Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. 39 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most már azt mondom így ütött nagyobbat. Egyértelmű. Megérte kivárni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Most volt egy egész korrekt anyag az RTL fő híradójában a trailerről. HYPE!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. (szerkesztve) Megvan a német cím: Der Aufstieg Skywalkers. Vajon a magyar mi lesz? Szerkesztve: 2019. Április 24. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Többes szám? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Nem tudom a németeknél hogy van. Ez angol többesszám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. A németeknél is van az "s" többesszám jeleként használva. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Na ez akkor megint megkavarja a dolgokat! Spoiler Jöhet Anakin? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Szóval a Skywalkerek felemelkedése? Eléggé ellentmond az eredeti címnek, különben "The Rise of Skywalkers"-nek kéne lennie, nem? Hacsak nem a Skywalker lesz az új Jedik megnevezése, és ők se használnak többesszámot az angolban, akárcsak a Jedik és a Sith-ek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Majd a magyar cím elárulja mi az igazság. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Többesszám angolban úgy lenne, hogy "The Rise of Skywalkers" vagy "The Rise of The Skywalker" (bár név és nem csoport esetében az utóbbi kicsit fura szerkezet, de na...). Nekem egyértelmű, hogy az eredeti cím egyetlen személyre utal. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 24. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Majd a magyar cím elárulja mi az igazság. Persze, először Skywalker felemelkedése lesz, aztán, amikor már mindenki lefordította helytelenül, gyorsan beállunk a sorba, és átváltunk Skywalkerek felemelkedésére. Egek, vissza sírom a régi szép időket, amikor még olyan pontos címeket adtak, mint A bolygó neve: Halál vagy Baljós árnyak. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Most is lesz majd ilyen Vanity Fair fotósorozat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 13. Elvileg lesz. A májusi számmal is jött már. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Tulajdonképpen csak ez a topic az ahol spoilermentesen lehet ötletelni az EP9-ről? Néztem a többi topicot a 9. résznél és ott mindenhol spoiler van írva fent. Én viszont teljesen spoilermentes akarok most már maradni. Magyarán ha bármely altopicba bemegyek ezem kívül akkor belefuthatok spoilerbe? Ha kikerül egy fontos info, vagy kép a netre mondjuk Reyről, akkor az bekerülhet a Rey topicba? Viszont ha ez így van akkor aki spoilermentes, nem tud ötletelni a trailer(illetve a később érkező) alapján mondjuk Kyloról a saját topicjában, mert egy válaszban megkaphatja(hisz spoileres a topic) az addig kikerülő megoldást. Ha jól emlékszem az EP7-8-nál úgy volt hogy spoileres info csak az adott fil spoileres topicjában volt az összes többi spoilermentes volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 19. Korábban is úgy volt asszem, hogy szinte csak a spoilermentes topik adott teret az ilyen beszélgetéseknek. Bár most erre konkrétan nem emlékszem. Az biztos, hogymost ha benézel egy olyan topikba ahol kint van a spoiler felirat ott nem fogják kapcsoló mögé tenni az infókat. Nyugodtan beírhatod ide a teóriádat, megpróbálunk spoiler mentesen válaszolni. Vagy leírni, hogy van-e erről már konkrét pletyka. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. A "mi"-n morfordírozom a trailer óta. Luke mindig többe szám egyes személyben fogalmaz. Megtanítottunk, veled leszünk, stb.. Én azt szürtem le ebből, hogy szerintem nem csak Luke taníthatta Reyt az elmúlt egy évben. Nála voltak a könyvek, azt olvasgathatta, de szerintem Luke is tanította szellemként. De a "mi" szöget ütött a fejembe. Szerintem a többi Erőszellem is belefolyt Rey tanításába. Vagy Yoda, Vagy Kenobi, vagy Anakin, vagy akár Qui-Gon is(ha Qui-Gon szelleme megjelenik a filmben, engem a mentő fog onnan elvinni. Nagyon szép összekötő kapocs lenne az EP1-el). Az szerintem nem gond hogy Rey nem ismerte őket, bemutakozhattak. Akiket ismerünk azokat se ismertük először. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 23. Erről már vannak infók. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. https://widescreen.hu/a-disney-torolte-matt-smith-nevet-a-skywalker-kora-szereploi-kozul/ Én a Sóska veszélyes topicocat ugye nem nézem lehet volt már ott, de aki velem tart és itt nézi a dolgokat annak ez érdekesség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 2. Hülyeség. Soha semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg Smith szereplését a filmben. A Variety tett rá célzást de ennél hivatalosabb említése sose volt. Ez is olyan kattintás vadász cikknek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. 21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hülyeség. Soha semmilyen hivatalos forrás nem erősítette meg Smith szereplését a filmben. A Variety tett rá célzást de ennél hivatalosabb említése sose volt. Ez is olyan kattintás vadász cikknek tűnik. De azért,ha véletlenül valamilyen formában feltűnik akkor kaphatok tőled egy SW könyvet vagy képregényt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 3. Nem kapsz mert nem írtam, hogy nem lesz benne a filmben csak azt, hogy hivatalosan nem lett bejelentve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 11. A film vágója, Maryann Brandon elárulta, hogy a filmet már a forgatás közben, a díszletekben elkezdték vágni. Erre az idő rövidsége miatt volt szükség. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 16. Az MSW szerint minden készen áll a TROS utóforgatáshoz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az MSW szerint minden készen áll a TROS utóforgatáshoz. Mi az oka? Rendezőváltás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Minden filmnél van utóforgatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. 18 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az MSW szerint minden készen áll a TROS utóforgatáshoz. Na innentől jön majd a csőcseléktől a"irtózatosanszarleszutóforgatásmiattdögöljönmegDisneystb...." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. A zsivány egyes óta az utóforgatás nem az aggodalom, hanem a tökéletességbe menetel szinonímája számomra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Max Stirner Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 17. (szerkesztve) Engem pusztán reyloval le lehet kenyerezni. Ha benne lesz, akkor nem tervezek panaszkodni... #filmművészet #elvárásaim Na jó, én csak egy egyszerű rajongó vagyok, nem kritikus. Egy kis reyloért pedig még a sznobságomról is lemondok. Egy film erejéig. Szerkesztve: 2019. Június 17. - Max Stirner 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 18. Pedig ettől a Reylo-tól mennyire prüszkölnek a fanok... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 19. Nekem is be kell vallanom hogy bírnám a Reylot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.