Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. :roll:

Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... :) Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra.

Hozzászólás ideje:
Valahogy gondoltam, hogy a te feltöltéseid... :roll:
Na ez érdekes. :)

Mindegy, legalább fel lettek fedezve újra.
2010 legújabb felfedezettjei. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Szerintem is ez a legjobb, bár lehet, csak a nosztalgia meg ama tény miatt, hogy ezen nőttem fel, mint a másik két résznél, azoknál is az elsők voltak az igaziak számomra.

Szintén :D Igazából a nosztalgia miatt lesznek ezek mindig az elsők az összes szinkron közül :)

Hozzászólás ideje:
Ezt a vidit és a másik kettőt én már rég beraktam a szinkronos topeszba. Miután felraktam őket a Tube-ra. :D
Jó, hogy összeraktál egy ilyen ízelítőt. :) A szinkronos topikban sajnos nem vettem észre, de most legalább láttam.

Ez egyébként sokkal ismerősebb, mint a Birodalom régi szinkronja. És tévedtem, Luke itt nem jött be igazán, és nem ott.

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem a méret miatt van, ennyit kell várnom, hogy elinduljon. Nem tudom, milyen oldal ez, de nem várom meg, hogy a végére érjen a számláló.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Hihetetlen. Ezredjére látom, de a végén még mindig képesek olyan izgalomba és feszültségbe hozni, mintha először látnám. Elképesztően jó a vágás a Halálcsillag felrobbanásánál.
Én a múltkor az EPIII után néztem meg. Döbbenetes mennyire jó úgy (is).
Hozzászólás ideje:

Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem az tetszett, hogy miután a TCW 2. évadja után megnéztem a hat filmet, hány helyen ugrott be egy-egy TCW-s momentum. Itt is, mikor Ben mondja, hogy milyen jó pilóta volt Anakin, aztán eszembe jutnak a TCW-s csipkelődések arról, hogy Anakin folyton lezuhan :clap:
Igen, rengeteg minden felsejlik az én fejemben is a múltról. Nagyon szeretem ezt. Pl. nem hittem volna, hogy lehet még dobni azon a jeleneten, amikben Luke a naplementét nézni. Az EPIII -nak köszönhetően lehetett! Beugrik a film vége, amikor még csecsemőként, Beru karjaiban aludt, és a nevelőszülei is úgy fürkészték a horizontot ahogy most ő. Csodálatos pillanatok ezek.
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Olyan illúzióromboló....

Az nem zavart, amikor sok év után kiderült, hogy milyen összetákolt módon készültek a technikai trükkök, sőt! De ez a magas sarkú cípő... hihetetlen. :D

Hozzászólás ideje:

A teljes igazság az, hogy Greedo-t ketten játszották: az olyan képkockákon, ahol együtt mutatták Han-t és Greedo-t egy Pul Blake nevű úriember, míg a közeli képeken, amin csak Greedo látszik, egy Maria De Aragon nevű hölgy(akiről az alábbi kép készült) alakította a fejvadászt.

Másik érdekes tény, hogy Greedo egy létező a dél-amerikában használt Quechua nyelven beszél.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.