Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 5. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Frenkie írta: Direkt vigyázok hogy semmit ne tudjak, erre mindenféle figyelmeztetés nélkül Ott van a spoileres címke rajta a megnyitása óta, szóval valótlanságot ne állítsunk, hogy nem volt figyelmeztetés. Ebben az esetben legfeljebb saját magadra haragudhatsz. 6 órával ezelőtt, Donát írta: Már a topik címe is spoileres, de hagyjuk... Dehogy spoileres! A TLJ végén Luke maga mondja, hogy a "háború még csak most kezdődik", a trailer is mutatta, hogy itt bizony nagy és változatos civil hajók serege is részt vesz a harcokban. Mi más lenne, ha nem polgárháború? A köztársasági hadsereg a TFA-ban megpistult a Köztársasággal együtt, szóval kormányok közti háború aligha lehet. Szerk.: plusz az, hogy hogyan hívják ezt konfliktust, Ellenállás-Első Rend háború vagy polgárháború vagy forradalom, az tök mindegy, az ég adta egy világon semmit nem lő le a cselekményből vagy a történetből. Szerkesztve: 2019. November 5. - Dzséjt 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Én csak 2 dolgot szeretnék mondani. Az elmúlt napokban leülepedett minden. 1. A film marketingje valami siralmas. Itt most ezekre a karakterplakátokra célzok. Már a plakát se valami hú de combos nekem, de ezek a karakrercentrikus poszterek... ertem, hogy Kylo maszkban nagyon menő de nwm kell az 50. pózt is felvennie. Meg valahogy nem hypeol ez a sok karakteres cucc. A TLJ de még valamelyest a TFA is jobb volt szvsz. 2. Ha a fele is megvalósul annak, amit a spoilerekben írtak, akkor spoilermentesen annyit mondok: nekem akkor a 8. résszel de lehet hogy a 6. résszel lezárul a Saga. 1. Majd ha végre elkezdődött a The Mandalorian, akkor szerintem beindulnak majd, addig inkább azt promózzák 2. Nem mindegy melyik fele 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 14 perccel korábban, Yoda József írta: 1. Majd ha végre elkezdődött a The Mandalorian, akkor szerintem beindulnak majd, addig inkább azt promózzák Eddig is promózzák a 9 et. Csak én silány munkának érzem. Valahogy az előző két résznél jobban megerőltették magukat. Szvsz. 14 perccel korábban, Yoda József írta: 2. Nem mindegy melyik fele Mind tudjuk, hogy milyen buktatói lehetnek a filmnek. Na azok ne legyenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 12 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ha...ha...és ha. Hahaha. Hagyjuk ezt a marhaságot. Úgy nem fog megvalósulni ahogy olvastad. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 2. Ha a fele is megvalósul annak, amit a spoilerekben írtak, akkor spoilermentesen annyit mondok: nekem akkor a 8. résszel de lehet hogy a 6. résszel lezárul a Saga. Semmilyen celozgatasok nincsenek spoilerekre. Haha na persze! Ezt a spoileres topikban dumaljatok meg ne itt!!! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 10 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Szerk.: plusz az, hogy hogyan hívják ezt konfliktust, Ellenállás-Első Rend háború vagy polgárháború vagy forradalom, az tök mindegy, az ég adta egy világon semmit nem lő le a cselekményből vagy a történetből. Engem meglepett hogy ez a neve konfliktusnak. De ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Ez egyelőre fantázianév. Amennyire én tudom a konfliktus még nem kapott hivatalos nevet. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Eddig is promózzák a 9 et. Csak én silány munkának érzem. Valahogy az előző két résznél jobban megerőltették magukat. Szvsz. Mind tudjuk, hogy milyen buktatói lehetnek a filmnek. Na azok ne legyenek. Pedig elvileg minden úgy megy most is mint két éve. Jön még egy Frozen2 előtte, azt is csak most kezdték el reklámozni. Be fog indulni itt is a gépezet. A múltkor is úgy érezték páran, hogy nem megy a marketing, pedig nincs eltérés a korábbi gyakorlatoktól. A jegyek jól fognyak és ez a lényeg. 46 perccel korábban, Donát írta: Semmilyen celozgatasok nincsenek spoilerekre. Haha na persze! Ezt a spoileres topikban dumaljatok meg ne itt!!! De itt milyen konkrét történeti elemek vann spoilerezve írd már le nekem? Az spoiler, hogy Bencének nem tetszik a spoilerek zöme? És ha neked tetszenének? 