Donát Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 vs. Korábbi eredmények: Boba Fett: - Chewbacca: 18-9 (vs. Lando Calrissian) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Két, klasszikus trilógiás szereplők, akik később szerepelhettek az előzmény trilógiában is. Sőt, Chewie összekötő kapocs lett mindhárom trilógia között immár. Boba EpII-es szereplése jóval többet adott a karakteréhez, mint Chewie Ep3-asa, kérdés, hogy ez mennyit számít itt. Általánosságban mindkettőjük neve elterjedt szerte a világban, és egyből a Star Warsra lehet róluk asszociálni. Nagy kérdés, hogy nálunk melyikük lesz az erősebb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Kezdem az egyszerűvel: Boba Fett. Miért? Mert a másik lehetőség Chewbacca. És ennyi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Kicsit nehéz a kérdés. Úgy gondoltam, hogy alapból Csubira szavazok, de most mégis kicsit hezitálok. Boba sokkal jobb karakter lett azáltal, hogy bemutatták a hátterét. Rágódom még rajta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Dzséjt: "nincs ork, ent vagy ember nyelvű szitok, mi ráillene ekkora árulásra!" Csak viccelek. Győzzön a jobbik! Chewie-ra nyomtam! Trilógiákon, TCW-on át egy ikon, nem egy évtizedekig ki nem érdemelt kultuszú figura, mint a párja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Mindkettejüket erősen túlértékelt karakternek tartom. Bobát az OT alapján messze a legtúlértékeltebbnek, de a PT és a TCW sokat tett hozzá a figurához. Olyannyira, hogy nekem Boba 90%-át ezek a művek adják, nem az OT. Chewie tök jópofa, szerethető meg minden, de baromi egysíkú. A többet szereplő droidoknak is komolyabb jellemük van, mint neki. Stabilan hozza a megbízható haver figuráját, de az se sokat segít rajta, hogy nem értjük, amit mond. Bobát meg nem igazán kedvelem, de a köztársasági éra alapján kettejük közül mégis őt választom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Chewie elég szerencsés ágra került eddig. Nálam kis túlzással kb. mindenki más ellen elvérzett volna a legjobb 32-ben, de így viszont Bobával szemben neki adom a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Chewie messze a legjobb a TFA-ban volt. JJ szerintem zseniálisan kapta el a karakter spirituszát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Az én voksomat Csubi kapta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 ROAAAWWWRRGGGHHH! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Igazából nehéz belátnom, hogy a Jedi visszatérben látott muris halála után hogy lett Bobából kultfigura. Oké mondjuk az öltözéke tényleg jól mutat. De van egy olyan érzésem, hogyha Chewie egyszer elpatkol akkor az egy "kicsit" több érzelmi reakciót fog kiváltani mint a nagy Boba Fett Monty Python-os kimúlása. Chewie-ra ment a szavazat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Úgy hallottam Itchy is szurkol! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Chewie-ra szavaztam de kb 51:49. Egyik karakter se az a nagy kedvenc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Itt most én is Chewie-re szavaztam. Bobát leginkább a TCW-ben kedveltem, de összességében annyira nem ragadott meg sohasem a karakter. Nálam a menő ruhája nem hatott. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 27, 2017 Author Share Posted November 27, 2017 Boba nem sok sót fog nálunk megenni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Lett volna olyan ellenfél akit legyőz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 2 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Dzséjt: "nincs ork, ent vagy ember nyelvű szitok, mi ráillene ekkora árulásra!" Mondanám, hogy magamat is megleptem ezzel, de előre tudtam, hogy ha Boba C-3PO-val vagy Chewie-val kerül össze, akkor Bobára szavazok. Ha másért nem, hát azért, mert Bobában nagyobb a cool faktor. Boba picike szerencséjére (mert az eredményeket tekintve, nem osztok vagy szorzok ), a wookiee lett az ellenfele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 Boba érdekesebb karakter lett az Ep2-es és TCW-s bővítés után? Igen. Chewie karakterét jobban kedvelem, mint Bobát? Igen. Ilyen egyszerű szempontok alapján mérlegeltem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Hajrá Chewbacca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Az egyiknek nagyon jó a páncélja, a másik meg nagyon szőrös... nem is tudom, hogy döntsek. Igazából egyiküknek sem kellene ott lennie a 16 között, ha nem ilyen lenne az ágrajz, mert már a selejtezőkben is láthattunk érdekessebb karaktereket akik búcsúra kényszerültek... Bobára szavazok, mert a fejvadászokat kedvelem (bár pont nem miatta) és, ha már Jango + Cad Bane is kihullott, akkor legyen Boba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Chewie menetel. Azért Landót kiverni már említésre méltó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Ma megnéztem a Force Awakens-t és Chewie ebbe a filmbe a legjobb szerintem, így most rá szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 28, 2017 Share Posted November 28, 2017 Mivel a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért lett Bobából kultikus karakter a páncélja miatt, ezért - és azért is, mert a TFA -ban szerepelt eddig a legjobban - Chewie -ra szavazok. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 2017. 11. 27. - 21:22, Ody Mandrell írta: Úgy hallottam Itchy is szurkol! Nem... Ő valami egészen mást csinál, valami sokkal visszataszítóbbat... Ami talán örökre beleégett az emlékezetembe... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts