Donát Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Vs. Vs. Vs. Vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Mind nagyszerű karakterek, nehéz döntés volt, de végül a togruta mellett tettem le a voksom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Emészteni kell. Sky vajon kire szavaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Sokan gondolhatták a selejtezők kihirdetésekor, hogy ha valakinek, hát Ahsokának a főtáblán lett volna a helye. Kevés olyan erős animációs karakter született, mint a padawanból mesterén is túlnövő togruta Jedi, viszont szerencsénkre ezek közül itt van mindjárt 4. Rex, Ventress, Bane és Hondo egyaránt a TCW sorozat húzónevei voltak, kérdés, hogy együttesen elegek lesznek ahhoz, hogy megállítsák Ahsokát! Persze miket-e-fecsegek, hiszen ez egy Sith játszma, mindenki magáért harcol, így nem elég, ha négyen közösen meg tudják állítani, valakinek egyszerűen túl kellene nőnie a Jedin, hogy bejusson a 32-be. De vajon lehetséges volna mindez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez a Lázadók kategória mellett a legizgalmasabb. Vajon ki kerül be a főtáblába? Nagyon nagy esélye van Ahsoka -nak, de Rex és Assajj is sokat tett ahhoz, hogy megszeressük őket. Bane az egyik legjobb fejvadász, Hondo pedig... Hondo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez egyértelmű Ahsoka lett nálam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Nálam is ő lett a befutó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Emészteni kell. Sky vajon kire szavaz? Ezt a titkot magammal viszem a sírba. Egyébként valóban remek karakter mindegyikük, a TCW, majd a Rebels igazán maradandót alkotott velük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ahsoka tarol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Nálam Rex a nyerő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agorion Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ventress. A #megnemértett és #kitaszított sötét tanítvány, aki az azonos című regényben egy nagyon jó befejezést kapott. Kár, hogy ezt már nem az animációs sorozatban láthattuk. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 (edited ) A jelöltek között én csak Ahsokát és négy vendéget látok, akik eljöttek megnézni Ahsoka győzelmét. Bane és Hondo... kifelé menet átvehetik ajándéktárgyaikat. Mindkettőt bírtam, de kérem, Ahsokával vannak egy helyre zárva. Ebből akkor sem jöttek ki mindig jól, ha a lány csak agyonütni akarta őket, nem lenyomni egy szavazáson. Rex tökös katona, de nagyjából ennyi. Bírom én, de neki is van egy gondja: Ahsoka a kihívója. Ventress, na ő már húzósabb, az ő karakterfejlődése nagyon combos a TCW-ben, és nagyszerű, hogy egy "hát kell valaki, akit fénykarddal mindig lenyomnak" figurából egy árnyalt, tragikus sorsú, és a végén már-már szerethető figura lett. Ugyanakkor ott az a "már-már", mert sajnos Ventress azért mégis csak egy... hát mondjuk így, "bitch", és még kopasz is, és na, Ahsokával van egy helyre zárva. Szóval Ahsoka. Edited November 21, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 8 perccel korábban, Agorion írta: Ventress. A #megnemértett és #kitaszított sötét tanítvány, aki az azonos című regényben egy nagyon jó befejezést kapott. Kár, hogy ezt már nem az animációs sorozatban láthattuk. Üdvözletünk! Ventress szerintem is nagyon jó karakter lett, kellően kacér és mégis intelligens, ami nagy fejlődés a TCW-s debütálásához képest. A képregényt sajnos nem olvastam, de a TCW-s szálelvarrásával elégedett voltam. Viszont egyelőre még filózok, hogy kit válasszak. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 (edited ) 1 perccel korábban, Donát írta: A képregényt sajnos nem olvastam A képregény inkább regény, de sebaj. Amúgy, üdvözlet köztünk Agorion! Edited November 21, 2017 by Bence1997 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agorion Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A képregény inkább regény, de sebaj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ahsoka, egyértelmű. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Üdv Agorion. Ventress nekem is az egyik kedvenc TCW karakterem volt. Viszont akárhogy nézem ezt a listát, Ahsokát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ez a csoport egyszerűen nem fair így. Hiába kedvelem mindegyik másik jelöltet (tényleg mindegyiket, még Ventresst is, azokért, amiket Dzséjt írt, Hondo meg óriási kedvencem ) nem lehet nem Ahsokára szavazni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Ahsoka. Megérdemli, hogy sokra vigye. Talán nálunk van esélye, mert a .com os madnessekben mindig elhasalt korán szegéy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Hosszas megfontolás és jó pár TCW rész megtekintése után úgy döntöttem, hogy Ahsoka kapja a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Egyszerű a válasz: innen mindenki a legjobb, csak Ahsoka a leglegjobb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Ha 5-6 éve lett volna ez így kérdésként, akkor lehet Cad Bane-re szavazok (aki számomra a SW-ban 'A fejvadász', az az archetipikus szereplő, aminek talán Boba Fettet szánták, csak számomra ő egy szépen mutató páncél maradt), de úgy, hogy már lezajlott a TCW és a Rebelsben idősebb korában is megismerhettük, egyértelműen Ahsoka felé billen el a mérleg nyelve. Talán azt is kijelenteném, hogy az egész animációs korszakban (TCW + Rebels) Ahsoka lett a kedvencem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts