Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző Jó kérdés. Nem tudom. Szerintem nem. Van egy ilyen is. "I heard people who involved the censorship process of Rise of Skywalker like it very much." Szerkesztve: 2019. November 25.5 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Népszerű hozzászólás Részletet is kaptunk. Szerkesztve: 2019. November 25.5 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve JJ Abrams says that a member of the cast left their #TheRiseofSkywalker script under their hotel bed. The copy was almost sold on ebay. Hát ha ilyen "komoly" biztonság volt, nem csodálkoznék, ha a leak-ek igazak lennének...
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Ezen a "hype-videón" elérzékenyültem a végére, banyek... Lucas sétál a sivatagban... a gyerekek öröme és csodálata... meglett felnőtt fazonok boldogsága... azt gondolom a SW igazából überelhetetlen, semmihez sem hasonlítható pop kulturális "szörnyszülött". Elképesztő a hatása, immár 42 éve, és jelen lesz akkor is amikor mi már nem. Szerkesztve: 2019. November 25.5 éve - Darth Porg
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: JJ Abrams says that a member of the cast left their #TheRiseofSkywalker script under their hotel bed. The copy was almost sold on ebay. De durva már. Na ez se semmi.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Jajj nekem nagyon hiányzott ez a csapatos hülyéskedés, poénkodás a részekből. Az első részben valamennyi ízelítőt kaptunk, majd 8.ban teljes megvonás szóval most nagyon remélem, hogy adnak a team feelingnek rendesen.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Nekem is ez ugrott be a klippről. Végre együtt a csapat! Nagyon jó kis akciójelenetnek tűnik. Még néztem volna.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Már-már bűntudatom van, hogy 30 másodpercnyi összefüggő képsort láttam a filmből.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve 28 perccel korábban, Donát írta: Már-már bűntudatom van, hogy 30 másodpercnyi összefüggő képsort láttam a filmből. Bűnös élvezet.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző Remek kis videó, és ezek a "kerekes" robogók is jók, amik inkább lánctalpasok. Ötletes szerkentyű, bravo! Amúgy nekem is a kohézió tetszik a legjobban. They fly now!
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Úgy néz ki vágtak a filmből még egy kicsit, már csak 141 perces:
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző Egyébként a GMA-ban Abrams elárulta, hogy tegnap fejezték be a filmet.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Nem tudom ez a mínusz 10 perc fog-e csorbát ejteni a filmen...
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve 3 perccel korábban, Gladosfreeman írta: Nem tudom ez a mínusz 10 perc fog-e csorbát ejteni a filmen... 14... nekem ez baromi soknak tűnik.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző Majd akkor mondj véleményt ha láttad mit vágott ki.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Én a 155 percet is kevésnek éreztem minden szál elvarrására meg ott van bennem egy olyan érzés, hogy ha pl. a Harry Potter és a Marvel megérdemelt egy több mint 4 (Part 1-2), illetve egy 3 órás finálét, akkor a SW miért csak ilyen rövid?
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző 10 perccel korábban, Yoda József írta: Én a 155 percet is kevésnek éreztem minden szál elvarrására meg ott van bennem egy olyan érzés, hogy ha pl. a Harry Potter és a Marvel megérdemelt egy több mint 4 (Part 1-2), illetve egy 3 órás finálét, akkor a SW miért csak ilyen rövid? Me' ennyibe is belefér.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Azért ez nem egy Tolsztoj adaptáció. 2 óra 21 perc simán elég lehet. Eleve a korábbi játékidőnél már meg lett mondva, hogy az direkt egy felkerekités. Sose volt annyi a film, csak arra gondoltak, hogy maximum annyi lehet. Nem egy 155 perces filmből vágtak ki 14 percet, hanem egy becsült értékhez képest ennyi lett a végleges játékidő.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve 6 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Ezen a "hype-videón" elérzékenyültem a végére, banyek... Lucas sétál a sivatagban... a gyerekek öröme és csodálata... meglett felnőtt fazonok boldogsága... azt gondolom a SW igazából überelhetetlen, semmihez sem hasonlítható pop kulturális "szörnyszülött". Elképesztő a hatása, immár 42 éve, és jelen lesz akkor is amikor mi már nem. Dettó. Meg vagyok hatva. A 70-es évek végi gyerek ugyanúgy ámul és csodálkozik mint a mai. Na most mondja valaki hogy nem zseniális és időtlen a Star Wars.
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Majd meglátjuk, hogy a 141 perc mennyire lesz elég. Azért a film még ennél is rövidebb lesz gondolom, mert a stáblistával együtt lesz 141 perc. Így viszont egy nagyon kalandos filmet kapunk, pörgés lesz ezerrel, amely nem tudom, hogy jót jelent-e, vagy sem...
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve Szerző Végre egy interjú amiben rákérdeznek JJ-től, a Snoke kérdésre. https://uproxx.com/movies/jj-abrams-interview-the-rise-of-skywalker-star-wars/3/
Hozzászólás ideje: 2019. November 25.5 éve És kvázi nem válaszol rá Amúgy ebben is elmondja azt, hogy Rian nem arra vitte a történetet, amerre ő és Kasdan gondolták 5 évvel ezelőtt. Hát remélem sikerül úgy megoldania a filmet, hogy egységesnek érződjön, és ne érződjön a TLJ amolyan kívülállónak és különcködőnek.
Hozzászólás ideje: 2019. November 26.5 éve Szerző 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: És kvázi nem válaszol rá Amúgy ebben is elmondja azt, hogy Rian nem arra vitte a történetet, amerre ő és Kasdan gondolták 5 évvel ezelőtt. Hát remélem sikerül úgy megoldania a filmet, hogy egységesnek érződjön, és ne érződjön a TLJ amolyan kívülállónak és különcködőnek. De azt is mindig elmondja, hogy nem ignorálja a TLJ-t. Az már mindegy ő merre vitte volna. Snoke-ról meg célzott rá, hogy kiderül. Nekem mindegy ha semmi másra nem is, de Snoke-nak adjon hátteret.
Hozzászólás ideje: 2019. November 26.5 éve Abrams kedvenc jelenete a PT-ből a "Darth Plagueis the wise" jelenet: https://lrmonline.com/news/j-j-abrams-was-super-bummed-about-darth-maul-in-the-phantom-menace/?fbclid=IwAR1gGaWwmsvBxi_OhPsinDC01FisX99jyhngBf-0CY8xo0KlPgfH6eevV8M Vajon ez jelenthet valamit erre a filmre nézve?
Hozzászólás ideje: 2019. November 26.5 éve Szerző Tudtam, hogy ez lesz az alapja Palpatine visszatérésének. Mégis megtanulta a módszert a vén lókötő?
Hozzászólás ideje: 2019. November 26.5 éve Én reménykedek benne, hogy JJ méltóan kezeli a TLJ-t. Főhöseink majdnem minden tervet elbuktak, mint a Birodalomban, csak most annyi a különbség, hogy nem csak Luke hozott rossz döntést, hanem az egész trió. Így egy Luke féle kemény személyiségfejlődésen menne át mindegyikük.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.