Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. de én nem is nézem utána, hogy mennyi lett volna az ára másfél év múlva. Igen, ezért nem szoktam megnézni már ilyenkor az árakat, mert ezen fel tudom húzni magamat...A Klónok Támadásával jártam egyszer így, arról lemaradtam, majd egy eldugott Tesco raktárben megtalálta haver és meg tudtam venni. A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz Válasz
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz Hmm, megveszem, és csinálok hozzá szőrös díszdobozt! A maradék megspórolt pénzen veszek Indy díszdobozos cuccost, és elmegyek férjecskével Avatart nézni! Jeeeee! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz Hogy mik voltak a Nap alatt... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Az örömlányanyjukat, én tavaly 13 k-ért vettem Off Bocsi, de ezen most nagyon kellett nevetnem, no nem azon, hogy így jártál, hanem amivel kezdted a mondatot Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hozzászólás ideje: 2009. December 7. Hú, neved aranybafoglalva! Férjecske szerint is kihagyhatatlan vétel! Örülök, hogy örömet okoztam.Tényleg megéri, mondhatni ingyen van. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Jövő évtől forog az Indy 5! Forgatásról spoileres dolgok http://www.aintitcool.com/node/45395 Spoiler: -Bermuda háromszög körül fog zajlódni, illetve javarészt benne.-Emiatt ismét Ufók, vagy egyéb misztikus dolgok zajlódhatnak a háttérben -Lucas Papa már gőzerővel dolgozik a szkripten, Spielrberg papussal -Shia LaBeoaf központi karakter lesz most már, rengeteg kaland fogja érni. Nos hát mit szóltok? Én mondjuk teljesen más sztorira számítottam. Spoiler: Valami Jézus elveszett keresztjét akarták volna megkerseni nem? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Szeva Jake! Ismét egy új projekt? Én várom. Nem vagyok rajongó, de jó móka általában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Érdekesnek hangzik Válasz
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Épp mostanában gondoltam, hogy milyen rég láttam már Indiana Jonas filmet, erre itt van. (Najó, azért ez még nagyon nincs itt.) Akkor inkább erre itt van egy hír róla Majd a héten megnézem valamelyiket... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Én is rég láttam őket, hamarosan meg is nézem mind a négyet, de ez az ötödik, hát... Ha azt veszem, hogy már a négy sem jött be túlságosan, pont az UFO-zás miatt, plusz még Indy mellé beteszik központi karakternek a fiacskáját... hááááát... Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Sajna már a 4 is hiba volt. Imádom az első 3at, de nem kellett volna folytatni. Sajnos általában ahol megjelenik a főhős fia, onnantól kész...lásd Múmia 3. Ha már Shia át is veszi Indy szerepét, onnantól csak azért lesz Indiana jones a film címe mert könnyebb eladni... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Hozzászólás ideje: 2010. Június 8. Nekem első nézésre nem jött be különösebben a negyedik Indy de másodjára már feljebb kúszott nálam a tetszési indexe. Még a gyereket se tartottam annyira gázosnak mint először. Szerintem ha nem fogják agyonindysíteni a srácot akkor látnék esélyt arra hogy az ötödik is bejöjjön. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Helo. Valaki meg tudja mondani, hogy Az ifjú Indiana Jones kalandjai sorozat megjelent-e Magyarországon DVD-én vagy VHS-en? Honnan tudnám letölteni? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 2. Helo.Valaki meg tudja mondani, hogy Az ifjú Indiana Jones kalandjai sorozat megjelent-e Magyarországon DVD-én vagy VHS-en? Honnan tudnám letölteni? Tess: http://sorozatokingyen.org/page.php?502 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Hozzászólás ideje: 2010. Október 26. Az új Indy is 3D -ben jöhet. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. Hozzászólás ideje: 2010. Október 28. (szerkesztve) Az új Indy is 3D -ben jöhet. Nekem mindegy, hogy 3D vagy nem, csak jöjjön már. Szerkesztve: 2010. Október 28. - ati Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Pletyka. Jöhet az Indiana Jones reboot, és a Disney top választása nem más,mint Bradley Cooper. http://collider.com/indiana-jones-bradley-cooper/ Egy előnye van. 30-as évek világa visszatérhet a nácikkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Az Indiana Jones reboot akkora bukás lenne mint ide lacháza. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Pár hete meg az volt a pletyka, hogy Harrison Forddal nem egy de egyenesen két folytatást csinálnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Hozzászólás ideje: 2014. Március 26. Na és ha Ford játssza az öreg Indy-t, Cooper meg III. Henry Johenst (alias Mutt Williams), és ez egy ilyen sequel-reboot lesz? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Hozzászólás ideje: 2014. November 30. Pár hete meg az volt a pletyka, hogy Harrison Forddal nem egy de egyenesen két folytatást csinálnak. Erről van már azóta több infó???(imádom őket) Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. December 1. Hozzászólás ideje: 2014. December 1. http://indianajonesclub.blogspot.hu/2014/02/szuper-indiana-jones-klon-3d-rajzfilm.html Erről nem is hallottam még...ma este azt hiszem meglessük!ncoreról már jön i lefelé(3D) Valaki látta már? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. Hozzászólás ideje: 2015. Január 27. (szerkesztve) A Deadline értesülése szerint Chris Patt lehet az új Indiana Jones. A Disney nagyon őt akarja. Szerintetek jó választás lenne? Szerkesztve: 2015. Január 27. - JakeSully Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Ford az Indy!es kesz. Hogy-hogy uj Indy amugy? Mik a tervek? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Hozzászólás ideje: 2015. Március 15. Szerintem reboot. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Hozzászólás ideje: 2015. Március 16. Ja igen,tényleg....még mondta is pár hete kollégám ,hogy újra csinálják az eddigi Indyket. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.