43 perccel korábban, Donát írta: Engem meglepett hogy ez a neve konfliktusnak. De ok. Ezt csak én neveztem el így, hiszen ahogy Dzséjt is írta, minden erre mutat. Érdekes, hogy úgy reklamálsz a spoilerek miatt, hogy nem is ismersz egyet se. Majd ha nyílik egy olyan című topik, hogy "Kylo félbevágása", na az már spoiler lenne. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Ez egyelőre fantázianév. Amennyire én tudom a konfliktus még nem kapott hivatalos nevet. Az általános megnevezése First Order–Resistance war, az ep7 óta így hivatkoznak rá mindenhol, és tudomásom szerint ez azóta sem változott. Mondjuk a polgárháború jelzőt elég sok mindenre hajlamosak rásütni, Amidala még a klónok háborúját is polgárháborúnak nevezi az ep2-ben, pedig ott két különböző kormány háborúzott (mondjuk talán ez abból ered, hogy a köztársaságiak hajlamosak voltak nem elfogadni a Konföderációt legitim kormánynak). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 3 perccel korábban, Dzséjt írta: Mondjuk a polgárháború jelzőt elég sok mindenre hajlamosak rásütni, Amidala még a klónok háborúját is polgárháborúnak nevezi az ep2-ben, pedig ott két különböző kormány háborúzott (mondjuk talán ez abból ered, hogy a köztársaságiak hajlamosak voltak nem elfogadni a Konföderációt legitim kormánynak). Polgárháború mert egy azon államforma különböző bolygói akartak kiválni a fennálló rendszerből, amit a többi nem engedett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De itt milyen konkrét történeti elemek vann spoilerezve írd már le nekem? Az spoiler, hogy Bencének nem tetszik a spoilerek zöme? És ha neked tetszenének? Ebbe már belefutottunk a Trónok harca topikban is, ahol Yoda reakciójából lehetett kikövetkeztetni, hogy mi van. Nyilván, nem tényleges spoiler, de az ilyen dolgokat miért nem a spoileres topikban beszélitek meg? Ez egy spoilermentes topik. Az, hogy ilyen meg olyan spoiler milyen hatással van valakire, az nem ide való, akár honnan nézem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 17 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Amúgy JJ is megmondta annó nem lesz mindenki boldog a végét illetően aztán majd kiderül. Ezt mikor és hol mondta? Én épp az ellenkezőjére emlékszem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 21 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt mikor és hol mondta? Én épp az ellenkezőjére emlékszem. https://widescreen.hu/daisy-ridley-allitasa-szerint-a-star-wars-skywalker-kora-nem-lesz-olyan-ellentmondasos-mint-a-tronok-harca-volt/ Elnézést Daisy Ridley volt,de amúgy mintha JJ is nyilatkozott volt hasonlót,hogy mindenki kedvében nem lehet járni, és fel van készülve a negatív fogadtatásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. JJ azt nyilatkozta, hogy olyan véget írtak ami reményei szerint mindenki megelégedésére szolgál majd és azt érezzük, hogy nem is végződhetett volna másképp. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: JJ azt nyilatkozta, hogy olyan véget írtak ami reményei szerint mindenki megelégedésére szolgál majd és azt érezzük, hogy nem is végződhetett volna másképp. Ezt nem is mostanában mondta, mégis időnként nem árt újra emlékeznünk rá. Szerkesztve: 2019. November 6. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 6. De kb. mindenki ezt mondja aki szorosabb kapcsolatban van a filmmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 8. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. JJ Abrams: “On this one, I let myself be, at least in the way I was approaching the thing, freer,” he said. “In Episode 7, I was adhering to a kind of approach that felt right for Star Wars in my head. It was about finding a visual language, like shooting on locations and doing practical things as much as possible. And we continue that in Episode 9, but I also found myself doing things that I’m not sure I would have been as daring to do on Episode 7.” “Rian helped remind me that that’s why we’re on these movies – not to just do something that you’ve seen before,” “I won’t say that I felt constrained or limited on 7, but I found myself wanting to do something that felt more consistent with the original trilogy than not. And on 9, I found myself feeling like I’m just gonna go for it a bit more.” Érdekes mondatok. Meglátjuk JJ, igen....majd meglátjuk. