Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Most beugrott egy jelenet. JJ a következőképp üvölt a script-et elhagyóra: TRAITOR!!!! Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. 2019. 11. 25. - 20:14, Yoda József írta: Azért egy BTS videót megnéznék a pillanatról, amikor kiderült, hogy ottmaradt Lehetett ott anyázás meg egyéb kifejezések rendesen Ennek a történetnek már 3 különböző változata létezik, szóval nagy valószínűséggel kamu. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki ne lenne tisztában mi a különbség valakinek a háza és egy hotelszoba között. "The Star Wars director explained on Good Morning America that the script for the upcoming film was posted on E-bay after it was discovered by a cleaner at one of the actor’s houses." https://www.nme.com/news/j-j-abrams-reveals-rise-skywalker-script-leaked-online-actor-left-bed-2571827 "One of our actors, I won’t say which one — I want to, but I won’t — left it under their bed and it was found by someone who was cleaning their place," https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-how-a-legit-rise-skywalker-script-ended-up-ebay-1257828 "The director told Good Morning America on Monday that one of the actors on the show left their script under the bed in their hotel room." https://ew.com/movies/2019/11/25/jj-abrams-rise-of-skywalker-script-leaked/ Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. 1 órával korábban, HeirToGrievous írta: Ennek a történetnek már 3 különböző változata létezik, szóval nagy valószínűséggel kamu. Elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki ne lenne tisztában mi a különbség valakinek a háza és egy hotelszoba között. "The Star Wars director explained on Good Morning America that the script for the upcoming film was posted on E-bay after it was discovered by a cleaner at one of the actor’s houses." https://www.nme.com/news/j-j-abrams-reveals-rise-skywalker-script-leaked-online-actor-left-bed-2571827 "One of our actors, I won’t say which one — I want to, but I won’t — left it under their bed and it was found by someone who was cleaning their place," https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/star-wars-how-a-legit-rise-skywalker-script-ended-up-ebay-1257828 "The director told Good Morning America on Monday that one of the actors on the show left their script under the bed in their hotel room." https://ew.com/movies/2019/11/25/jj-abrams-rise-of-skywalker-script-leaked/ Az, hogy egyes újságírók hogyan ferdítik és facsarják ki a sztorit, teljesen mellékes. Egyébként a fenti cikkekben egyedül a Hollywood Reporter idézi Abramst pontosan. "Their place"-t mondott, ami valóban jelentheti valakinek a saját házát, de egy hotelszobát is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Hozzászólás ideje: 2019. November 27. Újabb infók Ochi-ról: https://makingstarwars.net/2019/11/examining-ochi-from-star-wars-the-rise-of-skywalker-the-skeleton-key-to-episode-ix-spoilers/ Továbbra is aggasztó a Rey Palpatine elmélet... Remélem hogy nagyon tévednek ezzel kapcsolatban, ez a leak-ek közül a legkatyvaszosabb Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rey pedig láthatóan meg van zavarodva, mintha nem látna senkit csak hallana. Lesz itt kavar rendesen. Vagy ez az a jelenet, amikor Palpi a villámaival az égbe csap és megbénítja az Ellenállás hajóit Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. (szerkesztve) Az új spot újabb szivárgásokat igazolt: Rey tönkreteszi Kylo hajóját Ahch-to-n Hatalmas "lebegő kocka" Exogolon Kezdek aggódni... Még egy utolsó mentsvár amibe bele tudok kapaszkodni, az az, hogy JediPaxis talán csak ezeket a promóciós anyagokat ismeri töviről hegyire, és azokból rakta össze a sztorit... De kb. minden egyes spot után egyre jobban aggódok, hogy a többi része is igaz... Szerkesztve: 2019. November 28. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Ne aggódj már, a film után ráérsz erre. Ott úgy is más lesz még akkor is, ha tényleg az lesz a sztori amit olvastál. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Abból amit a szinészek nyilatkoztak (pl. hogy milyen fontos lesz a Rey-Kylo viszony meg hogy épitkeznek ilyen szempontból az ep.8-ra) semmi nem volt JediPraxis leirásában. Szerintem mostanra elég világos hogy mégha sokat is tudott JediPraxis láthatóan rengeteg dolog van amiről fogalma sincs. Például hogy a szereplők mit miért csinálnak meg milyen interakcióik vannak. Engem az utóbbi hetek pont hogy megnyugtattak. Szerintem rengeteg meglepetés vár minket a filmben. