Rog Hozzászólás ideje: Január 11. Szerző Hozzászólás ideje: Január 11. Jakab Csaba is eltávozott. Sokan elmondhatjuk hogy ő is egyike volt azoknak akiknek a hangján felnőttünk. Béke poraira. 5 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Január 11. Hozzászólás ideje: Január 11. Uhh... ez most szíven ütött. A Sztárbox első adásában még ő volt a hang, aztán lecserélték. Könnyen lehet, hogy már az is az egészségi állapota miatt volt. A Tőrbe ejtve első részében is zseniális volt (de persze még hosszan sorolhatnánk, hogy mely egyéb szerepeiben). Ő volt Richard hangja. Nyugodjék békében. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: Január 12. Szerző Hozzászólás ideje: Január 12. Nagyon sanszos hogy a Linda vagy a Szomszédok sori nézése közben találkoztam vele először. Azokat már 1990 előtt néztem. Első szinkronjának amivel találkozhattam az 1989-es Batmanuson muvi egyik zsaruját gondolom. Azt valamikor 1990 első negyedében tudtam le először. Lehet hogy más szinkronos munkája megvolt már előtte de olyan már nem rémlik. Ez is csak azért van meg mert moziban néztem és 1989 december végén volt az itteni bemutatója. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Január 22. Hozzászólás ideje: Január 22. Meghalt Grétsy László. 6 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: Január 24. Szerző Hozzászólás ideje: Január 24. No ez is eléggé ütött pedig csak az Álljunk meg egy szóra! idején volt jelen az életemben. Plusz hétfőn a Star Trek: Enterprise sori Soval nagykövetét is jegyző Gary Graham is elment. Béke poraikra. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Elhunyt Fritz Wepper aki Harry Kleint , Derrick főfelügyelő társát alakította 24 éven át. Tinédzser korom meghatározó sorozata volt a Derrick. Nyugodjon békében. 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Március 31. Hozzászólás ideje: Március 31. 85 éves korában elhunyt Tordy Géza. Számos filmben hallhattuk jellegzetes orgánumát (szinkronjai közül a Keresztapa első részének Don Corleonéja a kedvencem), szerepelt számos magyar filmben is (pl. Kőszívű ember fiai) de színpadon is hosszú évtizedeken keresztül játszott. Isten nyugosztalja. 8 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Meghalt a kedvenc íróm, Paul Auster. Nyugodjon békében 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Június 20. Hozzászólás ideje: Június 20. Elhunyt Donald Sutherland. 5 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Meghalt Boros Lajos. Számomra eléggé megrázó a hír, mert éveken keresztül remek szórakoztató műsort nyomtak reggelente Bochkor Gáborral és Voga Jánossal, különböző rádiókban, különböző műsornévvel. A 2000-es években reggelente sokat hallgattam őket, sokszor feldobták a napomat. Nyugodjon békében. 6 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: Meghalt Boros Lajos. Számomra eléggé megrázó a hír, mert éveken keresztül remek szórakoztató műsort nyomtak reggelente Bochkor Gáborral és Voga Jánossal, különböző rádiókban, különböző műsornévvel. A 2000-es években reggelente sokat hallgattam őket, sokszor feldobták a napomat. Nyugodjon békében. Én is sokat hallgattam őket, remek reggeli műsort adtak. Nyugodjon békében. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Hozzászólás ideje: Augusztus 8. Gyerekkorom egyik hangja. Isten nyugosztalja Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Augusztus 18. Hozzászólás ideje: Augusztus 18. Meghalt Alain Delon. 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Életének 89. évében elhunyt Maggie Smith, akit sokan McGalagony professzorként ismertek a Harry Potter filmekből. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Hozzászólás ideje: Szeptember 27. 89 éves korában elhunyt Dame Maggie Smith. Nyugodjék békében! 5 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Nyugodjék békében! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 4. Hozzászólás ideje: November 4. Meghalt Forgács Gábor. 8 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: November 5. Hozzászólás ideje: November 5. Ó, szegény. Nyugodjék békében. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: November 15. Hozzászólás ideje: November 15. 80 éves korában elhunyt Nemere István író. 6 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 12:20 Hozzászólás ideje: Péntek 12:20 Szegény, nyugodjék békében. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Péntek 21:34 Hozzászólás ideje: Péntek 21:34 Isten nyugosztalja. ... azért a mennyiség helyett a minőséget is szem előtt tarthatta volna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.