Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Lol. Tisztára ugyanaz a hiszti, mint ami az ep.7 előtt volt. Ott is ez ment: miért nincs már új trailer, biztos gáz van. Jaj istenem. Meg kell szokni, hogy a filmek marketingje pár hónappal a premierek előtt indul be. Július van, ez pedig decemberben jön ki. Nyugi. Tényleg nincs mit mutatni hisz az utómunkálatok javában mennek. Ezért jön ki a film az év végén és nem augusztusban. És nem, az utolsó egy-két hónap nem a terjesztésről és a szinkronizálásról szól. Blockbustereknél teljesen megszokott hogy hetekkel a premier előtt lesznek kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. OFF Amúgy azt már én is akartam mondani, hogy kezd kicsit elegem lenne a sok homokból - legyen az tengerpart v sivatagos városka, bolygó - meg az erdőből és dzsungelből. Azért remélem megint nem ennyiben fog kimerülni. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Én gyorsan kielemezgettem ezt a rossz minőségüt. Gyakorlatilag alig mutatnak valami újat, az előző trailerhez képest. Ráérek, nem idegeskedem. Most vagy titkoloznak és nem akarnak mindent bemutatni, hogy legyen meglepetés a moziban is, vagy annyira el van rontva a film hogy nincs miből rendes trailert csinálni mert utóforgattak egy csomót. Kicsit uncsi már a városka, meg a tengerpart mutogatása. Hol vannak a full effektes űr és egyéb jelenetek? Fél év sincs a bemutatóig, amiből az utolsó egy két hónap már a világméretű terjesztésre, szinkronizálásokra kellene fordítódnia, de úgy látszik NINCS FILM. Küldjek egy százas papírzsepit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Annyiban igaza van A pécsinek, hogy egy normális szinkronkészítésre tényleg kéne vagy 2 hónap... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Köszi Kudar!!! Szerintem baromi jó, ezt a Vader vörösen lát jelenetet már nagyon megnézném nagy felbontásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Küldjek egy százas papírzsepit? Aloe Verásat légyszi. Nem szeretem ha kipirosodik az orrom, meg a szemem a nagy picsogásom közepette. Szerkesztve: 2016. Július 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van. De jó hogy egy évben 365 reggel van. Én ajánlom nekik a December 16-i reggelt, hátha aznap nagyot ütne ez a celebration-os trailer a tv-ben. Szerkesztve: 2016. Július 16. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van. Akkor van esély... Ha leadják, valami jóember biztos fel tudja tenni jó minőségben, ha már a hivatalos csatornára nem kerül fel... Már ha azt adják le mint a Celebration-ön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Lol. Tisztára ugyanaz a hiszti, mint ami az ep.7 előtt volt. Ott is ez ment: miért nincs már új trailer, biztos gáz van. Jaj istenem. Meg kell szokni, hogy a filmek marketingje pár hónappal a premierek előtt indul be. Július van, ez pedig decemberben jön ki. Nyugi. Tényleg nincs mit mutatni hisz az utómunkálatok javában mennek. Ezért jön ki a film az év végén és nem augusztusban. És nem, az utolsó egy-két hónap nem a terjesztésről és a szinkronizálásról szól. Blockbustereknél teljesen megszokott hogy hetekkel a premier előtt lesznek kész. Volt is gáz. Rádobtak fél évet a premierre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Ha jól tudom akkor az ABC reggeli műsorában fogják leadni szóval az még odébb van USA-bam még csak hajnal van. Na akkor nem nézem (még) meg a kalózverziót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Kár, ha jó minőségben nem láthatjuk, de azért köszönet kudarnak, hogy berakta a kamerás verziót. Az operatőri munkára azt hiszem itt sem lesz panasz - már amennyire ebből ki lehet venni - volt benne pár nagyon jó felvétel, a végén pedig ezért a kis Vader részletért is láthatóan nagyon hálásak voltak a rajongók... persze azért ennél többet vártam. Ha csak a kulisszák mögötti anyag lett volna, mint tavaly a VII. rész esetében az más, de így a felfokozott várakozás után tényleg pici csalódás ez most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Amerikában 6-tól 11:30-ig tart a Good Morning America című reggeli műsor, ez nálunk 12-től 17:30-ig tart... Elvileg még ott leadhatják, szóval délután folyamán még lehet valami, bár én kétlem (szerintem a BTS videót adják majd le) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Biztos felteszik a hétvégén csak a mikor kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Kihagyott ziccer lenne, ha nem raknák fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Hát, ezt a napot a trailer még megmenthetné attól, hogy totálisan sz*rnak minősítsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Lehet meglepi lesz, és egyszerre töltik fel a Rebels-el együtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. (szerkesztve) Két kamerás felvétel a teaser-ről. Az egyik szemből készült, de elfelejtette végig rajta tartani a vásznon a kamerát, a másik jó minőségű, de nem vette fel végig. Ezt viszont törölte a disney. http://swmini.hu/wp-content/uploads/2016/07/26869526.480p.mp4?_=1 https://youtu.be/yD-7yESzEoo Szerkesztve: 2016. Július 16. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Akkor most nem várható már semmi? :( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Lencikém....sajnos azt kell mondjam nem! Majd holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Lencikém....sajnos azt kell mondjam nem! Majd holnap. és holnap mi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Talán holnap lesz valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Talán holnap lesz valami. reménykedem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 16. Szerintem meg zárjátok be topikot... nem lesz itt semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szerintem se. Alig voltak új jelenetek a trailerben, rövid is volt. Nem úgy tűnik mintha ezt a nagyközönségnek szánták volna. Ráadásul a Lucasfilm a kommunikációjában úgy hallgat az előzetesről mint a sír. De ha tévedek annak csak örülni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. És ha most nem, akkor mikorra várható egy normál előzetes? Úgy vártam ezt a szombatot, mint gyerek a karácspnyt, s jó nagyot koppantam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szerintem legkorábban szeptember. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Talán még Comic-Con de nem sokk esélyt látok rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 17. Ezen azért meglepődtem. Azt hittem ez a hétvége erről szól majd.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 19. Ez egész jó minőségű kamerás felvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.