Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Milyen jó ellentéte lenne a 66-os parancsnak. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Bomarr! Imádnám a 9-et, ha szóról szóra ez lenne benne! Komolyan, sajnos az az érzésem támadt, hogy a valóság lehet, hogy elmarad ettől. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Bomarr sztorija fini lehetne, több része is tetszik, és ez a Finn kirobbant egy rohamoszi lázadást, hmmm, ez sem rossz... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Egy rohamosztagos lázadás, megtetézve az esetleges szakadással Hux és Kylo között, plusz az Ellenállás erőre kapása már nagyon jó receptnek hangzik az Első Rend bukásához. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 16. A rohamosztagos lázadás oka lehetne, hogy kiderülne számukra, hogy mindannyian agymosás áldozatai lettek gyerekkorukban. Finn lenne az természetesen, aki ezt kideríti és rávezeti őket. Róla is kiderülne esetleg, hogy "Lando fia". Lesz aki átáll és lesz olyan, aki nem fog hinni neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 17. (szerkesztve) Jött néhány pletyka ismét. Állítólag Pinewood-i források. Dominic Monaghan’s rebel character is named Arvyl - his character initially did not make it past the second act but he has been confirmed to appear late in the film. There is a Duros character who has prominence within the resistance. Kelly Marie Tran isn’t so much in the action as much as the last Jedi. She is however involved in an action sequence alongside Finn at some point. Hux is not involved in the latter of the film. Not to say he dies early, but his power position is diminished and he is not a primary antagonist. Richard E. Grant plays a tyrannical First Order general. The Knights of Ren are certainly in the film and their screen time is surprisingly lengthy - Matt Smith is said to have been on set dressed in dark robes and holding a lightsaber prop. Kylo has his helmet reforged but is more often helmetless. In the latter half Ben pilots the falcon. Keri Russell is involved with Luke’s storyline. LAST BUT NOT LEAST: Luke is involved in a flashback scene with Han and Leia where in Ben is dropped off for training to a young Luke - an 8 year old Ben was cast and he will have a talk with Luke about wanting to be a Jedi and a guardian of the good in the galaxy. Luke has shot scenes with both Daisy Ridley and Adam Driver Rey visits Tattooine. Poe also flies the falcon, alongside Naomi Ackie’s Vera Calrissian. Szerkesztve: 2019. Január 17. - Kenobi tábornok 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Tetszenek ezek az infók. Nem túl részletesek, de remélem valósak. Főleg a sok Ren lovag időt. Érzem a film végén én sírni fogok. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Nekem itt két infó ami első látásra igazán izgalmas. Az egyik, hogy Ben vezeti a Falcont (ezt most nehéz elképzelni), a másik pedig Hux háttérbe szorulása. Ami ha jobban belegondolunk annyira nem meglepő, hisz ő inkább Snoke embere volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Tetszenek az infók! Matt Smith, mint fénykardos ren lovag? Jöhet! Vajon Kyloval vagy Rey-jel lesz problémájuk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerintem Rey-el. A Renek Kylo vezetése alatt állnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Ezek mind remekül hangzanak viszont most komolyan elgondolkodtam azon hogy talán ennek a topiknak az olvasását lassan abba kéne hagynom. Mégiscsak az utolsó Saga film (legalábbis egy jó ideig tuti). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Már most abbahagynád? Azért még sok van hátra. Egyébként a szivárogtató az a fickó aki még az MSW előtt írt az űrteknősről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 53 perccel korábban, Bomarr írta: Ezek mind remekül hangzanak viszont most komolyan elgondolkodtam azon hogy talán ennek a topiknak az olvasását lassan abba kéne hagynom. Mégiscsak az utolsó Saga film (legalábbis egy jó ideig tuti). Valószínűleg én is abba fogom hagyni, de az eddigiek alapján én maradok a szokásosnál: az utolsó hónapban hagyok fel az olvasással. Viszont a korábbiakhoz képest előbb elkezdem a szelektív olvasást, mert azt általában az első komoly trailer után indítom, de a fentiek után én is úgy érzem, hogy talán előbb kellene. Jó lenne, ha az ep9 is hozna olyan meglepetéseket, mint az ep8 és a Solo. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Én csak az utolsó hónapban fogok átvonulni a mentes topikba. Onnantól vegzálom majd csolit és kudart, hogy milyenek a spoilerek. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 18. 18 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Vera Calrissian. Lando is belefogott a családalapításba ezek szerint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 20. Én is az uccsó 1-2 hónapban térek át. Vagy ki tudja? Lehet, hogy "én sohasem térek át!