MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Én is sajnálom, hogy nem lesz IMAX-ben, imádom a nagy vásznat. Nálam csak januárban derül ki, hogy megyek-e a közös mozizásra, mivel akkor jön ki a 4. féléves órarend. Tantárgy függő lesz, hogy ütközés esetén tudok-e jönni. Mindenképpen szeretnék, de meglátjuk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Hozzászólás ideje: 2011. Október 25. Ja hülye vagyok, februárban lesz, akkor már nincs vizsgaidőszak, úgyhogy megyek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Februári beosztástól függően megyek. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. http://www.youtube.com/watch?v=wgawzS35fxU&feature=player_embedded Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Október 26. Fura a színösszeállítás. Egyébként egész hangulatba hozott. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Hozzászólás ideje: 2011. Október 28. Végre a hivatalos oldalon is fent van a trailer, rendes színekkel. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Ezt nemrég küldték nekem, és kíváncsi vagyok hátha ti többet tudtok, hogy ez most mire vonatkozik. TPM decemberben Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Szerintem elírték a dátumot. Még sajtóvetítésnek is korai lenne. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Szerintem elírték a dátumot. Még sajtóvetítésnek is korai lenne. Vagy csak simán a régit játszák? Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Hozzászólás ideje: 2011. November 13. Vagy csak simán a régit játszák? Az kizárt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Az kizárt. Mer? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Nem lehet hogy a trailert adják 3d-ben? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Hozzászólás ideje: 2011. November 14. Nem lehet hogy a trailert adják 3d-ben? Igen, és muszáj volt neki éjféli vetítést is csinálni, hát ha ráharap a nép. Amúgy kisebb mozik szoktak régebbi filmeket vetíteni, de nem hinném hogy egy SW-ra lenne joguk. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ezt nemrég küldték nekem, és kíváncsi vagyok hátha ti többet tudtok, hogy ez most mire vonatkozik. TPM decemberben Ezt megálmodtam tegnap éjjel. Az EP4-et vetítették, videokazettáról, valami ősrégi feliratos változatban. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Mer? Ezeréves filmeket nem játszanak a mozik. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Hozzászólás ideje: 2011. November 16. Ezeréves filmeket nem játszanak a mozik. Sajnos. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Hozzászólás ideje: 2011. November 20. erről nem tudtam, miért is nem lesz IMAX3D ? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. November 20. erről nem tudtam, miért is nem lesz IMAX3D ? Ez egy nagyon jó kérdés. Nem tudom, de valószínűleg sehol a világon nem lesz IMAX vetítés (tipp). Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Ez egy nagyon jó kérdés. Nem tudom, de valószínűleg sehol a világon nem lesz IMAX vetítés (tipp). hmm... sehol a világon nem lesz, mi lehet ennek az oka? érdekes... de ezt hol jelentették be hogy nem lesz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Hozzászólás ideje: 2011. November 20. Kb ugyanott ahol bejelentenék, hogy lesz. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerintem azért, mert nem IMAX kamerákkal lett felvéve, és így a képarány nem töltené ki a teljes vásznat , ami IMAX-ban pont, hogy lényeges lenne a nagy felület miatt. Jó példa erre a Sötét lovag egyes jelenetei. Ahol teljes képernyős a film ott használtak IMAX-kamerákat, a többi résznél a megszokott módszerrel rögzítettek, ezért váltakozik a film alatt a kép időnként. Pl. az Avatart 1,85:1-es képaránnyal rögzítették, így kitölti a teljes képernyőt az egész film alatt. A SW-ok 2,39:1-es arányban vannak rögzítve. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Hozzászólás ideje: 2011. November 21. Szerintem azért, mert nem IMAX kamerákkal lett felvéve, és így a képarány nem töltené ki a teljes vásznat , ami IMAX-ban pont, hogy lényeges lenne a nagy felület miatt. Jó példa erre a Sötét lovag egyes jelenetei. Ahol teljes képernyős a film ott használtak IMAX-kamerákat, a többi résznél a megszokott módszerrel rögzítettek, ezért váltakozik a film alatt a kép időnként. Pl. az Avatart 1,85:1-es képaránnyal rögzítették, így kitölti a teljes képernyőt az egész film alatt. A SW-ok 2,39:1-es arányban vannak rögzítve. Az Avatar óta a négy film(Tron, Transformers, HP, Tintin), amit IMAX-ben láttam, mind 2.39:1-es képarányú volt. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Hozzászólás ideje: 2011. November 22. Az Avatar óta a négy film(Tron, Transformers, HP, Tintin), amit IMAX-ben láttam, mind 2.39:1-es képarányú volt. Ez érdekes, mivel a Tron BR-en kitölti a teljes vásznat, és Spielberg filmjei is általában 1,85:1-es képarányúak. De ahogy nézem, a felsorolt filmeket (kivéve a Trafó 3-at) legalább kétféle változatban is rögzítették, míg a SW-ot nem. Passz. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Az orosz poszter Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Jobb, mint a hivatalos plakát Egyébként meg az általánosból megszoktam a betűket, még ha már olvasni nem is tudom őket Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Jobb, mint a hivatalos plakát Egyébként meg az általánosból megszoktam a betűket, még ha már olvasni nem is tudom őket Szerintem valami borzalmasan rosszul van megcsinálva ez a CGI Yoda, az EpII-es is köröket ver rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Szerintem valami borzalmasan rosszul van megcsinálva ez a CGI Yoda, az EpII-es is köröket ver rá. A filmben tökéletes. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. A filmben tökéletes. Tudom, csak ez a csillogó szemű Yoda szerintem valami borzalmas. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Tudom, csak ez a csillogó szemű Yoda szerintem valami borzalmas. Ez csak egy kép, max. nem nézel rá. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Hozzászólás ideje: 2011. December 20. Jó ez a poszter, és ezek a cirill betűk külön hangulatot adnak hozzá. Ez majdnem olyan, mint németül vagy franciául látni leírva a Star Wars-t: Krieg der Sterne... La Guerre dés Étoiles... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.