Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
de én nem is nézem utána, hogy mennyi lett volna az ára másfél év múlva. :D
Igen, ezért nem szoktam megnézni már ilyenkor az árakat, mert ezen fel tudom húzni magamat...

A Klónok Támadásával jártam egyszer így, arról lemaradtam, majd egy eldugott Tesco raktárben megtalálta haver és meg tudtam venni. A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz :D

Hozzászólás ideje:
A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz :D

:D

Hozzászólás ideje:
A legnagyobb szívfájdalmam a Szőrös Rémecskék díszdoboz volt, mikor vettem 12k volt, most a négy részt összesen 1200 Ft-ért meg lehet venni turkálóból. Na ilyenkor tudok felrobbanni, bár most nem jár hozzájuk szőrös díszdoboz :D

Hmm, megveszem, és csinálok hozzá szőrös díszdobozt! :D A maradék megspórolt pénzen veszek Indy díszdobozos cuccost, és elmegyek férjecskével Avatart nézni! :D Jeeeee! :D

Hozzászólás ideje:
Hogy mik voltak a Nap alatt... :D
Hozzászólás ideje:
Az örömlányanyjukat, én tavaly 13 k-ért vettem :D

Off

Bocsi, de ezen most nagyon kellett nevetnem, no nem azon, hogy így jártál, hanem amivel kezdted a mondatot :D

Hozzászólás ideje:
Hú, neved aranybafoglalva! Férjecske szerint is kihagyhatatlan vétel! :hehe:

Örülök, hogy örömet okoztam.Tényleg megéri, mondhatni ingyen van.

• 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Jövő évtől forog az Indy 5!

Forgatásról spoileres dolgok

http://www.aintitcool.com/node/45395

Spoiler:

-Bermuda háromszög körül fog zajlódni, illetve javarészt benne.

-Emiatt ismét Ufók, vagy egyéb misztikus dolgok zajlódhatnak a háttérben

-Lucas Papa már gőzerővel dolgozik a szkripten, Spielrberg papussal

-Shia LaBeoaf központi karakter lesz most már, rengeteg kaland fogja érni.

Nos hát mit szóltok? Én mondjuk teljesen más sztorira számítottam.

Spoiler:

Valami Jézus elveszett keresztjét akarták volna megkerseni nem?

Hozzászólás ideje:

Épp mostanában gondoltam, hogy milyen rég láttam már Indiana Jonas filmet, erre itt van. (Najó, azért ez még nagyon nincs itt.) Akkor inkább erre itt van egy hír róla :)

Majd a héten megnézem valamelyiket...

Hozzászólás ideje:

Én is rég láttam őket, hamarosan meg is nézem mind a négyet, de ez az ötödik, hát... Ha azt veszem, hogy már a négy sem jött be túlságosan, pont az UFO-zás miatt, plusz még Indy mellé beteszik központi karakternek a fiacskáját... hááááát...

Hozzászólás ideje:

Sajna már a 4 is hiba volt. Imádom az első 3at, de nem kellett volna folytatni. Sajnos általában ahol megjelenik a főhős fia, onnantól kész...lásd Múmia 3. Ha már Shia át is veszi Indy szerepét, onnantól csak azért lesz Indiana jones a film címe mert könnyebb eladni...

Hozzászólás ideje:

Nekem első nézésre nem jött be különösebben a negyedik Indy de másodjára már feljebb kúszott nálam a tetszési indexe. Még a gyereket se tartottam annyira gázosnak mint először. Szerintem ha nem fogják agyonindysíteni a srácot akkor látnék esélyt arra hogy az ötödik is bejöjjön.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Helo.

Valaki meg tudja mondani, hogy Az ifjú Indiana Jones kalandjai sorozat megjelent-e Magyarországon DVD-én vagy VHS-en?

Honnan tudnám letölteni?

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
Az új Indy is 3D -ben jöhet.

Nekem mindegy, hogy 3D vagy nem, csak jöjjön már. :)

Szerkesztve: - ati

• 1 évvel később...
  • 2 évvel később...
  • 8 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Pár hete meg az volt a pletyka, hogy Harrison Forddal nem egy de egyenesen két folytatást csinálnak.

Erről van már azóta több infó???(imádom őket) :D

• 1 hónappal később...
  • 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.