Jump to content

ANIMÁCIÓ 3. (CSOPORT SELEJTEZŐ)


Donát

Csoport selejtező #5  

23 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

  • Főinkvizítor
   4
  • Agent Kallus
   8
  • Chopper
   0
  • Grand Admiral Thrawn
   11
  • Governor Pryce
   0

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/23/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Valahogy nekem itt Chopper a kakukktojás... csak nem a genyósága miatt került ebbe a kategóriába? :D 

 

1 perccel korábban, luke19 írta:

És majd Thrawn nyer simán. :P

Aha, mint a szavazáson mi? Remélem most nehezebb dolga lesz. :P 

 

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Valahogy nekem itt Chopper a kakukktojás... csak nem a genyósága miatt került ebbe a kategóriába? :D

Chopper több ízben is megpróbált már végezni hőseinkkel (majdnem lefejezte egy ajtóval Kanant, átgurult Ezra kezén, amikor az egy hídról lógott le), teljesen jogosan van itt. :)

Link to comment
Share on other sites

A Rebels genyó karakterei egy helyen - igen, Chopper is! Nem könnyű a választás, minden szereplőben van valami egyedi. A Főinkvizítor Jason Isaacs vérfagyasztó hangján a mai napig őrületbe tud kergetni, nem beszélve a speckó kialakítású fénykardjáról. Kallus ügynök igencsak mélyről indult, már ami a karakter morális elhelyeződését illeti, ám annál inkább magasra tört, és a Rebels egyik - hanem A - legjobb karakterfejlődését mutatta be. Chopper nem igazi negatív szereplő, de állandó gúnyolódásaival, szurkálódásaival sőt, néha tettlegességig fajuló heccelődéseivel nehéz rá pozitív karakterként gondolni. Nem egy átlag droid, az tuti! Negyedik versenyzőnk a valamivel több mint 1 éve (újra) debütáló Thrawn főadmirális, aki nem is olyan régen minden létező díjat bezsebelt az Arany Rebels díjátadón. És akkor még itt van a mai mezőny egyetlen hölgy tagja is, Pryce kormányzó, aki a többi karakterhez képest kispályásnak tűnik, de a Thrawn könyv pontosan bemutatta, hogy mennyire jól forog az esze, és milyen kiválóan látja át a politikai állásokat. 

Link to comment
Share on other sites

5 perccel korábban, Dzséjt írta:

Chopper több ízben is megpróbált már végezni hőseinkkel (majdnem lefejezte egy ajtóval Kanant, átgurult Ezra kezén, amikor az egy hídról lógott le), teljesen jogosan van itt. :)

 

1 perccel korábban, Donát írta:

Chopper nem igazi negatív szereplő, de állandó gúnyolódásaival, szurkálódásaival sőt, néha tettlegességig fajuló heccelődéseivel nehéz rá pozitív karakterként gondolni. Nem egy átlag droid, az tuti!

Aha, oké, meggyőztetek! :D 

 

Amúgy én a Főinkvizítor és Thrawn között vacillálok, nehéz dűlőre jutni közöttük. 

Link to comment
Share on other sites

Hajrá Sanyi!

 

 

55 perccel korábban, Donát írta:

Chopper nem igazi negatív szereplő, de állandó gúnyolódásaival, szurkálódásaival sőt, néha tettlegességig fajuló heccelődéseivel nehéz rá pozitív karakterként gondolni.

Chopper egy antihős. :D

Link to comment
Share on other sites

Kallus: nagyon-nagy változáson esett át a sorozat alatt. Elvégre, ő volt az, aki az első részben csak úgy lerúgott egy rohamosztagost a halálba, mert az feltett neki egy ártatlan kérdést, most pedig a Lázadók Szövetségének egyik oszlopos tagja. Mondjuk, hogy mi a feladata a Yavin IV-en, az eddig nem világos, és épp ez az, amiért nem merek rá egyből szavazatot leadni. A 4. évadban eddig inkább csak cameózott. Mintha a készítők nem tudnának vele mit kezdeni, pedig pont most lenne igazán érdekes a figura, hiszen egy magas rangú BBH ex-tisztről van szó, aki nem csak sokat tudhat a Birodalomról, de karrierje során nyilván a lelkén szárad pár lázadó halála. Ezt kéne kiaknázni, de nem teszik.

 

Thrawn: nagyszerű karakter, imádom minden percét, amit a képernyőn tölt. Viszont magában a Rebelsben eddig csak egy évadot töltött el, ráadásul kicsit az is bennem van, amit Ody írt: túl tökéletes. Eddig a legnagyobb hibája az volt, hogy nem látta előre a kiszámíthatatlant. :) 

 

A Főinkvizítor: alapvetően a Rebels egyik legérdekesebb gonoszának tartom, akiről szívesen olvasnék még történeteket, például hogyan jutott el Ahsoka letartóztatásától Darth Vader karmaiba. Az egykori Jedi lovag és a Jedi Templom őre hogyan vészelte át a 66-os parancsot és lett a Jedi vadászok vezetője? Külön érdekessége, hogy technikailag TCW-ből érkezett, hiszen egyike azon őröknek, akik figyelnek Ahsokára majd később Barriss-re. És szerintem tényleg jól végezte a dolgát, attól függetlenül, hogy végül belebukott. De bukása egy másik érdekes aspektus: a többi Sötét Oldal követővel ellentétben ő nem félte a halált. Jason Isaacs orgánuma pedig szintén plusz pont (mondjuk ezt a plusz pontot Kallus és Thrawn mellé is felírhatjuk, mert Lars Mikkelsen és David Oyelowo is remek munkát végeznek).

 

Basszus, eddig ez a legnehezebb kérdés. Szívem szerint mindre szavaznék, de hát azt nem lehet (ha csak nem vetem be IziRidert és Hera Syndullát :D ). Ki legyen? Kiii leeegyeeen? Na jó, legyen a Főinkvizítor, a fentiek leírása közben felé húzott a szívem. :)

Link to comment
Share on other sites

31 perccel korábban, Dzséjt írta:

Kallus: A 4. évadban eddig inkább csak cameózott. Mintha a készítők nem tudnának vele mit kezdeni, pedig pont most lenne igazán érdekes a figura, hiszen egy magas rangú BBH ex-tisztről van szó, aki nem csak sokat tudhat a Birodalomról, de karrierje során nyilván a lelkén szárad pár lázadó halála. Ezt kéne kiaknázni, de nem teszik.

Én a bányászos rész helyett szívesebben néztem volna meg egy olyan részt, ahol mondjuk Kallus és Rex akciózik. De szerintem az lehet itt a ludas, hogy ez az utolsó évad, és nagyon érződik, hogy most csak a csapatra összpontosítanak. Mindenki más - a jók oldalán természetesen - mellékszerepben díszeleg.

 

33 perccel korábban, Dzséjt írta:

A Főinkvizítor: alapvetően a Rebels egyik legérdekesebb gonoszának tartom, akiről szívesen olvasnék még történeteket, például hogyan jutott el Ahsoka letartóztatásától Darth Vader karmaiba. Az egykori Jedi lovag és a Jedi Templom őre hogyan vészelte át a 66-os parancsot és lett a Jedi vadászok vezetője?

Azt megsúgom, hogy a most futó Darth Vader képregénysorozatban feltűnik már a ROTS után, és már léteznek az inqvizítorok. :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information