Jump to content

Boba Fett vs. Chewbacca (Kiemelt TOP 32 Párharc)


Donát

Kiemelt 32 Párharc #4  

24 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

  • Boba Fett
   5
  • Chewbacca
   18

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/28/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Két, klasszikus trilógiás szereplők, akik később szerepelhettek az előzmény trilógiában is. Sőt, Chewie összekötő kapocs lett mindhárom trilógia között immár. Boba EpII-es szereplése jóval többet adott a karakteréhez, mint Chewie Ep3-asa, kérdés, hogy ez mennyit számít itt. Általánosságban mindkettőjük neve elterjedt szerte a világban, és egyből a Star Warsra lehet róluk asszociálni. Nagy kérdés, hogy nálunk melyikük lesz az erősebb. 

Link to comment
Share on other sites

Mindkettejüket erősen túlértékelt karakternek tartom. Bobát az OT alapján messze a legtúlértékeltebbnek, de a PT és a TCW sokat tett hozzá a figurához. Olyannyira, hogy nekem Boba 90%-át ezek a művek adják, nem az OT. Chewie tök jópofa, szerethető meg minden, de baromi egysíkú. A többet szereplő droidoknak is komolyabb jellemük van, mint neki. Stabilan hozza a megbízható haver figuráját, de az se sokat segít rajta, hogy nem értjük, amit mond. Bobát meg nem igazán kedvelem, de a köztársasági éra alapján kettejük közül mégis őt választom.

Link to comment
Share on other sites

Igazából nehéz belátnom, hogy a Jedi visszatérben látott muris halála után hogy lett Bobából kultfigura. Oké mondjuk az öltözéke tényleg jól mutat. De van egy olyan érzésem, hogyha Chewie egyszer elpatkol akkor az egy "kicsit" több érzelmi reakciót fog kiváltani mint a nagy Boba Fett Monty Python-os kimúlása. Chewie-ra ment a szavazat.

Link to comment
Share on other sites

2 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

Dzséjt: "nincs ork, ent vagy ember nyelvű szitok, mi ráillene ekkora árulásra!" :lol:

Mondanám, hogy magamat is megleptem ezzel, de előre tudtam, hogy ha Boba C-3PO-val vagy Chewie-val kerül össze, akkor Bobára szavazok. Ha másért nem, hát azért, mert Bobában nagyobb a cool faktor. Boba picike szerencséjére (mert az eredményeket tekintve, nem osztok vagy szorzok :D ), a wookiee lett az ellenfele.

Link to comment
Share on other sites

Az egyiknek nagyon jó a páncélja, a másik meg nagyon szőrös... nem is tudom, hogy döntsek. :hmm: Igazából egyiküknek sem kellene ott lennie a 16 között, ha nem ilyen lenne az ágrajz, mert már  a selejtezőkben is láthattunk érdekessebb karaktereket akik búcsúra kényszerültek... Bobára szavazok, mert a fejvadászokat kedvelem (bár pont nem miatta) és, ha már Jango + Cad Bane is kihullott, akkor legyen Boba.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic
 • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information