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Én már kezdem elhinni, hogy Rey mesterségesen létrehozott egyed, és legalább kettő van belőle. Őrültség, de akkor hogy lehet Dark Rey? Lehet, hogy Dark Rey lesz Palpatine "leszármazottja" A minap mondta JJ, hogy a ROTS színház jelenete, konkrétan Plaguies története a kedvenc a prequelben. Véletlen lenne? Nagy összegben fogadnék, hogy Palpatine visszatérése nagyban támaszkodik arra a beszélgetésre. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Én csak 3 dolgot kérek, hogy ne legyen igaz: Palpatine túlélte fizikailag is a ROTJ-t... ez egész egyszerűen a legötlettelenebb módja a visszahozásának, ennél még a klónozás is jobb Rey Palpatine... a három közül ezzel van a legkevesebb probléma, csak egyszerűen furcsa belegondolni, hogy Palpi utódokat nemzett egy nővel biológiailag... de ha ez így lesz, végülis én elfogadom... de ha már mindenképpen Palpihoz akarják kötni, akkor inkább legyen a teremtménye Kylo béna halála, ezt nem kell részleteznem 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Még Boyega se tudja mi lesz a vége, nehogy már ilyen szivárogtatók hónapokkal ezelőtt ezt így konkrétan leírják. Az előbb említett úriember azt is mondta, hogy volt utó-forgatás, és több lehetséges kimenetel. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Abból amit a szinészek nyilatkoztak (pl. hogy milyen fontos lesz a Rey-Kylo viszony meg hogy épitkeznek ilyen szempontból az ep.8-ra) semmi nem volt JediPraxis leirásában. Azért azt nem árt figyelembe venni, hogy az interjúik is a marketing része. Amit a film megjelenése előtt mondanak a színészek és alkotók, sosem érdemes készpénznek venni. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 10 órával ezelőtt, Yoda József írta: Vagy ez az a jelenet, amikor Palpi a villámaival az égbe csap és megbénítja az Ellenállás hajóit A felfelé csapó villám szerepel a végső előzetesben. 1:53-1:55 között, lassítva jól kivehető. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én már kezdem elhinni, hogy Rey mesterségesen létrehozott egyed, és legalább kettő van belőle. Őrültség, de akkor hogy lehet Dark Rey? Lehet, hogy Dark Rey lesz Palpatine "leszármazottja" A minap mondta JJ, hogy a ROTS színház jelenete, konkrétan Plaguies története a kedvenc a prequelben. Véletlen lenne? Nagy összegben fogadnék, hogy Palpatine visszatérése nagyban támaszkodik arra a beszélgetésre. Látomás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 1 perccel korábban, HeirToGrievous írta: Látomás. Csak mert kiadják master replikában azt a kardot. Egy látomásban szereplő kardot fura így kiadni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. (szerkesztve) 10 perccel korábban, HeirToGrievous írta: A felfelé csapó villám szerepel a végső előzetesben. A villámok többsége a valóságban is lentről felfelé tart azok nem Palpi villámai. Ráadásul miért villámozná a semmit? 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak mert kiadják master replikában azt a kardot. Egy látomásban szereplő kardot fura így kiadni. Az, hogy kiadják, még nem feltétlen jelenti azt, hogy a kard többet szerepel a filmben egy 30-40 mp-es látomásnál Szerkesztve: 2019. November 28. - Yoda József 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Jampizik, hogy akkora májer lett abban a bűvös kockában, hogy már csak úgy a vakvilágba villámozik. Válasz
HeirToGrievous Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Csak mert kiadják master replikában azt a kardot. Egy látomásban szereplő kardot fura így kiadni. A "Vader maszkos Luke-ról" is csináltak egy figurát az V. rész alapján, és az is csak egy látomás volt. 11 perccel korábban, Yoda József írta: A villámok többsége a valóságban is lentről felfelé tart azok nem Palpi villámai. Ráadásul miért villámozná a semmit? Csak úgy tűnik, mintha a semmit. De mi van, ha az Ellenállás hajói feljebb vannak, csak éppenséggel nem látszanak az előzetesben? Másik lehetőség: majd szétveti az ideg, és így vezeti le a felesleges feszültséget. Szerkesztve: 2019. November 28. - HeirToGrievous 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Ilyen egy látomás kard? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ilyen egy látomás kard? Menőnek menő, miért ne adnák ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Mert ha látomás akkor nem igazi? Végül is kiadhatják persze, és meg is venném ha lenne annyi pénzem ami most nincs. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mert ha látomás akkor nem igazi? Végül is kiadhatják persze, és meg is venném ha lenne annyi pénzem ami most nincs. Hát amit eladnak, az nyilván igazi 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. A teljes film elvileg ilyen sorrendben: 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Szerintem Palpatine nem élte túl fizikailag A Jedi visszatért. Másról lesz itt szó. