Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

The Phantom Menace - 3D

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is sajnálom, hogy nem lesz IMAX-ben, imádom a nagy vásznat. Nálam csak januárban derül ki, hogy megyek-e a közös mozizásra, mivel akkor jön ki a 4. féléves órarend. Tantárgy függő lesz, hogy ütközés esetén tudok-e jönni. Mindenképpen szeretnék, de meglátjuk.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Szerintem elírték a dátumot. Még sajtóvetítésnek is korai lenne.

Vagy csak simán a régit játszák? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nem lehet hogy a trailert adják 3d-ben? :D

Igen, és muszáj volt neki éjféli vetítést is csinálni, hát ha ráharap a nép. :D

Amúgy kisebb mozik szoktak régebbi filmeket vetíteni, de nem hinném hogy egy SW-ra lenne joguk.

Hozzászólás ideje:

Ezt nemrég küldték nekem, és kíváncsi vagyok hátha ti többet tudtok, hogy ez most mire vonatkozik.

TPM decemberben

Ezt megálmodtam tegnap éjjel. Az EP4-et vetítették, videokazettáról, valami ősrégi feliratos változatban. :D

Hozzászólás ideje:

Ez egy nagyon jó kérdés. :) Nem tudom, de valószínűleg sehol a világon nem lesz IMAX vetítés (tipp).

hmm... sehol a világon nem lesz, mi lehet ennek az oka? érdekes... de ezt hol jelentették be hogy nem lesz?

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért, mert nem IMAX kamerákkal lett felvéve, és így a képarány nem töltené ki a teljes vásznat , ami IMAX-ban pont, hogy lényeges lenne a nagy felület miatt.

Jó példa erre a Sötét lovag egyes jelenetei. Ahol teljes képernyős a film ott használtak IMAX-kamerákat, a többi résznél a megszokott módszerrel rögzítettek, ezért váltakozik a film alatt a kép időnként. Pl. az Avatart 1,85:1-es képaránnyal rögzítették, így kitölti a teljes képernyőt az egész film alatt. A SW-ok 2,39:1-es arányban vannak rögzítve.

Hozzászólás ideje:

Szerintem azért, mert nem IMAX kamerákkal lett felvéve, és így a képarány nem töltené ki a teljes vásznat , ami IMAX-ban pont, hogy lényeges lenne a nagy felület miatt.

Jó példa erre a Sötét lovag egyes jelenetei. Ahol teljes képernyős a film ott használtak IMAX-kamerákat, a többi résznél a megszokott módszerrel rögzítettek, ezért váltakozik a film alatt a kép időnként. Pl. az Avatart 1,85:1-es képaránnyal rögzítették, így kitölti a teljes képernyőt az egész film alatt. A SW-ok 2,39:1-es arányban vannak rögzítve.

Az Avatar óta a négy film(Tron, Transformers, HP, Tintin), amit IMAX-ben láttam, mind 2.39:1-es képarányú volt.

Hozzászólás ideje:

Az Avatar óta a négy film(Tron, Transformers, HP, Tintin), amit IMAX-ben láttam, mind 2.39:1-es képarányú volt.

Ez érdekes, mivel a Tron BR-en kitölti a teljes vásznat, és Spielberg filmjei is általában 1,85:1-es képarányúak.

De ahogy nézem, a felsorolt filmeket (kivéve a Trafó 3-at) legalább kétféle változatban is rögzítették, míg a SW-ot nem. Passz.

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Jobb, mint a hivatalos plakát :P Egyébként meg az általánosból megszoktam a betűket, még ha már olvasni nem is tudom őket :)

Hozzászólás ideje:

Jobb, mint a hivatalos plakát :P Egyébként meg az általánosból megszoktam a betűket, még ha már olvasni nem is tudom őket :)

Szerintem valami borzalmasan rosszul van megcsinálva ez a CGI Yoda, az EpII-es is köröket ver rá.
Hozzászólás ideje:

Jó ez a poszter, és ezek a cirill betűk külön hangulatot adnak hozzá. :D Ez majdnem olyan, mint németül vagy franciául látni leírva a Star Wars-t: Krieg der Sterne... La Guerre dés Étoiles... :hehe:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.