Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Zoli: Most jut eszembe. Ha Vader a kép témája, miért nem a zászlóshajóját, az Executort tetted a feje felé?

Ez zavar a képen! Amióta megvan, azon filózok, mi az, ami kilóg a képből. Mi az, ami nem idomul bele. Hát ez, hogy csak szimpla csillagrombolók vannak, amit nem igazán lehet Vaderhez kötni.

Amúgy jó kép, de ez a rombolósdi kicsit rontja az összképet nálam.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem lett volna fontos a zászlóshajó, hiszen Vaderé az egész flotta. Ő a főparancsnok. :D

Amúgy megnéztem ezeket az új yahoo-s képeket. Nem tudom, hogy miket tervezel Zoli, de szerintem nem lenne egy rossz ötlet pl Anakin-Luke, Padmé-Leia, Mester és tanítvány képeket összeeszkábálni. :D

Nameg jöhetne végre egy szintiszta pilótás picture is :D

Már meg se merem említeni a kantinos ötletemet. :)

Hm. Esetleg még egy Jabbás az udvaroncai körében. :D:D

Na jó, befejezem. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Amikor megcsináltam ennek a képnek a vázlatát, már akkor is csak az Imperator osztályú rombolók voltak rajta, az Executor nem. Képkészítés közben viszont kipróbáltam, hogy mutatna ott, és azt kell mondjam, jobban fest a kép az Exetutor nélkül. Azt a hajót általában teljesen oldalról látjuk, és ez az orientáció nagyon kilógott volna a képből, a többi hajó elrendezéséből. Szemből nem túl attraktív, hátulról meg semmiképp sem mutathattam volna. Ráadásul, ahogy Oldie is mondta: Vaderé a flotta, nem szükséges a zászlóshajó szerepeltetése. Itt a birodalmi hadsereg megjelenítésén van a hangsúly.

Donát: zenei téma tekintetében Vader = Birodalom, nem pedig Vader = Executor, tehát a birodalmi flotta bármelyik darabja reprezentálhatja a birodalmi hadsereget. :D

Oldie: általánosságban azt mondanám, hogy a régi részek felé igyekszem fordulni, és az említettek némelyikéhez hasonló terveim is vannak. :D:)

(Öööö, a kantin még mindig nincs köztük, annak nincs még itt az ideje. :D )

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

= Nincs, és nem is szükséges. :) Nem véletlen, hogy a filmekben általában oldalról mutatják az Executort, mert szemből nem igazán nyújt fenséges képet. Inkább szokatlan, mert a közönséges csillagrombolók arányait szoktuk meg, ahhoz képest az Executor elég lapítottan fest. Ha pedig oldalnézetben lenne a képen, nagyon megnövelné az űrhajós rész súlyát, túl sok figyelmet vonna magára. Azt meg nem szabad, mert a hajók dekorelemek, a hangsúlynak Vaderen kell maradnia. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon szép kompozíció!

Teljesen új, eddig nem használt képeket vélet felfedezni.

Esetleg megérkezett a Lucasfilmes ellenszolgáltatás a Sagaposzterért? :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi!

Nem, csak a starwars.yahoo.com fantasztikus időzítéssel feltett egy csomó, eddig általam nem látott hivatalos képet, egészen elfogadható minőségben. Ez kicsit könnyebbé tette a munkát. :D Pontosabban lehetségessé tett néhány dolgot, melyek eddig lehetetlennek látszottak. :)

Hozzászólás ideje:

Hm. Nekem a Vader möfötti háttér színével van bajom. Nagyon elüt a narancstól. Esetleg ha már Bespi, akkor Vader azon mozzanatát ragadtam volna meg amikor kinyújtja a karját Luke felé.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, Rog: köszi! :D

Donát: nem baj, hová lenne a világ, ha kéthetente váltanád a kedvenc képedet... :)

Oldie: a Bespin a narancs-kék ellentétpárra épül. Szerintem nem üt el, nekem legalábbis hangulatos. :P

Ez majdnem az a pillanat, amikor kinyújtja a karját Luke-nak (itt kezdi a monológot). Vader dominanciáját szerintem a karnyújtás nélkül is lehet érezni (lent is épp sarokba, azaz árokba szorítja Luke-ot). Végülis az első Halálcsillag-képnél sem kell feltétlenül Tarkintól az az arc, amellyel kiadja a parancsot az Alderaan megsemmisítésére. :P

Hozzászólás ideje:

Ha nem lenne a közepén akkora fehérség, akkor az egyik kedvencem lenne.De még így is nagyon szép, gratula! :)

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó kép lett. A gyerekkori albumomba kellettek volna ilyenek, de akkor örültem, ha valami akármilyen képet találtam (legtöbbször fekete-fehér homályos valamiket) az újságokban. A trafikos képek sem közelítik meg azt az érzést, amit SimonZ képei közvetítenek.

Lehet, hogy ezekkel így utólag majd kiegészítem a gyűjteményemet :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Obi1: Köszi szépen! Szerintem nem mutat rosszul az a fehérség, és nem is olyan nagy. Ezzel a részlettel egyébként többek között reflektálni akartam a Padmé-poszteremre, ahol alul szintén fényben látszódik a pár, de rájuk már árnyék borul:

padmeposter.jpg

Pildi: Köszi! Ezért kezdtem képeket csinálni, hogy jobban visszaadjam az érzést. :)

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.