Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát nálam a She-Hulk az évadzáróval elérte a mélypontot. Ami a Deadpoolnak jól állt, az itt nem igazán működött.

Hozzászólás ideje:

A Punisher első évada a Daredevil 2. és 3. évada között játszódik? A készitési sorrend alapján ezt gondolom. Daredevil(2015-2018), Punisher(2017-2019). 

Ezek a sorozatok az MCU részei ugye?

Spoiler

A Bulletin szerkesztőségében a falon ott egy cikk a 2012-es new york-i csatáról.

A Daredevil valami elképesztően jó sorozat, fantasztikusan jó karakterekkel és történettel. Tegnap végeztem vele és elkezdtem a Punishert. Két rész után ez sem lesz rossz. Castle nem sz*rakodik a rosszfiúkkal.:D

Hozzászólás ideje:

@Frenkie Igen, az MCU részei. Bár, amikor elkezdték őket készíteni, kicsit kívülállóak voltak (a sorozatokban utalnak a filmekre és az Agents of SHIELD-re is, de a filmekben semmi utalás nincs a sorozatokra, legalábbis az Avenger: Endgame-ig, ott jelent meg először szereplő sorozatból). De most már több netflixes szereplő is feltűnt a Disney+ sorozatokban, és készül az új Daredevil évad is.

Igen a The Punisher a Daredevil 2. és 3. évada között játszódik, még pontosabban a The Defenders és a Jessica Jones 2. évada között. Szimplán a netflixes szériák kronológiai sorrendje ez:

• Daredevil Season 1
  • Jessica Jones Season 1
  • Daredevil Season 2
  • Luke Cage Season 1
  • Iron Fist Season 1
  • The Defenders Season 1
  • The Punisher Season 1
  • Jessica Jones Season 2
  • Luke Cage Season 2
  • Iron Fist Season 2
  • Daredevil Season 3
  • The Punisher Season 2
  • Jessica Jones Season 3
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

legalábbis az Avenger: Endgame-ig, ott jelent meg először szereplő sorozatból)

Az ki volt és mikor szerepel?

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Az ki volt és mikor szerepel?

Howard Stark komornyija, Edwin Jarvis. Akkor jelent meg, amikor Tony és Rogers visszament a múltbéli, 1970-es katonai támaszpontra a Tesseractért és a Pym részecskékért. A karakter először az Agent Carterben szerepelt, és mind ott, mind a filmben James D'Arcy játszotta.

wandavision_catch_up_vision_edwin_jarvis

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Howard Stark komornyija, Edwin Jarvis. Akkor jelent meg, amikor Tony és Rogers visszament a múltbéli, 1970-es katonai támaszpontra a Tesseractért és a Pym részecskékért. A karakter először az Agent Carterben szerepelt, és mind ott, mind a filmben James D'Arcy játszotta.

wandavision_catch_up_vision_edwin_jarvis

Jah ő megvolt, félre értettem azt hittem a Netflixes sorikból is benne volt valaki

Hozzászólás ideje:

A negyedik Amerika Kapitány muvihoz (és talán máshoz is) Ford bátya fogja William Hurt helyett Ross tábornokot játszani.

Hozzászólás ideje:

Hát ennek annyira nem örülök. Teljesen felesleges a színészcsere. Ross simán meghalhatna off-screen a szívbetegsége miatt, amit a visszatérésekor a Captan Ameria: Civil Warban bemeséltek, és a helyére léphetne egy másik karakter, akit alakíthatna Ford. Még közel sem forgatják a filmet, a bemutató is messze van, nem hiszem, hogy nehéz lett volna megoldani.

Hozzászólás ideje:

Hát nem hittem volna, hogy Hope-nak lehet rosszabb a haja, mint az Ant-Manben. Megcáfoltak. Az meg már lassan ciki, hogy Cassie-t a harmadik színésznő játssza.

És bár az első két hangyászkodás nem tartozik a kedvenc MCU műveim közé (jó iparosmunkák, semmi több), erre kíváncsi vagyok Kang miatt.

Szerkesztve: - Dzséjt

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap megnéztem a Fekete Párduc 2-t!

Nos akkor spoilermentesen!

Nagyon hosszú! Nettó 2:30! Sok az építkezés, hisz új főhőst kellett építeni, de nagyon jól tették a dolgukat. Ügyesek a marvelnél. Megugrották ezt is.

Remek gyurmát láthatnak a következők rajongói: Párduc-Aquaman-Avatar-Vasember-Tikal-Asterix... :death:

"YIBAMBE!!!"

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Groot tök fura nekem, a karácsonyi filmecskében, azt hittem spóroltak a cgi-n és valaki jelmezben van, de akkor a nagyfilmben is ilyen lesz. Zavarni mondjuk nem zavar. :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Megnéztem a Hawkeye sorozatot. Vártam vele karácsonyig(tavaly még nem volt itthon Disney+), csak karácsonykor játszódik. Na ki jött át az MCU-ba? Csak az olvassa el aki látta a Daredevil 3. évadát is.

Spoiler

Hát persze hogy Wilson Fisk. Ő kemény ellenfél lesz. Remélem az a pszichopata FBI ügynök is átjön akinek a Daredevil 3 . évadának a végén a törött gerincével csináltak valamit.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.