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. (szerkesztve) Na, elég nagy volt mostanáig a csönd a leak-ek háza táján, de most itt egy (már ha igaz) egy gigaleak: SNOKE! Szóval a cím alapján Snoke-kal kapcsolatban is kapunk választ pár kérdésre... A cikket nem mertem elolvasni, de itthagyom az érdeklődőknek bár lehet én se bírom sokáig és beleolvasok! https://makingstarwars.net/2019/12/exclusive-how-star-wars-the-rise-of-skywalker-answers-the-final-mystery-of-snoke/ Szerk: nem bírtam ki, elolvastam ezt is hát nem tudom, az is lehet, hogy marhaság. Szóval Snoke egy Palpatine által létrehozott klón volt és több is van belőle, legalábbis Kylo Exogolon több Snoke-testet is talál lombikokban... Elég bizarrul hangzik. Azt nem írja, hogy kinek a klónja Snoke, csak azt, hogy Palpatine hozta létre őt. Ami furcsa a cikkben, hogy 2 ponton is ellentmond JediPaxis leírásának: 1. Ward azt állítja, hogy a film azzal kezdődik, hogy Kylo landol Exogolon, JP leírása szerint nem ez a nyitójelenet, hanem amikor a csillagromboló kiemelkedik a föld alól. 2. Ward azt állítja, hogy Sidious arra utasítja Kylo-t, hogy ölje meg Reyt! Ellenben JP leírásában csak arra kéri, hogy hozza elé őt, ráadásul ugye az ő változatában a végjátékban Rey-re és Kylo-ra van szüksége Sidiousnak ahhoz, hogy "megfiatalítsa" magát. Nos, valamelyikük téved remélem inkább JP, mert ez sokmindent megváltoztathat. Szerkesztve: 2019. December 2. - Yoda József 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Na szóval addig láttam, hogy Snoke, szóval felszökött a pulzusom és nem is olvastam tovább. Viszont ha neked bejön a leak az jó jel. Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Ward szerint a Wayfinder már Kylo-nál lesz a film elején. Ha jól emlékszem a JP féle leakben nem így volt ez se Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 5 perccel korábban, luke19 írta: Ward szerint a Wayfinder már Kylo-nál lesz a film elején. Ha jól emlékszem a JP féle leakben nem így volt ez se Igen. Ezt mondjuk sajnálnám, ha a Wayfinder megszerzését kivágták volna... Na most van egy olyan érzésem, hogy egy rakás jelenet ami a trailerekben, TV spotokban van, benne se lesz a filmben... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Redditen nagyon elszaladt egyesek fantáziája olyanokat írnak, hogy lehet Palpi a halott mesterét, Plagueist klónoztatta, és így készült Snoke, a bábja Mondjuk ilyet simán kinéznék Palpiból 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 28 perccel korábban, Yoda József írta: Redditen nagyon elszaladt egyesek fantáziája olyanokat írnak, hogy lehet Palpi a halott mesterét, Plagueist klónoztatta, és így készült Snoke, a bábja Mondjuk ilyet simán kinéznék Palpiból Remélem ez tényleg megmarad a rajongói fantázia keretei között... Palpi esetleges klónozásánál is már jelentősen kileng a hülyeség-barométerem. 2 Válasz
Süni Hozzászólás ideje: 2019. December 2. Hozzászólás ideje: 2019. December 2. 5 órával ezelőtt, Yoda József írta: Na, elég nagy volt mostanáig a csönd a leak-ek háza táján, de most itt egy (már ha igaz) egy gigaleak: SNOKE! Szóval a cím alapján Snoke-kal kapcsolatban is kapunk választ pár kérdésre... A cikket nem mertem elolvasni, de itthagyom az érdeklődőknek bár lehet én se bírom sokáig és beleolvasok! https://makingstarwars.net/2019/12/exclusive-how-star-wars-the-rise-of-skywalker-answers-the-final-mystery-of-snoke/ Szerk: nem bírtam ki, elolvastam ezt is hát nem tudom, az is lehet, hogy marhaság. Szóval Snoke egy Palpatine által létrehozott klón volt és több is van belőle, legalábbis Kylo Exogolon több Snoke-testet is talál lombikokban... Elég bizarrul hangzik. Azt nem írja, hogy kinek a klónja Snoke, csak azt, hogy Palpatine hozta létre őt. Ami furcsa a cikkben, hogy 2 ponton is ellentmond JediPaxis leírásának: 1. Ward azt állítja, hogy a film azzal kezdődik, hogy Kylo landol Exogolon, JP leírása szerint nem ez a nyitójelenet, hanem amikor a csillagromboló kiemelkedik a föld alól. 2. Ward azt állítja, hogy Sidious arra utasítja Kylo-t, hogy ölje meg Reyt! Ellenben JP leírásában csak arra kéri, hogy hozza elé őt, ráadásul ugye az ő változatában a végjátékban Rey-re és Kylo-ra van szüksége Sidiousnak ahhoz, hogy "megfiatalítsa" magát. Nos, valamelyikük téved remélem inkább JP, mert ez sokmindent megváltoztathat. Erről a két grafománról az óvodáskori énem jut eszembe. Volt, hogy versenyeztünk, ki a legynagyobb hantás a hátulgombolósok között. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.