a színei is jól eltaláltak. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon köszönöm mindenkinek a véleményeket! :)

Ha összehasonlítjátok ezt a posztert a Padmé-képpel, észrevehetitek, hogy azon sincs több képelem, mint ezen (az első pillantásra egy képelemnek tűnő részeket számolva - ennél általában minimum kétszer-háromszor több elem van valójában): Padmé, Naboo, mustafari jelenet, temetés, virágok+szalagok. Itt Beru+Luke, Obi, Tatuin, naplemente, kék űr. Csak könnyebb átlátni, ezért tűnik kevésnek.

Mivel ez a sorozat a bolygókat mutatja be, a posztereken elhelyezett karakterek gyakran a saga mellékszereplői, akik azonban a saját helyszínükön bizonyos nézőpontból mégiscsak "főszereplők".

Érdemes összevetni ezt a képet a II. rész Tatuin-poszterével:

tatooine-poster.jpgtatooine-poster-ep3.jpg

Szemfülesek ebből már nagyjából kitalálhatják, mi kerül majd a IV. rész Tatuin-poszterére. :)

Hozzászólás ideje:

Owen központi karakternek (talán Luke-kal együtt valahogy), a bolygó, esetleg egy távolodó Falconnal (az érkező Nubien mintájára), Luke és a kettős naplemente, vagy esetleg, mikor nézi a halottakat, de én inkább az előbbire tippelnék, no és az öreg Ben valamiképpen :) Talán valami ilyesmi :)

Színvilágban hasonlóan sárga-narancs-vörös, és kék.

Hozzászólás ideje:

Sose nyugvó pilótavénám valami kocsmajelenetet látna szívesen. Mondjuk asztal alól kikandíkáló mámoros fej....vagy ilyesmi :D:):D:)

Viccet félretéve, remélem, hogy Han és Csubi rajta lesznek :D

Hozzászólás ideje:

Ha szabad még találgatni, akkor az Ep4-es Tatuin-poszteren Ben biztos közeledni fog Luke felé, míg itt távolodik tőle, hiszem közvetlenül nem fog részt venni a fiú életében az Ep4-ig, de onnantól viszont...

Ez a bolygó sorozat egyre jobb lesz, az egész saga-t el lehetne mesélni így képekben :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Dzséjt: az "üdítő és tetszik" megfogalmazásod pontosan fedi az én érzéseimet a képpel kapcsolatban. :)

A források minősége tényleg nem túl jó ehhez az epizódhoz. Obi1, képzeld el cérnavékony kék(!) pengékkel. :) Donát, ilyen volt a nyersanyag. :clap2: És ezen nem is akartam javítani (más dolgokon javítottam), mert ad egy kis retróságot a képnek.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt: az "üdítő és tetszik" megfogalmazásod pontosan fedi az én érzéseimet a képpel kapcsolatban. :)

A források minősége tényleg nem túl jó ehhez az epizódhoz. Obi1, képzeld el cérnavékony kék(!) pengékkel. :) Donát, ilyen volt a nyersanyag. :clap2: És ezen nem is akartam javítani (más dolgokon javítottam), mert ad egy kis retróságot a képnek.

Nem feltétlen a nyersanyagra gondoltam most, sajnos. Nekem az nem tetszik, ahogy a kép alján a Millenium Falcon "áttetsződik" a háttérben. Nekem az oda valahogy nem kéne... de ez az én gondom.

Hozzászólás ideje:

Nagyon tetszik!

Különleges érzések keltenek hatalmába a kép láttán.

Nagyon furcsa ilyen dinamikus montázsban látni ennek a filmnek a jeleneteit. Ep123-nál ez természetes.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is nagyon szép. :clap:

Az elmaszkerolt Sólyomról nekem az jutott eszembe hogy olyan mintha egyfajta átmenetet képezne aközött hogy a birisek elcsípték és elvesztették amit a képnek az az eleme úgy érzékeltet mintha a gép köddé válna.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Remek kép, a színvilága meg tökéletesen hozza az ep4-5-6-ok birodalmi célszerűségét, egyformaságát, a két kard jelenti az igazi színfoltot (nyersanyag milyensége ide vagy oda) a maga ide nem illőségével. Úgy értem, a Jedik fegyvere nem ennek a kornak a kellékei, emberibb fegyver emberibb időkre :clap: Kitűnik a képből :D Fura, mintha ebben sem találnék központi elemet, hanem Birodalmiak vs. Lázadókra (Sith vs. Jedi) lenne osztva a kép :D

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy kis hallgatás után itt egy újabb kép:

Triumph Of Vader / Vader diadala

vaders-triumph.jpg

Teljes méretű változat

A háttérképverziók:

1280*1024

1024*768

800*600

Egyelőre csak a linkeken keresztül juthattok a képekhez, az oldalamról közvetlenül csak a jövőhéten lesznek elérhetőek (elvileg már holnap).

Hozzászólás ideje:

Tetszik! Nem lett a kedvencem, de attól még nagyon jó. :) Ami feltűnő, az a vörösből való átmenet a kép felső részébe, ami már sötét tónust mutat. Mintha a lávából született volna a Birodalom. Egyébként érdekes technikai kapcsolata is lehet, hisz a láva alapanyag lehetett a Birodalom eszközeihez, mint pl. a Halálcsillag, vagy a csillagrombolók.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kép, de én jobban el tudtam volna képzelni a kép aljára a lángoló Jedi Templomot. :)

Szerkesztve: - Oldfighter

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.