Jump to content

ANIMÁCIÓ 1. (CSOPORT SELEJTEZŐ)


Donát

Csoport selejtező #3  

28 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

  • Ahsoka Tano
   23
  • Captain Rex
   2
  • Asajj Ventress
   2
  • Cad Bane
   0
  • Hondo Ohnaka
   1

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/22/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Sokan gondolhatták a selejtezők kihirdetésekor, hogy ha valakinek, hát Ahsokának a főtáblán lett volna a helye. Kevés olyan erős animációs karakter született, mint a padawanból mesterén is túlnövő togruta Jedi, viszont szerencsénkre ezek közül itt van mindjárt 4. Rex, Ventress, Bane és Hondo egyaránt a TCW sorozat húzónevei voltak, kérdés, hogy együttesen elegek lesznek ahhoz, hogy megállítsák Ahsokát! Persze miket-e-fecsegek, hiszen ez egy Sith játszma, mindenki magáért harcol, így nem elég, ha négyen közösen meg tudják állítani, valakinek egyszerűen túl kellene nőnie a Jedin, hogy bejusson a 32-be. De vajon lehetséges volna mindez? 

Link to comment
Share on other sites

A jelöltek között én csak Ahsokát és négy vendéget látok, akik eljöttek megnézni Ahsoka győzelmét. :)

Bane és Hondo... kifelé menet átvehetik ajándéktárgyaikat. Mindkettőt bírtam, de kérem, Ahsokával vannak egy helyre zárva. Ebből akkor sem jöttek ki mindig jól, ha a lány csak agyonütni akarta őket, nem lenyomni egy szavazáson.

Rex tökös katona, de nagyjából ennyi. Bírom én, de neki is van egy gondja: Ahsoka a kihívója.

Ventress, na ő már húzósabb, az ő karakterfejlődése nagyon combos a TCW-ben, és nagyszerű, hogy egy "hát kell valaki, akit fénykarddal mindig lenyomnak" figurából egy árnyalt, tragikus sorsú, és a végén már-már szerethető figura lett. Ugyanakkor ott az a "már-már", mert sajnos Ventress azért mégis csak egy... hát mondjuk így, "bitch", és még kopasz is, és na, Ahsokával van egy helyre zárva.

Szóval Ahsoka.

Edited by Dzséjt
Link to comment
Share on other sites

8 perccel korábban, Agorion írta:

Ventress. A #megnemértett és #kitaszított sötét tanítvány, aki az azonos című regényben egy nagyon jó befejezést kapott. Kár, hogy ezt már nem az animációs sorozatban láthattuk.

 

Üdvözletünk! :) Ventress szerintem is nagyon jó karakter lett, kellően kacér és mégis intelligens, ami nagy fejlődés a TCW-s debütálásához képest. :D A képregényt sajnos nem olvastam, de a TCW-s szálelvarrásával elégedett voltam. Viszont egyelőre még filózok, hogy kit válasszak. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ha 5-6 éve lett volna ez így kérdésként, akkor lehet Cad Bane-re szavazok (aki számomra a SW-ban 'A fejvadász', az az archetipikus szereplő, aminek talán Boba Fettet szánták, csak számomra ő egy szépen mutató páncél maradt), de úgy, hogy már lezajlott a TCW és a Rebelsben idősebb korában is megismerhettük, egyértelműen Ahsoka felé billen el a mérleg nyelve. Talán azt is kijelenteném, hogy az egész animációs korszakban (TCW + Rebels) Ahsoka lett a kedvencem. :)

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information