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. (szerkesztve) Kiegészített spoilerek. A rövidítésekért elnézést, a csávó így írta be. - Hux captured by Resistance - NA plays Veranada Calrissian - DM plays Arvyl, with the Resistance - Finn holding up crystal saying "the Force is with us!" - MS plays a KOR - KR probably plays Rey's mom, childbirth flashback - KR and MH in scenes together - so Luke probably knew Rey's mom at least - Ben pilots the MF - Kylo joins the heroes to fight evil factions (becomes Ben again) - Flashback of little Ben being left with Luke - REG plays a FO general or something - Poe and Vera like each other - Batuu is in the movie - Rey goes to Tatooine - Kylo doesn't wear the helmet much - Lots of Luke flashbacks, de-aged Luke - There's a giant bat creature - Turtle/snake creature Szerkesztve: 2019. Január 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Batuu bolygóban szinte biztos vagyok. Elég furcsa volna hogy az új Star Wars tematikus park egy olyan bolygó alapján épülne ami még soha sem szerepelt egyik filmben se és ráadásul a park egyik főtémája ST filmek szóval elégé adja magát a bolygó benne legyen és nem csak 1-2 perc erejéig. Keri Russell szerepe tetszene, ő a legnagyobb színész az újak közül ezért én arra számítok hogy egy fontos karaktert fog játszani a történet szempontjából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. (szerkesztve) Érdekesek. Nem bánnám, ha tényleg ez kerülne a vászonra. De J.J -ről beszélünk. Mondjuk amilyen titokban csinálták a 7 -et, már fél évvel a premier előtt tudtuk a történet 60-70% -át. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hux captured by Resistance Felettébb felkeltette már ez az érdeklődésemet. Vajon mát az elején el lesz fogva Hux, vagy a film során? 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: KR probably plays Rey's mom, childbirth flashback KR and MH in scenes together - so Luke probably knew Rey's mom at least Mint ahogy a Rey topikban is írtam, én hiszem, hogy látni fogjuk Rey valamelyik érdekeltjét, így ha Keri lenne, örülnék neki. Az, hogy Markkal van jelenete még nem biztos, hogy bizonyíték Rey származására. Lehet Rey -ben feltámadt az Erő, és az anyja elvitte az egyedüli Jedi mesterhez tanácsért. És lehet pont Luke tanácsolta neki azt, hogy hagyják valakire a gyereket. Na jó, nem hiszem hogy ez lenne, hülye gondolat, de bármi megeshet. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kylo joins the heroes to fight evil factions (becomes Ben again) 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Batuu is in the movie El is várom, hogy szerepeljen a filmben. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kylo doesn't wear the helmet much Ajánlom is. Szerkesztve: 2019. Január 21. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Batuuban én is 99,99 %-ban biztos vagyok, hogy szerepelni fog a filmben. Tatooine-nak örülnék. Kylo a Renek vagy az Első Rend ellen fordulna? És minek a hatására? Anakin? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. 17 perccel korábban, Bence1997 írta: De J.J -ről beszélünk. Mondjuk amilyen titokban csinálták a 7 -et, már fél évvel a premier előtt tudtuk a történet 60-70% -át. Azóta tanulhatott Riantől, hogyan kell titkot tartani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 21. Lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Spike Lee azt tweetelte, hogy Adam Driver jelenleg Londonban forgat. És hogy gratuláltak neki az Oscar-jelöltséghez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Már lassan fél éve forgatnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Londom kívül merre voltak még? Ír, olasz, jordán kaliforniai helyeket olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 22. Olaszról én nem tudok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. (szerkesztve) 2 éve ezen a napon jelentették be a címet ideje lenne már ennek is Star Wars Show se volt még idén, nagy a csend Szerkesztve: 2019. Január 23. - Yoda József 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Zajlik még a forgatás, talán azt megvárják. De ha bejelentenék akkor se lennék bosszús. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. 1 órával korábban, Yoda József írta: Star Wars Show se volt még idén, nagy a csend Mert lusták. Na de szerintem ma már lesz és ha ma nem is, de a héten számítok valamire. Aztán ha koppanok, megy az élet tovább. Egy biztos: legkésőbb 2,5 hónap múlva megtudjuk a címet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Január 23. (szerkesztve) Olvastam egy érdekes pletykát arról, hogy Abelothot behozzák a kánonba, méghozzá úgy, hogy benne lenne a IX-ben. A rövid fejtegetés szerint Abeloth, vagyis az Anya - a mortisi Atya párja, a Fiú és a Leány anyja, a sötét oldal élő istenszerű megtestesülése - valójában a trilógia igazi főgonosza, Snoke is csak az ő bábja volt. Az Anya célja a totális káosz és a sötét oldal elmélyítése, a Jedik totális megsemmisítése. Bár igaz lenne, csak van egy olyan érzésem, hogy kamu. Szerkesztve: 2019. Január 23. - Darth Revan9 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.