Hozzászólás ideje: 2018. Május 4.7 éve 54 perccel korábban, luke19 írta: Szerintem ezt a jegyet buktad. Egyből jönnie kell az emailnek róla. Írj nekik mindenképpen, ajándék posztert biztos adnak "kárpótlásként" a visszautalás mellett. A jegy képét lementettem egyből és a szék is foglalt azóta és nem is nagyon valószínű, hogy más ember közben megvette azt a helyet, mert össz-vissz négy hely van megvéve abból 2 az enyém , csak visszaigazoló emailem nincs.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 4.7 éve 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nem tudjátok Wilde is jön? Úgy néz ki igen, bár, ha nem ír rám ma Jake a facebookon teljesen kiment volna a fejemből, hogy ma van ez a jegyvásárlás...
Hozzászólás ideje: 2018. Május 9.7 éve Sz@r került a palacsintába... :(( Most derült ki, hogy az Újpest kupa döntőt játszik, és fiammal Lilák vagyunk, ott a helyünk, bár már alig járunk meccsre, de ez fontos. Azabaaaj, hogy 23-án lesz ez is, pfff. Nyilván fizetem a jegyeket Pildinek, de hátha valakinek kell... a fél 8-as West End-es feliratosról van szó. Borzasan sajna, de nem lehetünk veletek, pedig alig vártuk a gyerekkel. Elegem...
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Háromszor neki kellett fussak ennek a bejegyzésnek. Először azt hittem hogy viccelsz. Sajnálom, hogy nem leszel.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Szerző Fradista révén duplán érthetetlen a lépés. Egy dózsa meccs miatt.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Ody zőőőd, most tudtam meg... Az utsó jedi premiermegtekintésem úgy volt, hogy odamentem megtekinteni, hogy ti bementek és kijöttök... Most még ez sem lesz, banyek. Sajnálom. Aznap este 11, Corvin. A meccs után. Így sikerült, ááá. Szerkesztve: 2018. Május 10.7 éve - Darth Porg
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Szerző Már a harmadik közös mozi esik kútba. Egy lesz a ráadás. Szerkesztve: 2018. Május 10.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve ? ezt most nem értegetem .) De jövő december tuti, akkor nincs meccs. És nagy D-vel Dózsázz, fragyista! Tegnap a meccs után kiírták, hogy a döntő 23-án lesz. Leizzadtam...
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Tényleg, ep.7 is. :(( 23-án 22.45-kor hívlak, és SimonZ-t is! Ahogy a Ponyvaregényben Wallace-nak Jules, kb.: "Azt akarom hallani, hogy nyugi, fantasztikus a film, üljetek be rá bátran, minden a legnagyobb rendben lesz..." Szerkesztve: 2018. Május 10.7 éve - Darth Porg
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Még egy ok, hogy utáljam a focit. Sajnálattal olvasom, hogy nem jössz, Porg.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 10.7 éve Érden talizunk, vmikor nyáron! 7-8 ep. stb. Sajnálom nagyon, hüJe foci, ja. És magyar... de ez egy régi szerelem, fiammal együtt.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 13.7 éve Jobb később, mint soha, én is beszereztem a jegyet. Sajnos csak 26-án, szombaton látom majd (a 16:40-es westendes vetítésre megyünk), úgyhogy szerdától lehet, hogy kihúzom a netkábelt.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 14.7 éve Na én is megvagyok. Szokásos 10 fő, 24-e 17:45 3D, aztán másnap ismétlés immár a nejemmel 15:00 2D.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 14.7 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A 10 főben vannak forumosok? Igen. Pécsi és én..Werebazs nem jelentkezett még. De decemberben ő is jött. Hely van még. Meglátjuk.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 15.7 éve 2018. 05. 09. - 22:12, Darth Porg írta: Sz@r került a palacsintába... :(( Most derült ki, hogy az Újpest kupa döntőt játszik, és fiammal Lilák vagyunk, ott a helyünk, bár már alig járunk meccsre, de ez fontos. Azabaaaj, hogy 23-án lesz ez is, pfff. Nyilván fizetem a jegyeket Pildinek, de hátha valakinek kell... a fél 8-as West End-es feliratosról van szó. Borzasan sajna, de nem lehetünk veletek, pedig alig vártuk a gyerekkel. Elegem... Elkeltek a jegyeid.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 15.7 éve Köszönöm, Pildi, örülök. És sajnálom, majd jövőre, végre... Frenkie-é? Jó mozizást, jó filmet kívánok! :))
Hozzászólás ideje: 2018. Május 15.7 éve 40 perccel korábban, Darth Porg írta: Köszönöm, Pildi, örülök. És sajnálom, majd jövőre, végre... Frenkie-é? Jó mozizást, jó filmet kívánok! :)) Az egyik Frenkie-é, a másik egyikünk ismerőséé. Köszönjük, Nektek is jó mozizást majd a 11 óráson! A film biztosan jó lesz.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 16.7 éve Egy hét múlva ilyenkor már egy kis időre mindenki Solo-ban fogja nyomni.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 16.7 éve 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Lassan vége lesz már... Nálunk 20:30-tól lesz.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 16.7 éve Szerző Akkor mi látjuk leghamarabb az országban. Persze leszámítva a firkászokat.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 16.7 éve Én ha minden igaz 25 -én fogom megnézni 15:00 -kor. 23 és 24. -e nekem nem jó, mert készülnöm kell majd a gyakorlati vizsgára - amit 24. -én csinálok majd - így jó lesz a neheze után másnap beülni egy kis felüdülésre.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 21.7 éve Jó belegondolni, hogy már csak 2 nap, és újra egy új SW filmet nézhetek.
Hozzászólás ideje: 2018. Május 21.7 éve 2018. 05. 16. - 22:07, Ody Mandrell írta: Akkor mi látjuk leghamarabb az országban. Persze leszámítva a firkászokat. Én 23-án 19:30-tól nézem
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.