Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Hozzászólás ideje: 2017. Január 5. Az utolsó kulcsszereplő a történetben. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Ez az Edwards is nagy arc. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. A rendező cameoja http://starwarsmedia.hu/news.php?extend.1459 Végül is ez egy remek jelképes szerep Válasz
Kira Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Kaptunk a cameo-ból egy rossz minőségű képet is: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1459 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Hasonlít... Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ahsoka könyvből kiderült hogy Obi-Wan és Bail Organa megállapodtak "hogy csak a legrosszabb vészhelyzetben veszik fel a kapcsolatot egymással" Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ahsoka könyvből kiderült hogy Obi-Wan és Bail Organa megállapodtak "hogy csak a legrosszabb vészhelyzetben veszik fel a kapcsolatot egymással" Köszi az infót, bár szerintem magától is nyilvánvaló, hogy twittereztek naponta!. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Tit tudtátok, hogy van ilyen? Íme: http://disneyklub.hu/magazinok/StarWars Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Hozzászólás ideje: 2017. Január 10. Tit tudtátok, hogy van ilyen? Íme: http://disneyklub.hu/magazinok/StarWars Vasárnap láttam egy újságosnál. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Darth Vader vérengzése is az utóforgatás során került be a filmbe. Eredetileg csak azt láttuk volna, hogy a lázadók kézről kézre menekítik a Halálcsillag terveit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Jó ötlet volt. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Durván jó, és egyben meglepő ötlet volt, de a film egyik legjobb jelenetét kaptuk meg így. Dícséret Edwards-nak vagy Gilroy-nak, bárki is "felelős" érte. Vadert így még nem láttuk soha. Mindig olyan kiszámítható, méltóságteljes volt. Ez a Sith igazi arca a szenvedély, amiből az erejüket merítik. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Ennyit arról, hogy a fejesek a családbarát-üzletpolitika jegyében puhítottak a már kész verzión. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Nagyon uncsinak tűnik az eredeti elképzelés. Ugyan hogy képzelték azt megcsinálni? A katonák átmentek volna váltófutóba vagy hogy? Ajaj. Mérföldekkel jobb a Vader-es verzió. A végső formájában legalább lett tartása annak a jelenetnek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Egyértelmű, hogy sokkal jobb lett a végső verzió. Vader megjelenése egyébként nem volt igazán ijesztő a korábbi jelenetben, amikor láthattuk Krenniccel, mert ugyan a végén megszorongatta a fickót, de előtte Krennic nagyjából félelem nélkül ment oda hozzá, és az a jelenet úgy általában nem sugározta azt a hatalmat, amit Vader már az Új reményben képviselt. Kellett a filmbéli vérengzés ahhoz, hogy lássuk, ez ugyanaz a könyörtelen Vader, akitől még a saját emberei is rettegnek, plusz aki könyörtelenül kutat majd a két droid után. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Szerintem már a Mustafari jelenetet is uralta. Krennic próbált volna izmozni de hamar rá kellett jönnie, hogy nem Tarkinnal áll szemben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Szerintem is. Az igazgató az elején nagyszájú, de ahogy mondja a magáét, és Vader elkezd felé sétálni, a Krennic hangja a hátsójával együtt remeg be. A végén már csak dadog. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hát kövezzetek meg, de szerintem a mustafari jelenetben Vader azt nyújta, amit a IV-ben. Ott sem érzem, hogy nagyon tartottak volna tőle. Motti és Tarkin alap - utóbbival eleve egyenrangú - de az a tiszt is minden félelem nélkül beszél vele, aki Leia sorsáról diskurál vele. Vader felé a birodalmiak rettegése inkább az EpV-ben látható. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Én úgy képzelem, hogy csak a nagyképű tisztek tartottak tőle, de az olyan katonák, akikkel együtt harcolt, inkább tisztelték. Jir, vagy éppen Kallus ezek csoportjába tartozott, Krennic meg azok közé, akik tartanak tőle. