Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. (szerkesztve) Jó kérdés. Nem tudom. Szerintem nem. Van egy ilyen is. "I heard people who involved the censorship process of Rise of Skywalker like it very much." Szerkesztve: 2019. November 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. (szerkesztve) Részletet is kaptunk. Szerkesztve: 2019. November 25. - Rog 4 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Na, akkor ez a GMA-s gondolom (kb most annyi az idő) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. JJ Abrams says that a member of the cast left their #TheRiseofSkywalker script under their hotel bed. The copy was almost sold on ebay. Hát ha ilyen "komoly" biztonság volt, nem csodálkoznék, ha a leak-ek igazak lennének... 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. (szerkesztve) Ezen a "hype-videón" elérzékenyültem a végére, banyek... Lucas sétál a sivatagban... a gyerekek öröme és csodálata... meglett felnőtt fazonok boldogsága... azt gondolom a SW igazából überelhetetlen, semmihez sem hasonlítható pop kulturális "szörnyszülött". Elképesztő a hatása, immár 42 éve, és jelen lesz akkor is amikor mi már nem. Szerkesztve: 2019. November 25. - Darth Porg 2 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: JJ Abrams says that a member of the cast left their #TheRiseofSkywalker script under their hotel bed. The copy was almost sold on ebay. De durva már. Na ez se semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Jajj nekem nagyon hiányzott ez a csapatos hülyéskedés, poénkodás a részekből. Az első részben valamennyi ízelítőt kaptunk, majd 8.ban teljes megvonás szóval most nagyon remélem, hogy adnak a team feelingnek rendesen. 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Nekem is ez ugrott be a klippről. Végre együtt a csapat! Nagyon jó kis akciójelenetnek tűnik. Még néztem volna. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Már-már bűntudatom van, hogy 30 másodpercnyi összefüggő képsort láttam a filmből. 5 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 28 perccel korábban, Donát írta: Már-már bűntudatom van, hogy 30 másodpercnyi összefüggő képsort láttam a filmből. Bűnös élvezet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Remek kis videó, és ezek a "kerekes" robogók is jók, amik inkább lánctalpasok. Ötletes szerkentyű, bravo! Amúgy nekem is a kohézió tetszik a legjobban. They fly now! 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Nagyon jó a zene! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Úgy néz ki vágtak a filmből még egy kicsit, már csak 141 perces: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Egyébként a GMA-ban Abrams elárulta, hogy tegnap fejezték be a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gladosfreeman Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Nem tudom ez a mínusz 10 perc fog-e csorbát ejteni a filmen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 3 perccel korábban, Gladosfreeman írta: Nem tudom ez a mínusz 10 perc fog-e csorbát ejteni a filmen... 14... nekem ez baromi soknak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Majd akkor mondj véleményt ha láttad mit vágott ki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Én a 155 percet is kevésnek éreztem minden szál elvarrására meg ott van bennem egy olyan érzés, hogy ha pl. a Harry Potter és a Marvel megérdemelt egy több mint 4 (Part 1-2), illetve egy 3 órás finálét, akkor a SW miért csak ilyen rövid? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Új Zorii-s fotó: 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 10 perccel korábban, Yoda József írta: Én a 155 percet is kevésnek éreztem minden szál elvarrására meg ott van bennem egy olyan érzés, hogy ha pl. a Harry Potter és a Marvel megérdemelt egy több mint 4 (Part 1-2), illetve egy 3 órás finálét, akkor a SW miért csak ilyen rövid? Me' ennyibe is belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Azért ez nem egy Tolsztoj adaptáció. 2 óra 21 perc simán elég lehet. Eleve a korábbi játékidőnél már meg lett mondva, hogy az direkt egy felkerekités. Sose volt annyi a film, csak arra gondoltak, hogy maximum annyi lehet. Nem egy 155 perces filmből vágtak ki 14 percet, hanem egy becsült értékhez képest ennyi lett a végleges játékidő. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. 6 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Ezen a "hype-videón" elérzékenyültem a végére, banyek... Lucas sétál a sivatagban... a gyerekek öröme és csodálata... meglett felnőtt fazonok boldogsága... azt gondolom a SW igazából überelhetetlen, semmihez sem hasonlítható pop kulturális "szörnyszülött". Elképesztő a hatása, immár 42 éve, és jelen lesz akkor is amikor mi már nem. Dettó. Meg vagyok hatva. A 70-es évek végi gyerek ugyanúgy ámul és csodálkozik mint a mai. Na most mondja valaki hogy nem zseniális és időtlen a Star Wars. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Majd meglátjuk, hogy a 141 perc mennyire lesz elég. Azért a film még ennél is rövidebb lesz gondolom, mert a stáblistával együtt lesz 141 perc. Így viszont egy nagyon kalandos filmet kapunk, pörgés lesz ezerrel, amely nem tudom, hogy jót jelent-e, vagy sem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Végre egy interjú amiben rákérdeznek JJ-től, a Snoke kérdésre. https://uproxx.com/movies/jj-abrams-interview-the-rise-of-skywalker-star-wars/3/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 25. És kvázi nem válaszol rá Amúgy ebben is elmondja azt, hogy Rian nem arra vitte a történetet, amerre ő és Kasdan gondolták 5 évvel ezelőtt. Hát remélem sikerül úgy megoldania a filmet, hogy egységesnek érződjön, és ne érződjön a TLJ amolyan kívülállónak és különcködőnek. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Abrams elárulta, hogy a film első szava az, hogy "At" 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. 9 órával ezelőtt, Yoda József írta: És kvázi nem válaszol rá Amúgy ebben is elmondja azt, hogy Rian nem arra vitte a történetet, amerre ő és Kasdan gondolták 5 évvel ezelőtt. Hát remélem sikerül úgy megoldania a filmet, hogy egységesnek érződjön, és ne érződjön a TLJ amolyan kívülállónak és különcködőnek. De azt is mindig elmondja, hogy nem ignorálja a TLJ-t. Az már mindegy ő merre vitte volna. Snoke-ról meg célzott rá, hogy kiderül. Nekem mindegy ha semmi másra nem is, de Snoke-nak adjon hátteret. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Abrams kedvenc jelenete a PT-ből a "Darth Plagueis the wise" jelenet: https://lrmonline.com/news/j-j-abrams-was-super-bummed-about-darth-maul-in-the-phantom-menace/?fbclid=IwAR1gGaWwmsvBxi_OhPsinDC01FisX99jyhngBf-0CY8xo0KlPgfH6eevV8M Vajon ez jelenthet valamit erre a filmre nézve? 5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Tudtam, hogy ez lesz az alapja Palpatine visszatérésének. Mégis megtanulta a módszert a vén lókötő? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 26. Én reménykedek benne, hogy JJ méltóan kezeli a TLJ-t. Főhöseink majdnem minden tervet elbuktak, mint a Birodalomban, csak most annyi a különbség, hogy nem csak Luke hozott rossz döntést, hanem az egész trió. Így egy Luke féle kemény személyiségfejlődésen menne át mindegyikük. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.