Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Áprilisban jelenik meg a Zsivány egyes képregényváltozata amelyben törölt jelenetek is ábrázolásra kerülnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Érdekes kisfilm a lények elkészültéről. http://www.youtube.com/watch?v=4ovgxkgiDQg Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Áprilisban jelenik meg a Zsivány egyes képregényváltozata amelyben törölt jelenetek is ábrázolásra kerülnek. Vajon mik lesznek ezek? Melyikek azok, amelyek törölve vannak, de nem elvetve? Tehát amik szolgálják a történetet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Gondolni gondolhatták, de azért ilyen tétek mellett csak gondolni valamit szerintem kicsit kevés. Tarkin puffogtatásai ilyen téren eléggé gázok voltak, mert lehet, hogy elpusztul minden, de elpusztul az is, ami igazolhatná, hogy sikerrel jártak. Hogy azokról a "rebellisekről" ne is beszéljünk itt a fórumon, akik azt nehezményezték, hogy mostanában szinte minden bolygót leamortizálnak a HCS-kben. Hát ez a film sem cáfolt rá: a jelentősebb helyszíneket, így Jedhát, Eadut és Scariffot is szétlőtték (már ami a bejárt helyszíneket illeti). De legalább a farmer bolygót, a Trading Outpost-ot, a Wobanit, a Mustafart és a Yavint meghagyták. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. De a büdös úristenit, a folytatásban szétrobbantják a Halálcsillagot is, és még egy résszel később a Yavin IV-et is elhagyják - és valószínűleg off-screen az is romba dőlt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. De a büdös úristenit, a folytatásban szétrobbantják a Halálcsillagot is, és még egy résszel később a Yavin IV-et is elhagyják - és valószínűleg off-screen az is romba dőlt. Ezt már bele se mertem írni. Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. Hozzászólás ideje: 2017. Január 20. A RO a pusztitás szinfóniája. És ez így van jól. Hisz a Birodalom rossz, nagyon rossz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Hozzászólás ideje: 2017. Január 21. Egy a filmhez készült concept art. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Néhány érdekesség a filmmel kapcsolatban: Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Pár hangulatos concept art a filmhez: Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Kíváncsi vagyok, hogy a 7. mivel kapcsolatban készült Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Fantasztikus képek! Saw katakombája azokkal a koponyákkal brutális. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Úristen, ezek gyönyörűek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Hozzászólás ideje: 2017. Január 22. Szerelmes vagyok ebbe a filmbe már alig várom, hogy kijöjjön BD-n. Iszonyat gyönyörű látványvilága van! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Gyönyörűek ezek a képek Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Nagyon jók a concept artok! Ez az alábbi kép meg csak szimplán aranyos. A Rogue One-ban szereplő kislány mutatja az őt ábrázoló képet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Élőben kevésbé duci az arca. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Jyn nagy valószínűséggel hiába mentette meg szegényt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Ez már nekem is eszembe jutott a film nézése közben. Valószínűleg elporladt ő is. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Asszem a könyvben van egy POV-rész, ahol a kislány szemszögéből van leírva az a pillanat, amikor felrobban Jedha City. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 23. No ez érdekesen hangzik. Pont ma néztem moziban a filmet, és pár másodperce elgondolkoztam a kislány sorsán, erre ez a kép fogadott a fórumba történő belépéskor. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Gyönyörű képek alább! Meg is van az új háttérkép csomagom! Köszi! A kislány meg nagyon aranyos! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Igazán frankó képecskék. Némelyik egész festői. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Két Oscar-jelölése van a filmnek, legjobb hangkeverés, és legjobb vizuális effektusok kategóriában Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. No akkor lehet szurkolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Nem fog nyerni. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. De nem ám. Jelölni sem kéne többé sw-t. Tavaly nagyon drukkoltam a zenének, de hiába. Kit érdekel ami ott folyik? Nálunk nyert már pár díjat, az a lényeg. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. De nem ám. Jelölni sem kéne többé sw-t. Tavaly nagyon drukkoltam a zenének, de hiába. Kit érdekel ami ott folyik? Nálunk nyert már pár díjat, az a lényeg. Miért ne kéne? Csak akkor ha nyer? Ne legyünk már ennyire elvakult rajongók. Tavaly se és idén se kiemelkedő egyik kategóriában se az SW hogy feltételemül nyernie kéne. Szoktak lenni hülyeségek az Oscaron de ez nem az. Tavaly sehol nem háborodott fel a szakma hogy a TFA nem nyert semmit. Talán azért mert szakmailag jó döntést hozott az Akadémia? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szakma meg az akadémia. A TFA minimum egy kategóriában megérdemelte volna és a RO is megérdemelné minimum az effektekért. És ez nem rajongói elvakultság hanem a realitás. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Hozzászólás ideje: 2017. Január 24. Szakma meg az akadémia. Az esetek 90% azért jól dönt. A TFA minimum egy kategóriában megérdemelte volna és a RO is megérdemelné minimum az effektekért. És ez nem rajongói elvakultság hanem a realitás. Miért érdemelne meg egyet? Ez nem erre megy hogy ki érdemli meg ki nem. TFA tavaly én és a szakma szerint is "csak" erős jó volt minden kategóriában és nem a legjobb. Megnézve a győzteseket akik elvitték a díjat egyik se támadható. Talán csak a legjobb filmzene. Az egy Ennio Morricone ajándék díj volt. RO és az effektet. Az öt jelöltből csak kettőt láttam még de pl. nálam a The Jungle Book erősebb effektben mint a RO. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.