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Hát kövezzetek meg, de szerintem a mustafari jelenetben Vader azt nyújta, amit a IV-ben. Ott sem érzem, hogy nagyon tartottak volna tőle. Krenic arca amikor Vader árnyéka közeledik felé nem éppen arról tanúskodik hogy nem tartana tőle. Konkrétan ott tele volt a gatya. Szerkesztve: 2017. Január 15. - Fulcrum Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Fulcrum: egyetértek, de nagyjából hasonlóan látom a Vadertől való tartást a IV-ben és a RO-ban is. Valamennyire tartanak tőle a Birodalmiak- mint pl. Krennic is a kezdeti lendület után, vagy Motti a fojtogatás után - de azért az EpV-ben ennél sokkal durvább a helyzet, és sokkal durvább Vader is. Én nem érzem azt, hogy az RO eltérne a Vader félelmi képben az EpIV-től, viszont mind a kettő messze a Birodalom Visszavág alatt van e tekintetben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Senki nem mondta, hogy eltér. Pusztán Krennick rosált be (na meg a lázadó katonák akik ki lettek csinálva). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Ody, de itt, Pildi. de előtte Krennic nagyjából félelem nélkül ment oda hozzá, és az a jelenet úgy általában nem sugározta azt a hatalmat, amit Vader már az Új reményben képviselt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Így van, azt írtam lentebb, hogy számomra eltér. Én Vadert az Ep4-ben láttam először, és kirázott tőle a hideg. A Rogue One-ban nem rázott ki, amikor megláttam a Mustafaron, és már első nézésnél felfigyeltem arra, mennyire így van ezzel Krennic is, pont azért tűnt fel, mert ezen csodálkoztam is. Úgy tárgyal vele, ahogy én senkit nem láttam a Saga-ban. A végére megijed, az igaz, de ezt írtam is. Viszont Donát, jobban átgondolva mégis Veled értek egyet, hogy a Birodalom visszavágban még sokkal erősebb hatást gyakorol Vader a birodalmi tisztekre, mert az Ep4-ben a Halálcsillagon meglehetősen lazán beszélgetnek vele, vagyis ennek a rettegésnek az Új reményben még nincs nyoma igazán. Szerkesztve: 2017. Január 15. - Pildi Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Abban egyetértek, hogy az ep.5-ben sokkal jobban tartanak tőle, de azzal nem, hogy az ep.4 és az RO egy szinten lenne ebből szempontból. A New Hope-ban többen is nagyon lekezelőek Vaderrel. Például ott van az a jelenet, amikor Leia közli, hogy Tarkin tartja pórázon Vadert, erre a nagyúr meg semmit nem reagál csak áll a háttérben mintha tényleg valami öleb lenne, aki Tarkinhoz csapódott. Ehhez hasonló nincs az RO-ban. Az oké, hogy Krennic nem fél annyira, de Motti meg úgy osztja Vadert a fojtogatásig mintha valami kis csicska lenne, aki véletlen betévedt a nagyfiúk megbeszélésére. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Abban egyetértek, hogy az ep.5-ben sokkal jobban tartanak tőle, de azzal nem, hogy az ep.4 és az RO egy szinten lenne ebből szempontból. A New Hope-ban többen is nagyon lekezelőek Vaderrel. Például ott van az a jelenet, amikor Leia közli, hogy Tarkin tartja pórázon Vadert, erre a nagyúr meg semmit nem reagál csak áll a háttérben mintha tényleg valami öleb lenne, aki Tarkinhoz csapódott. Ehhez hasonló nincs az RO-ban. Az oké, hogy Krennic nem fél annyira, de Motti meg úgy osztja Vadert a fojtogatásig mintha valami kis csicska lenne, aki véletlen betévedt a nagyfiúk megbeszélésére. Igen, de nagyon keveset látunk Vaderből az RO-ban. A sajátjaival szemben - amiről itt most konkrétan szó van - mindössze egy jelenetben szerepel, amit szerintem kb. pont annyira "ural", mint az EpIV-ben, mikor Motti ellene nyomul. Illetve most jut eszembe: amikor Vader elé letérdel a szolga, az egyértelmű különbség a IV. és a RO között, azzal valóban egy kicsit növelték a "respect" szintjét a Birodalmon belül. Mindenesetre mai szemmel nézve kissé fura Vader visszafogott szereplése a IV-ben, főleg egy olyan tombolás után, amit a RO végén láttunk... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. A témát szerintem Vader topicjában folytassuk (én már ott válaszoltam), mert ez már kezd túlmutatni az RO hátterén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Íme jó néhány fantasztikus nagy felbontású kép a Rouge One díszletei közül. Micsoda kidolgozottság! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 17. Hozzászólás ideje: 2017. Január 17. Darth Vader vérengzése is az utóforgatás során került be a filmbe. Eredetileg csak azt láttuk volna, hogy a lázadók kézről kézre menekítik a Halálcsillag terveit. Egyértelműen az egyik legjobb jelenet! Van még kérdése azoknak, akiknek az utóforgatásról valami negatív dolog ugrik be? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.