Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Lol. Tisztára ugyanaz a hiszti, mint ami az ep.7 előtt volt. Ott is ez ment: miért nincs már új trailer, biztos gáz van. Jaj istenem. Meg kell szokni, hogy a filmek marketingje pár hónappal a premierek előtt indul be. Július van, ez pedig decemberben jön ki. Nyugi. Tényleg nincs mit mutatni hisz az utómunkálatok javában mennek. Ezért jön ki a film az év végén és nem augusztusban. És nem, az utolsó egy-két hónap nem a terjesztésről és a szinkronizálásról szól. Blockbustereknél teljesen megszokott hogy hetekkel a premier előtt lesznek kész.

Hozzászólás ideje:

OFF

Amúgy azt már én is akartam mondani, hogy kezd kicsit elegem lenne a sok homokból - legyen az tengerpart v sivatagos városka, bolygó - meg az erdőből és dzsungelből. :D

Azért remélem megint nem ennyiben fog kimerülni.

ON

Hozzászólás ideje:

Én gyorsan kielemezgettem ezt a rossz minőségüt. Gyakorlatilag alig mutatnak valami újat, az előző trailerhez képest. Ráérek, nem idegeskedem. Most vagy titkoloznak és nem akarnak mindent bemutatni, hogy legyen meglepetés a moziban is, vagy annyira el van rontva a film hogy nincs miből rendes trailert csinálni mert utóforgattak egy csomót. Kicsit uncsi már a városka, meg a tengerpart mutogatása. Hol vannak a full effektes űr és egyéb jelenetek? Fél év sincs a bemutatóig, amiből az utolsó egy két hónap már a világméretű terjesztésre, szinkronizálásokra kellene fordítódnia, de úgy látszik NINCS FILM.

Küldjek egy százas papírzsepit?

Hozzászólás ideje:

Küldjek egy százas papírzsepit?

Aloe Verásat légyszi. Nem szeretem ha kipirosodik az orrom, meg a szemem a nagy picsogásom közepette. :rock:

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van.

De jó hogy egy évben 365 reggel van. Én ajánlom nekik a December 16-i reggelt, hátha aznap nagyot ütne ez a celebration-os trailer a tv-ben.

Szerkesztve: - A pécsi

Hozzászólás ideje:

Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van.

Akkor van esély... Ha leadják, valami jóember biztos fel tudja tenni jó minőségben, ha már a hivatalos csatornára nem kerül fel...

Már ha azt adják le mint a Celebration-ön...

Hozzászólás ideje:

Lol. Tisztára ugyanaz a hiszti, mint ami az ep.7 előtt volt. Ott is ez ment: miért nincs már új trailer, biztos gáz van. Jaj istenem. Meg kell szokni, hogy a filmek marketingje pár hónappal a premierek előtt indul be. Július van, ez pedig decemberben jön ki. Nyugi. Tényleg nincs mit mutatni hisz az utómunkálatok javában mennek. Ezért jön ki a film az év végén és nem augusztusban. És nem, az utolsó egy-két hónap nem a terjesztésről és a szinkronizálásról szól. Blockbustereknél teljesen megszokott hogy hetekkel a premier előtt lesznek kész.

Volt is gáz. Rádobtak fél évet a premierre.

Hozzászólás ideje:

Na akkor nem nézem (még) meg a kalózverziót. :D

Hozzászólás ideje:

Kár, ha jó minőségben nem láthatjuk, de azért köszönet kudarnak, hogy berakta a kamerás verziót. Az operatőri munkára azt hiszem itt sem lesz panasz - már amennyire ebből ki lehet venni - volt benne pár nagyon jó felvétel, a végén pedig ezért a kis Vader részletért is láthatóan nagyon hálásak voltak a rajongók... persze azért ennél többet vártam. Ha csak a kulisszák mögötti anyag lett volna, mint tavaly a VII. rész esetében az más, de így a felfokozott várakozás után tényleg pici csalódás ez most.

Hozzászólás ideje:

Amerikában 6-tól 11:30-ig tart a Good Morning America című reggeli műsor, ez nálunk 12-től 17:30-ig tart... Elvileg még ott leadhatják, szóval délután folyamán még lehet valami, bár én kétlem (szerintem a BTS videót adják majd le)

Hozzászólás ideje:

Két kamerás felvétel a teaser-ről. Az egyik szemből készült, de elfelejtette végig rajta tartani a vásznon a kamerát, a másik jó minőségű, de nem vette fel végig. Ezt viszont törölte a disney.

http://swmini.hu/wp-content/uploads/2016/07/26869526.480p.mp4?_=1

https://youtu.be/yD-7yESzEoo

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:

Szerintem se. Alig voltak új jelenetek a trailerben, rövid is volt. Nem úgy tűnik mintha ezt a nagyközönségnek szánták volna. Ráadásul a Lucasfilm a kommunikációjában úgy hallgat az előzetesről mint a sír.

De ha tévedek annak csak örülni fogok.

Hozzászólás ideje:

És ha most nem, akkor mikorra várható egy normál előzetes? Úgy vártam ezt a szombatot, mint gyerek a karácspnyt, s jó nagyot koppantam.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.