Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Az Obi-Wan Kenobi sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, NorbiLordi írta:

Azt csinálom, de az nem tart ki a Kenobi-ig :D 

Nézd végig újra időrendi sorrendben az összes mozgóképes kánon alkotást. Az bőven kitart a Kenobiig. :D 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , NorbiLordi said:

Azt csinálom, de az nem tart ki a Kenobi-ig :D 

Akkor olvasd újra az Insider novellák és az in-universe mesék beiktatásával. :P

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Dzséjt írta:

Nézd végig újra időrendi sorrendben az összes mozgóképes kánon alkotást. Az bőven kitart a Kenobiig. :D 

Szerintem az a Mando 3. évadig is kitart, ha nem tovább :D 

Hozzászólás ideje:

Nekem másfél évembe telt, hogy eljussak az Ep1-től az Ep9-ig és én akkor belevettem az itthon lévő könyveket és a képregények akkori kb. 75%-át, az utolsó 2-3 hónapban ugye nem maradt sok időm és az OT képregények meg az Ep6-7 közti témák kimaradtak nálam. Szóval ha csak a PT tartalmakat lesed meg (Ep1-2-3 + TCW) heti kisebb adagokban, akkor meg is van az időtöltés. :D

Hozzászólás ideje:
6 perccel korábban, Bence1997 írta:

Nekem másfél évembe telt, hogy eljussak az Ep1-től az Ep9-ig és én akkor belevettem az itthon lévő könyveket és a képregények akkori kb. 75%-át, az utolsó 2-3 hónapban ugye nem maradt sok időm és az OT képregények meg az Ep6-7 közti témák kimaradtak nálam. Szóval ha csak a PT tartalmakat lesed meg (Ep1-2-3 + TCW) heti kisebb adagokban, akkor meg is van az időtöltés. :D

thankful the lord of the rings GIF

Hozzászólás ideje:

Ewannal készített egy interjút a Forbes.

- Ewan válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen volt visszatérnie: "Nagyon örülök, hogy újra játszhatom őt. Nagyon érdekes, mert hogy átéltem az első három film elkészítését és a fogadtatásukat, amely nem volt annyira ragyogó. De most, azzal a generációval találkozok, akiknek ezek a filmek készültek. Ezek a fiatalok szeretik a filmeket. Nekik ez a Star Wars. Minekünk a régi filmek voltak, de számukra az újak. Szóval most, hogy visszatértem és megcsináltunk egy olyan szériát Obi-wan Kenobiról, amely ezeknek a fanoknak készült, nagyon boldoggá tesz."

- A forgatásról: "Nagyszerű élmény volt. Deborah Chow rendezte az összes epizódot. Rendezett pár Mandalorian epizódot is, nagyon jó rendező. Nagyon érti a Star Wars világát, többet tud, mint én. (nevet) Nagyon jó volt a forgatás. Gondolom nem titok, hogy Hayden Christensen is visszatért és újra együtt játszhattunk, mint Obi-wan Kenobi és Anakin Skywalker és fantasztikus érzés volt újra dolgozni vele. Nem akarok bármit elárulni a történetről, de annyit azért mondhatok, hogy ki fogja elégíteni a fanokat. Mindig is úgy éreztem, hogy van egy történet az EpIII - ahol én játszottam Obi-want - és az EpIV - ahol Alec Guinness alakította Obi-want - között. A sorozat írói, Deb, én és mindenki más egy nagyon jó történetet hoztunk létre. Az emberek szerintem szeretni fogják."

Flashback-gyanús nekem a dolog. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Flashback-gyanús nekem a dolog. :D

Úgy legyen! Imádnám! Jaj de várom már a májust. :D

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

- Ewan válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen volt visszatérnie: "Nagyon örülök, hogy újra játszhatom őt. Nagyon érdekes, mert hogy átéltem az első három film elkészítését és a fogadtatásukat, amely nem volt annyira ragyogó. De most, azzal a generációval találkozok, akiknek ezek a filmek készültek. Ezek a fiatalok szeretik a filmeket. Nekik ez a Star Wars. Minekünk a régi filmek voltak, de számukra az újak. Szóval most, hogy visszatértem és megcsináltunk egy olyan szériát Obi-wan Kenobiról, amely ezeknek a fanoknak készült, nagyon boldoggá tesz."

Azért ha ezt már Ewan is látja, nagy baj nem lehet. :) Így lesz ez a folytatásokkal is. 

Hozzászólás ideje:

Beszélgettünk már itt azokról az elhintett mondatokról, melyeket még lehet lovagolni ebben a sorozatban. Ilyenek:

"-ugyan az egy hóbortos öreg!"

"-Obi-Wan is azt gondolta, amit te..."

De most egy olyan jutott eszembe a poszter láttán, ami eddig nem. 

A Skywalker kard. Ami Kenobi nál van a poszteren. Annyira adja magát hogy nagyon. "Apádé volt. Úgy akarta, ha majd felnősz legyen a Tiéd" Komplett kamu nem? Viszont most belebegett egy drámaian megírt párbeszéd Kenobi és Anakin/Vader közt, ahol akár egy meg nem nem született fiú is szóba jöhet, hogy lehetne övé a kard, ha másképp alakul. Így igazzá válhat ez az elhintett és eddig levegőben lógó információnk. 

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

A Bespin Bulletin infói a sorozatról. Van benne pár érdekesség, ha igazak a leakek.

Spoiler

- Haydent látni fogjuk Vaderként egy baktatankban. Azt írják, hogy csúcs ez a jelenet. 

- Lesznek flashbackek Anakinnal és Obi - Wannal. 

- Ha lehet ilyet mondani Vader még a Zsivány 1-esben látottaknál is brutálisabb lesz. 

- Inkvizítorok is lesznek. Moses Ingram és Rupert Friend játszák és szintén nagyon brutálisak lesznek. 

- Lesznek benne eddig ismeretlen és új Jedik. Például egy Zabrak. 

- A kicsi Luke, Leia és még Bail Organa is szerepet kap.

Ha ebből csak pár megvalósul már boldog leszek. :)

Hozzászólás ideje:

Egyébként milyen szimbolikus ez a kép olyan szempontból, hogy Kenobi hordozza Anakin Skywalker "hagyatékát" a Tatooine-on, várva arra a pillanatra, hogy egyszer majd átadja a fénykardot Luke-nak, aki tovább viszi apja örökségét igazi Jediként és egyúttal új reményt adjon az egész Galaxisnak. 

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Rog írta:

Úgy hírlik hogy Jimmy Smits / Organa is szerepel majd a soriban.

Nagyon helyes döntés, örülök neki! 

Hozzászólás ideje:

SWNN híre:

Spoiler

A fiatal Leia Organa felfog bukkanni a sorozatban (Vivien Lyra Blair fogja játszani) akit éppen fogságban tartanak. E miatt fogja Kenobi elhagyni a Tatooine bolygóját. Így fognak Bailék is a képbe kerülni.

Hozzászólás ideje:

Érdekességképp megjegyzem, hogy a poszteren Kenobi haja és szakálla az ep2-es Obi-Wanra hasonlít. Egy picit fura, abból a szempontból, hogy mennyire próbálták a 3-ban Alec Guinness 4-beli megjelenéséhez igazítani, "érkeztetni". Persze a haj, szakáll az évek alatt össze vissza alakulhat, és Ewan kopaszon is eladná nekünk Obi-Want, de akkor is.. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.