Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) Az az érzésem, hogy ezúttal eldöntötték a fanbase kimondott megcélzását, és magasról sz*rtak minden másra. A TLJ után talán szükségét látták ennek. A kritikákat már elengedtem, irrelevánsak ennél a filmnél ha akkora benne a fanservice. Amúgy eszembe jutott, hogy mit szólhattak '83-ban a rajongók amikor kijött a ROTJ a TESB után. Szerencse, hogy akkor még nem volt internet. Szerkesztve: 2019. December 18. - Ody Mandrell Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 5 perccel korábban, Frenkie írta: Nem olvastam el. Semmilyen negatív dolgot nem akarok ma olvasni, befogadni, megélni. Olyan vagyok mint a Motkány. Csak a Makk érdekel amit este kapok meg. Minden més hidegen hagy. Én is csak félig olvastam, mert a közepétől már spoileres. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 7 perccel korábban, Darth Riddick írta: Szerintem ez a kis rövid, spoilermentes véleménykifejtés teljesen okés volt. Három tag, aki láthatóan nem ült fel a hate-vonatra SW kapcsán! Örömmel hallgattam végig, köszönöm! Pont ezért tettem be. Örülök,ha tetszett 1 Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) Egy újabb szösszenet. Nem spoileres. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz már este 7??????? Nem bírom. Szerkesztve: 2019. December 18. - DiO 2 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hát nem mondhatnám, hogy egy kicsit elvette volna a kedvem, hogy csak a kritikusok felének tetszik a film. És "fan"-ként a "fan service"-nek is örülök. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Elég szívás, hogy csak szombaton fogom látni a filmet. A negatív kritikák nem érdekelnek, de a pozitívak se. Úgy állok hozzá, mint minden máshoz, nincs semmi elvárásom, szóval nem csalódok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 19 perccel korábban, DiO írta: Egy újabb szösszenet. Nem spoileres. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz már este 7??????? Nem bírom. Ez mekkora adrenalin löket. Áhhh. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Uhh ez a jelenet... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Kargarosz videójában az egyik srác azt mondja, hogy ez a legfelnőttesebb film a RO mellett. Olyat is írtak twitteren, hogy nem gyerekeknek való, egy kislány sírva jött ki róla. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. December 22, Pólus mozi, 20:30.Elsőbb sajnos nem tudom megnézni. Viszont egy ideje nem olvasok spoilereket, úgyhogy, ez most az első olyan epizód lesz, amiben minden történés meglepetésként fog érni. Na jó, se az ot, se a pt nem volt elspoilerezve, csak az utolsó kettő. De azok nem számítanak. Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Az azért engem kicsit lehúz, hogy " a film végig elnézést kér" az előző epizód miatt... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) @Darth Porg Akkor húzzon le ha Te is ezt fogod gondolni. A kritikusok ezúttal megosztottak, ez kijelenthető. Amcsiban legalábbis. Az RT-n annyin áll mint a TPM, 53%. Szerkesztve: 2019. December 18. - Ody Mandrell 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Holnap kiderül... ma este hívj film után! Köszi. Tiszta ideg vagyok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) 54 perccel korábban, DiO írta: Egy újabb szösszenet. Nem spoileres. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Mikor lesz már este 7??????? Nem bírom. Ez volt amúgy a special look a Mandi legutóbbi részének végén. Szerkesztve: 2019. December 18. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Simon Zoli már látta tegnap, de nem tudtam kihúzni belőle semmit. Azt írta meg kell nézni, nem egyszer. 1 2 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 444 is szétfikázza. Kapkodós, ízetlen, karakter-semmilyen. ááá, elegem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerintem jobban tennétek, hogyha nem nézitek a kritikákat. 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 3 perccel korábban, Darth Porg írta: 444 is szétfikázza. Kapkodós, ízetlen, karakter-semmilyen. ááá, elegem. 444 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 2 perccel korábban, Darth Porg írta: 444 is szétfikázza. Kapkodós, ízetlen, karakter-semmilyen. ááá, elegem. Ne foglalkozzál már ilyen oldalakkal. Magad elmész megnézed, és kész az a lényeg. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Egyszer ezt se lesz elég megnézni, arra készüljetek fel. Nekem elsőre pl. az AOTC nagyon nem adta, még le is írtam anno a fórumba. Másodjára már rákaptam a hangulatára, imádtam. A karakterek mélyítése pedig megtörtént a TLJ-ben, itt nem várom, hogy Poe vagy Finn majd Olimposzi magasságokba emelkedik. A Rey-Kylo szál lesz a lényeg, a többiek csak körítés, de persze ettől még nem érdektelenek. @Darth Porg inkább nézd meg azt a három srácot akiket @Kargarosz belinkelt. Többet érsz mint ilyen szutykokat olvasgatni. 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Nekem a TFA volt olyan, hogy első nézésre csak kapkodtam a fejem, persze ebbe biztos belejátszott az éjféli vetités is, ami nagyon későn volt. Aztán másodjára sokkal jobban tetszett, és azóta folyamatosan javul az is, minél többször látom, főleg saga maratonban. Többszöri megnézés szerintem alap egy SW filmnél annak, aki nem csak a felszínre kíváncsi. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Mi van @Yoda József nagyon pörögsz. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) Éppen most , Ody Mandrell írta: Mi van @Yoda József nagyon pörögsz. Este majd beszélünk róla. Lesz miről Szerkesztve: 2019. December 18. - Yoda József Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Amúgy eszembe jutott, hogy mit szólhattak '83-ban a rajongók amikor kijött a ROTJ a TESB után. Szerencse, hogy akkor még nem volt internet. Elárulom, hogy elsőre nekem sem tetszett igazán. De aztán hamar rájöttem, milyen jó film és lezárás is - ahogy akkor hittük. Azért tényleg milyen vicces, hogy már a harmadik saga lezárást érem meg. De ez most már végleges. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Este majd beszélünk róla. Lesz miről Ugye mondtam? Amúgy este/éjszaka élő kibeszélésen leszek, de majd ránézek a fórumra. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hát néha megáll az eszem. Gondoltam beleolvasok az magyar IGN komment szekciójába és konkrétan megállt az eszem. Úgy veszekednek az emberek a filmről, mintha már látták volna. WTF? Hogy tud valaki véleményt alkotni valamiről amit még nem is látott? De azért az a legszebb, hogy valaki beírta látta, neki nem tetszett, erre jön a válasz, ok ezért én sem nézem meg. Az igen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Komolyan: miért kell az IGN oldalát megemlíteni? Ott a kommentszekció olyan, mint ha egy ebihalat bedobnának a piráják közé. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 4 perccel korábban, Bence1997 írta: Komolyan: miért kell az IGN oldalát megemlíteni? Ott a kommentszekció olyan, mint ha egy ebihalat bedobnának a piráják közé. Néha kell a fájdalom a testemnek. Néha kihívásnak érzem az ottani kommentelést. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Arra kíváncsi leszek, hogy akiknek - köztük nekem is - tetszett Az utolsó Jedik, azoknak hogy fog tetszeni A Skywalker kora. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 1 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Arra kíváncsi leszek, hogy akiknek - köztük nekem is - tetszett Az utolsó Jedik, azoknak hogy fog tetszeni A Skywalker kora. Úgy, hogy akkor valószínű olyan dolgokat ne várj mint az Utolsó Jedikbe.Kb. egy Ébredő Erő csak sokkal látványosabb meg akciódúsabb. Legalábbis a két tábor így hangoztatja. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.