reaper Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 15. Ráadásul már akkor nagyon pofás tervek készültek Coruscanthoz, pl. az Uralkodó lávával teli barlangi trónterme nekem valamiért különösen tetszik, mint ötlet. De maga a bolygóméretű metropolisz koncepciója akkor már megvolt. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 16. Érdekes, köszönöm. Azért ez a megvalósítás is érdekes lett volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 19. Dzséjt! A kis yub-yub pislog, és majd elalszik. Még aranyosabb lett. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2012. Május 25. Hozzászólás ideje: 2012. Május 25. (szerkesztve) Boldog születésnapot a STAR WARS SAGA szívemhez legközelebb álló két órájának (is ) :rock: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: Szerkesztve: 2012. Május 25. - Darth Krande Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. Hozzászólás ideje: 2012. Május 26. És mi van a maradék tizennégy perc, negyvenhét másodperccel? Azok már nem is számííítanaaak... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Visszamentem az időben, komolyan. http://www.youtube.com/watch?v=OFU9YbqnNZw http://www.youtube.com/watch?v=wXJAjs8F-Hk Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. http://www.youtube.com/watch?v=1begToGEbHk http://www.youtube.com/watch?v=MIGsBskzICE Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hozzászólás ideje: 2012. Május 27. Hálisten ez nekem kimaradt Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Dzséjt: Ez de nosztalgikus volt.... köszi! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2012. Május 28. Köszi, ezeken majdnem halálraröhögtem magam. Válasz
lecsoka Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 25. (szerkesztve) Kár, hogy nem rakták fel a teljeset. Ez a verzió besz@rás!!!! :DDD Szerkesztve: 2012. Augusztus 26. - Ody Mandrell Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Azért van egy hangulata Igaz nem tudom, végig bírnám-e így nézni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Jópofa képek http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=78647#ia8XQx1oumHC5vFC.01 Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 6. (szerkesztve) Közismert tény, de nem árt felemlegetni. Luke fénykardja a Jedi visszatérben kék lett volna. Az első trailer még tartalmaz jelenetet, melyben Luke kék pengéjű fénykardal harcol Jabba hajóján. Kétlem, hogy az egész filmet elsőként kék kardal rotoszkópolták, de a trailer alá még a kék kard került. Hogy a kék kard milyen mélyen is foglalkoztatta az alkotókat, azt az eredeti Luke konceptek is megerősítik. Felhívom szíves figyelmeteket a Luke oldalán díszelgő kardra. Ez bizony inkább hasonlít Anakin kardjára, mint Luke Jediben megismert Obi utánzat markolatára. A koncepció tehát az volt, hogy Luke az apja kardját építette volna újjá, ezt jelképezte volna a kék penge. Azonban változott a koncepció, az új markolattal és zöld pengével pedig Luke végleg kiléphetett az apja árnyékából. szerk.: Itt eredetileg azt fejtegettem, hogy nincs rajta kesztyű, de Dzséjt helyesen megjegyezte, hogy soha nem is volt! Élvezzétek mozgásban is: Szerkesztve: 2013. Szeptember 7. - Zééé Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. (szerkesztve) A Jedi visszatér egy alternatív jelenetében Lando és a Falcon hősi halált halt volna. Létezik a jelenet, íme 3 képkocka belőle. Szerkesztve: 2013. Szeptember 7. - Zééé Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Luke-on a a Tatooine-on nincs kesztyű a filmben sem. Csak azután veszi fel, miután meglőtték a kezét az akcióban, és elindul Yodához. Az X-szárnyúban ülve húzza fel, miközben R2-val csicsereg. Ez a Falconos jelenet szép. Csúnya lett volna ezt látni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Luke-on a a Tatooine-on nincs kesztyű a filmben sem. Csak azután veszi fel, miután meglőtték a kezét az akcióban, és elindul Yodához. Az X-szárnyúban ülve húzza fel, miközben R2-val csicsereg. Én is erre gondoltam, már kezdtem elbizonytalanodni de akkor jól emlékeztem. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 7. Luke-on a a Tatooine-on nincs kesztyű a filmben sem. Csak azután veszi fel, miután meglőtték a kezét az akcióban, és elindul Yodához. Az X-szárnyúban ülve húzza fel, miközben R2-val csicsereg. Ez a Falconos jelenet szép. Csúnya lett volna ezt látni. BAZZZ! Kész vagyok! Tényleg! Megkeveredtem....eeeh. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 9. Hozzászólás ideje: 2013. Szeptember 9. Az eredeti kardpárbaj képes forgatókönyve! Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. Hozzászólás ideje: 2014. Május 17. (szerkesztve) A láva makett, ami már teljesen készen volt, amikor a forgatókönyvből törölték a jelenetet és a tróntermet Coruscantról (Had Abbadon/Imperial City) áthelyezték a Halálcsillagra. Szerkesztve: 2014. Május 18. - Zééé Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 12. Van egy pár kérdés azért a magyar szinkronnal. Valaki megtudná mondani, hogy miért Reviczky Gábor lett a szinkronhangja Palpatine-nak?Hiszen a Guildes Jedi visszatér (OT) videón és később az első három filmben Gruber Hugó volt a magyar hangja. Igaz, hogy a 95-ös OT videótól a special edition át a blu-ray-ig Ackbar admirálisnak volt a hangja, de akkor miért nem Reviczky hangjával vették fel az első három filmet is? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 16. Van egy pár kérdés azért a magyar szinkronnal. Valaki megtudná mondani, hogy miért Reviczky Gábor lett a szinkronhangja Palpatine-nak?Hiszen a Guildes Jedi visszatér (OT) videón és később az első három filmben Gruber Hugó volt a magyar hangja. Igaz, hogy a 95-ös OT videótól a special edition át a blu-ray-ig Ackbar admirálisnak volt a hangja, de akkor miért nem Reviczky hangjával vették fel az első három filmet is? Hát ember meg nem mondja..én olyat is hallottam, hogy az ep I.-hez Grúber hugó is felmondta Sidious szövegeit. De Lucasék keményen felügyelték a szinkronokat és Ők döntöttek úgy, hogy Sidi: Melis Gábor, Palpi: Gruber H. legyen. Ki érti ezt, főleg, hogy a 2ben és a 3ban már mindkettő G.H. lett, és hogy mi a helyzet az ep6tal én nem tudom.. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Hozzászólás ideje: 2014. November 19. (szerkesztve) A Jedi Visszatér (hangalámondásos) 1983 - Teljes Film Én 1990 környékén ezt a verziót néztem rongyosra. http://www.youtube.com/watch?v=7KnOoj6D-5A Szerkesztve: 2014. November 19. - JakeSully Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Ebből csak pár jelenetet láttam, de hatalmas, hogy a csávó néha hibázik is, valamikor megnézem kikapcsolódás gyanánt, kösz a linket Jake! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Micsoda szövege van, felér egy kabaréval. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Hozzászólás ideje: 2014. November 19. Nagyon durva! Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Isten nyugosztalja! http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal/20150206-meghalt-a-star-wars-egyik-legcukibb-szereploje-richard-bonehill.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 1. Mostanában hetente megnézem egyszer. Nagyon rá vagy kattanva. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.