Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ráadásul már akkor nagyon pofás tervek készültek Coruscanthoz, pl. az Uralkodó lávával teli barlangi trónterme nekem valamiért különösen tetszik, mint ötlet. De maga a bolygóméretű metropolisz koncepciója akkor már megvolt.

• 1 hónappal később...
  • 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot a STAR WARS SAGA szívemhez legközelebb álló két órájának (is )

:love::peace::rock: :rock: :rock::yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah: :yeah:

Szerkesztve: - Darth Krande

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Kár, hogy nem rakták fel a teljeset. Ez a verzió besz@rás!!!! :DDD

Szerkesztve: - Ody Mandrell

• 8 hónappal később...
  • 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Közismert tény, de nem árt felemlegetni. Luke fénykardja a Jedi visszatérben kék lett volna. Az első trailer még tartalmaz jelenetet, melyben Luke kék pengéjű fénykardal harcol Jabba hajóján. Kétlem, hogy az egész filmet elsőként kék kardal rotoszkópolták, de a trailer alá még a kék kard került.

rotj-039-01_lg_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogy a kék kard milyen mélyen is foglalkoztatta az alkotókat, azt az eredeti Luke konceptek is megerősítik. Felhívom szíves figyelmeteket a Luke oldalán díszelgő kardra. Ez bizony inkább hasonlít Anakin kardjára, mint Luke Jediben megismert Obi utánzat markolatára.

A koncepció tehát az volt, hogy Luke az apja kardját építette volna újjá, ezt jelképezte volna a kék penge. Azonban változott a koncepció, az új markolattal és zöld pengével pedig Luke végleg kiléphetett az apja árnyékából.

CON15_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CON16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

szerk.: Itt eredetileg azt fejtegettem, hogy nincs rajta kesztyű, de Dzséjt helyesen megjegyezte, hogy soha nem is volt! :D

Luke1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Luke2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Élvezzétek mozgásban is:

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

A Jedi visszatér egy alternatív jelenetében Lando és a Falcon hősi halált halt volna. Létezik a jelenet, íme 3 képkocka belőle.

falcon_demise1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

falcon_demise2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

falcon_demise3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hozzászólás ideje:

Luke-on a a Tatooine-on nincs kesztyű a filmben sem. ;) Csak azután veszi fel, miután meglőtték a kezét az akcióban, és elindul Yodához. Az X-szárnyúban ülve húzza fel, miközben R2-val csicsereg.

Ez a Falconos jelenet szép. Csúnya lett volna ezt látni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Luke-on a a Tatooine-on nincs kesztyű a filmben sem. ;) Csak azután veszi fel, miután meglőtték a kezét az akcióban, és elindul Yodához. Az X-szárnyúban ülve húzza fel, miközben R2-val csicsereg.

Én is erre gondoltam, már kezdtem elbizonytalanodni de akkor jól emlékeztem. :D

Hozzászólás ideje:

Ez a Falconos jelenet szép. Csúnya lett volna ezt látni.

BAZZZ! :D Kész vagyok! :D Tényleg! Megkeveredtem....eeeh.

• 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

A láva makett, ami már teljesen készen volt, amikor a forgatókönyvből törölték a jelenetet és a tróntermet Coruscantról (Had Abbadon/Imperial City) áthelyezték a Halálcsillagra.

ROTJlava_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

1004407_574143255970613_355802133_n.jpg

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Van egy pár kérdés azért a magyar szinkronnal. Valaki megtudná mondani, hogy miért Reviczky Gábor lett a szinkronhangja Palpatine-nak?Hiszen a Guildes Jedi visszatér (OT) videón és később az első három filmben Gruber Hugó volt a magyar hangja. Igaz, hogy a 95-ös OT videótól a special edition át a blu-ray-ig Ackbar admirálisnak volt a hangja, de akkor miért nem Reviczky hangjával vették fel az első három filmet is?

Hozzászólás ideje:

Van egy pár kérdés azért a magyar szinkronnal. Valaki megtudná mondani, hogy miért Reviczky Gábor lett a szinkronhangja Palpatine-nak?Hiszen a Guildes Jedi visszatér (OT) videón és később az első három filmben Gruber Hugó volt a magyar hangja. Igaz, hogy a 95-ös OT videótól a special edition át a blu-ray-ig Ackbar admirálisnak volt a hangja, de akkor miért nem Reviczky hangjával vették fel az első három filmet is?

Hát ember meg nem mondja..én olyat is hallottam, hogy az ep I.-hez Grúber hugó is felmondta Sidious szövegeit. De Lucasék keményen felügyelték a szinkronokat és Ők döntöttek úgy, hogy Sidi: Melis Gábor, Palpi: Gruber H. legyen. Ki érti ezt, főleg, hogy a 2ben és a 3ban már mindkettő G.H. lett, és hogy mi a helyzet az ep6tal én nem tudom..

• 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ebből csak pár jelenetet láttam, de hatalmas, hogy a csávó néha hibázik is, valamikor megnézem kikapcsolódás gyanánt, kösz a linket Jake! :)

• 2 hónappal később...
  • 5 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.