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Sziasztok! Fogalmam sincs ez a kérdés korábban meglett-e már válaszolva, ha igen, ha nem azért felteszem. Korábban mintha olvastam volna, hogy valami 1983-as nyilatkozat alapján Lucas eredetileg is 9 epizódosra tervezte a Skywalker Saga-t. Ez a kijelentés igaz? Ha igen, akkor kaphatok róla egy forrást, vagy bármit? Csak mert már erősen elgondolkodtam ezen az elmúlt napokban, hetekben mikor olvastam ezt a tényt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 2 perccel korábban, Gladosfreeman írta: Sziasztok! Fogalmam sincs ez a kérdés korábban meglett-e már válaszolva, ha igen, ha nem azért felteszem. Korábban mintha olvastam volna, hogy valami 1983-as nyilatkozat alapján Lucas eredetileg is 9 epizódosra tervezte a Skywalker Saga-t. Ez a kijelentés igaz? Ha igen, akkor kaphatok róla egy forrást, vagy bármit? Csak mert már erősen elgondolkodtam ezen az elmúlt napokban, hetekben mikor olvastam ezt a tényt. Szia. Itt egy jó cikk a témáról. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 1 perccel korábban, Brodie írta: Szia. Itt egy jó cikk a témáról. Ezer hála! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Üdv nálunk! A cinema mozikönyvtár Star Wars-sal foglalkozó kötete is megemlíti a kilenc részt: "Lucas soha nem kételkedett benne, hogy a Star Wars-nak lesz folytatása. Kilencrészesnek képzelte a mondát, és legalább az első három epizódot filmre akarta vinni." Az EPI bemutatója előtt még az sw.com-on is kilenc epizódot számoltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Üdv nálunk! A cinema mozikönyvtár Star Wars-sal foglalkozó kötete is megemlíti a kilenc részt: "Lucas soha nem kételkedett benne, hogy a Star Wars-nak lesz folytatása. Kilencrészesnek képzelte a mondát, és legalább az első három epizódot filmre akarta vinni." Az EPI bemutatója előtt még az sw.com-on is kilenc epizódot számoltak. Köszönöm a befogadást! Ahogy láttam, itt nagyon kulturáltan lehet vitázni kedvenc univerzumunkról, szóval úgy gondoltam belépek. A választ is nagyon szépen köszönöm! 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Éppen most , Gladosfreeman írta: Köszönöm a befogadást! Ez az alap általában. Éppen most , Gladosfreeman írta: Ahogy láttam, itt nagyon kulturáltan lehet vitázni kedvenc univerzumunkról, Igyekszünk nem elvadulni. Éppen most , Gladosfreeman írta: szóval úgy gondoltam belépek. Na ezt nagyon jól tetted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Még öt hét. Remélem most már lassan felpörög a marketing gépezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
miro Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. (szerkesztve) Mit lehet tudni ezekről a tesztvetítésekről ? Elvileg behívták Lucast ist mert annyira katasztrófa lett? Szerkesztve: 2019. November 13. - miro 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 1 órával ezelőtt, miro írta: Mit lehet tudni ezekről a tesztvetítésekről ? Elvileg behívták Lucast ist mert annyira katasztrófa lett? Ezt a hírt még anno a We got this covered hozta le, ami minden csak nem megbízható forrás Azóta ezt a tesztvetítéses dolgot ha jól tudom cáfolták is... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 1 órával ezelőtt, miro írta: Mit lehet tudni ezekről a tesztvetítésekről ? Elvileg behívták Lucast ist mert annyira katasztrófa lett? Nem igaz, csak kattintásvadász hír. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 13. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még öt hét. Remélem most már lassan felpörög a marketing gépezet. Muszáj lesz, mert ahogy Bence fogalmazott: eddig siralmas a film marketingje... Amúgy international trailert se kaptunk még jövő héttől nagyon be kellene indítani a hype-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.