Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

EPIX spoileres topik

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Különben ezek alapján úgy gondolom, a Reneknek van egy határozott céljuk, és elképzelhető, hogy azért ilyen fontos az a maszk, mert egyfajta eszköz lehet ehhez. Egyáltalán tudni valamit Kylo maszkjának az eredetéről? Mert nem mindegy, hogy összeguberált hulladékfémből van összerakva, vagy különlegesebb az eredete.

Hozzászólás ideje:

Nem lehet, hogy a maszkok valami beavatási ceremónia részei, ezért, habár valódi, kézzel fogható értékük nincs is, a Renek számára szimbolikus jelentőséggel bírnak? Ebbe belepasszolna a "szektás" mentalitás is, bár igazság szerint ez ellent mondana annak, hogy Snoke miért nézi le Kyloét is. Talán sokkal többre tartotta őt, mint a többi Rent, és ezzel is ezt akarta kifejezni, hogy ő más, ő különb, többre hivatott?

Hozzászólás ideje:

Amikor én láttam csütörtökön nem volt lefordítva a cím. A narrátor se mondta be. Maradt az angol felirat.

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Yoda József írta:

Azóta eltelt pár nap azért.

Ma is megnéztem az Endgame-et és a helyzet nem változott. :D

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Mondjuk a wikipedia-t bárki szerkesztheti, lehet valaki pont a fenti link alapján nevezte át. 

Remélem erről van szó, máshol nincs sehol erről infó, vagyis nem találtam, szóval ha ez lenne a cím már cikkeztek volna róla szerintem.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Eleve a kor egy nagyobb időszak. Értelme sincs sok ennek a ferdítésnek. A forgalmazó adja a címet? Meg kell kérdezni tőlük. 

Nem a Forum Hungary a forgalmazó?

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Kenobi tábornok írta:

Nem a Forum Hungary a forgalmazó?

De igen, és az oldalukon még mindig angolul jegyzik a címet.

Viszont Facebook csoportokban egyre többen állítják, hogy ez a cím, mert látták a trailert. Valóban nem volt lefordítva a felirat, de a narrátor bemondta, hogy Skywalker kora...

Hozzászólás ideje:

Én írtam nekik, hogy honnan jött ez a cím. Azt is írtam, hogy szerintem és sokak szerint is, a Skywalker felemelkedése lenne vagy lett volna a találóbb cím. Kíváncsi vagyok, hogy válaszolnak-e.

Szerkesztve: - Kenobi tábornok

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Egyből az Ultron kora ugrott be pedig nem is láttam. 

Nekem is, de ott az jó fordítás, hisz angolul is Age of Ultron a cím. De itt... The Rise of Skywalker... Skywalker kora... Most tényleg nehéz lenne azt a címet adni, hogy Skywalker felemelkedése? Eszem eldobom, hogy annyira sz*r-szutyok-fos a magyar szinkron, hogy már egy címet sem tudnak rendesen adni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.