Jump to content

ANIMÁCIÓ 1. (CSOPORT SELEJTEZŐ)

Donát

Csoport selejtező #3  

28 members have voted

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

• Ahsoka Tano
      23
    • Captain Rex
      2
    • Asajj Ventress
      2
    • Cad Bane
      0
    • Hondo Ohnaka
      1

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/22/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Sokan gondolhatták a selejtezők kihirdetésekor, hogy ha valakinek, hát Ahsokának a főtáblán lett volna a helye. Kevés olyan erős animációs karakter született, mint a padawanból mesterén is túlnövő togruta Jedi, viszont szerencsénkre ezek közül itt van mindjárt 4. Rex, Ventress, Bane és Hondo egyaránt a TCW sorozat húzónevei voltak, kérdés, hogy együttesen elegek lesznek ahhoz, hogy megállítsák Ahsokát! Persze miket-e-fecsegek, hiszen ez egy Sith játszma, mindenki magáért harcol, így nem elég, ha négyen közösen meg tudják állítani, valakinek egyszerűen túl kellene nőnie a Jedin, hogy bejusson a 32-be. De vajon lehetséges volna mindez? 

A jelöltek között én csak Ahsokát és négy vendéget látok, akik eljöttek megnézni Ahsoka győzelmét. :)

Bane és Hondo... kifelé menet átvehetik ajándéktárgyaikat. Mindkettőt bírtam, de kérem, Ahsokával vannak egy helyre zárva. Ebből akkor sem jöttek ki mindig jól, ha a lány csak agyonütni akarta őket, nem lenyomni egy szavazáson.

Rex tökös katona, de nagyjából ennyi. Bírom én, de neki is van egy gondja: Ahsoka a kihívója.

Ventress, na ő már húzósabb, az ő karakterfejlődése nagyon combos a TCW-ben, és nagyszerű, hogy egy "hát kell valaki, akit fénykarddal mindig lenyomnak" figurából egy árnyalt, tragikus sorsú, és a végén már-már szerethető figura lett. Ugyanakkor ott az a "már-már", mert sajnos Ventress azért mégis csak egy... hát mondjuk így, "bitch", és még kopasz is, és na, Ahsokával van egy helyre zárva.

Szóval Ahsoka.

Edited by Dzséjt

8 perccel korábban, Agorion írta:

Ventress. A #megnemértett és #kitaszított sötét tanítvány, aki az azonos című regényben egy nagyon jó befejezést kapott. Kár, hogy ezt már nem az animációs sorozatban láthattuk.

Üdvözletünk! :) Ventress szerintem is nagyon jó karakter lett, kellően kacér és mégis intelligens, ami nagy fejlődés a TCW-s debütálásához képest. :D A képregényt sajnos nem olvastam, de a TCW-s szálelvarrásával elégedett voltam. Viszont egyelőre még filózok, hogy kit válasszak. :lol:

Ha 5-6 éve lett volna ez így kérdésként, akkor lehet Cad Bane-re szavazok (aki számomra a SW-ban 'A fejvadász', az az archetipikus szereplő, aminek talán Boba Fettet szánták, csak számomra ő egy szépen mutató páncél maradt), de úgy, hogy már lezajlott a TCW és a Rebelsben idősebb korában is megismerhettük, egyértelműen Ahsoka felé billen el a mérleg nyelve. Talán azt is kijelenteném, hogy az egész animációs korszakban (TCW + Rebels) Ahsoka lett a kedvencem. :)

• Donát unpinned this topic