Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Rog Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. (szerkesztve) Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... Na ez érdekes. Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra.2010 legújabb felfedezettjei. Szerkesztve: 2011. Szeptember 20. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra. Szintén Igazából a nosztalgia miatt lesznek ezek mindig az elsők az összes szinkron közül Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. Jó, hogy összeraktál egy ilyen ízelítőt. A szinkronos topikban sajnos nem vettem észre, de most legalább láttam. Ez egyébként sokkal ismerősebb, mint a Birodalom régi szinkronja. És tévedtem, Luke itt nem jött be igazán, és nem ott. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Tölteni tölteni! 1977 sketchbook: http://sharingmatrix.com/file/1907383/the-...-sketchbook.zip Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Tölteni tölteni! 1977 sketchbook: http://sharingmatrix.com/file/1907383/the-...-sketchbook.zip Ez mi ez? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Ez mi ez?könyv a Star Wars (Egy új Remény) concept rajzaiból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. könyv a Star Wars (Egy új Remény) concept rajzaiból.Van benne EPI is bőséggel. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Kár, hogy nekem háromnegyed órát ír ki. Na mindegy, erre nem várok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Kár, hogy nekem háromnegyed órát ír ki. Na mindegy, erre nem várok.Pedig csak 10 mega. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nem a méret miatt van, ennyit kell várnom, hogy elinduljon. Nem tudom, milyen oldal ez, de nem várom meg, hogy a végére érjen a számláló. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nem a méret miatt van, ennyit kell várnom, hogy elinduljon. Nem tudom, milyen oldal ez, de nem várom meg, hogy a végére érjen a számláló.Nekem asszem 60 mp-t kellett várni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. 1 percet kell várni. Amúgy nem nagy szám, én több vázlatrajza számítottam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Hozzászólás ideje: 2010. Május 30. Nálam 45 percnél kezd. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál.Én a múltkor az EPIII után néztem meg. Döbbenetes mennyire jó úgy (is). Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan Igen, rengeteg minden felsejlik az én fejemben is a múltról. Nagyon szeretem ezt. Pl. nem hittem volna, hogy lehet még dobni azon a jeleneten, amikben Luke a naplementét nézni. Az EPIII -nak köszönhetően lehetett! Beugrik a film vége, amikor még csecsemőként, Beru karjaiban aludt, és a nevelőszülei is úgy fürkészték a horizontot ahogy most ő. Csodálatos pillanatok ezek. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Fun fact: Greedot egy nő játszotta (a cipőt nézd). Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Ez hogy hogy eddig nem derült ki? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Olyan illúzióromboló.... Az nem zavart, amikor sok év után kiderült, hogy milyen összetákolt módon készültek a technikai trükkök, sőt! De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 16. Olyan illúzióromboló....Az nem zavart, amikor sok év után kiderült, hogy milyen összetákolt módon készültek a technikai trükkök, sőt! De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Szerintem a filmben nem ő van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. Egy kicsit az Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Hozzászólás ideje: 2010. Október 17. Tényleg az. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. És még a maszk is bénán fest ezen a képen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. És még a maszk is bénán fest ezen a képen Valami nem kóser vele annyi szent. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Az ott ki a háttérben? Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. Hozzászólás ideje: 2010. Október 18. A teljes igazság az, hogy Greedo-t ketten játszották: az olyan képkockákon, ahol együtt mutatták Han-t és Greedo-t egy Pul Blake nevű úriember, míg a közeli képeken, amin csak Greedo látszik, egy Maria De Aragon nevű hölgy(akiről az alábbi kép készült) alakította a fejvadászt. Másik érdekes tény, hogy Greedo egy létező a dél-amerikában használt Quechua nyelven beszél. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.