Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Október 26. 8 minutes ago, MissKarrde said: Valahogy arról is lemaradtam, hogy van ilyen program, hátha jövőre sikerül. Lesz jövőre is, októberben. Azt se tervezem kihagyni. Remélem akkor majd találkozok innen is emberekkel. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Üdv a fórumon @Annsia! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Üdv köztünk @Annsia. Meglepő amúgy hogy egyből csatlakoztál a Közélet Klubbhoz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. 13 perccel korábban, Iqvi írta: Üdv köztünk @Annsia. Meglepő amúgy hogy egyből csatlakoztál a Közélet Klubbhoz. Az nem meghívásos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Annsia Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az nem meghívásos? @Iqvi @Ody Mandrell sziasztok! Ha épp olyasmiről folyik a beszélgetés szívesen becsatlakozom majd a jövőben. Minimálisan érdekel a politika,de járvánnyal,közélettel,nem bulvárlap,szívesen foglalkozom. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. 35 minutes ago, Ody Mandrell said: Az nem meghívásos? Csatlakozós. De lehet tagokat is meghívni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Csak hogy stílusos legyen: @Annsia 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Üdv a fedélzeten! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Norbi után legyen itt a "párja" is @Annsia 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. November 17. Üdvözlet a fórumon, @Annsia! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Azt biztos észrevettétek hogy kb egy éve csak like-olgatok a fórumon, de nem szólók hozzá semmihez. Volt oka az eltünésnek, de így majd egy év távlatából már okafogyottá vált az ok. Az elmúlt egy évben a Facebook-on "harcoltam" az értelem teljes hiánya ellen(konteóhívők, sw "rajongók"). Az erdemény 4 db 30 napos letiltás. Aki a Facebook-on ismerősöm az látta. Már év végére éreztem hogy amit el akartam mondani elmondtam és teljesen értelmetlen folytatni, hisz semmi foganatja nem volt. Aki azt hisz az azt fogja, aki meg ezt az meg ezt. Teljesen mindegy milyen észérvet használunk, hit-nél ez vajmi keveset ér. Mivel itt a kerek 50, életévem a következő 50-et(remélem) nem ezzel fogm tölteni. Bánni nem bántam meg mert sok mindenre rávílágított. Pl arra amit Ody is mondott hogy a kommentszekciókban tényleg a legalja irdogál. Mind sw mind covid-ügyben. Számomra döbbenet volt erre rájönni. Szó szerint mondjuk 100 kommentből egy értelmes és adatokon alapul. Próbáltam már anno híroldalakat is letiltani de ugyanúgy megjelennek. Én meg nem bírom ki hogy ne olvassam el a hozzászólásokat. Úgyhogy kb 30 perce inaktívvá tettem a Facebook-profilomat. Azért nem töröltem végleg, mert azt írta hogy végleges törlésnél a Messenger sem fog müködni, az meg nekem kell. Ennek majd azért jobban utánanézek. Magyarán mától újra aktiv leszek a fórumon. Illetve visszatérek a videójátékokhoz is. Az elmúlt egy évben csak nyáron kapcsoltam be a PS4-et mikor megvettem az új tv, hogy milyen a képe játéknál. De egy percet se játszottam. A Fallen Order nagyon elvette a kedvem a videójátékoktól. Az a fránya nagy madár Dathomiron. 5 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Üdv újra a "komment szekcióban" Frenkie bácsi! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. 3 órával ezelőtt, Frenkie írta: Az a fránya nagy madár Dathomiron. Üdv újra itt Frenkie! A nagy madár anno engem is kiakasztott, de aztán rákerestem youtube-on hogy is kéne kinyírni és az bevált. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Üdv újra itt! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 29. 2 órával ezelőtt, Donát írta: Üdv újra itt Frenkie! A nagy madár anno engem is kiakasztott, de aztán rákerestem youtube-on hogy is kéne kinyírni és az bevált. És ez már a Jedi mester szinten volt? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Amúgy üdv a fórumon @Moskovits Domonkos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 11. Üdv a fedélzeten! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. (szerkesztve) Boba Fett premierje óta 65 új tag regisztrált. Ez kimagaslóan nagy érték! Szerkesztve: 2022. Február 16. - Ody Mandrell 1 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. És akkor még jön az Obi-wan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. A többi sorozatról nem is beszélve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Jobb lenne ha írnának is, már akit jobban érdekel a téma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Feliratot regisztráció nélkül is le lehet tölteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. 11 minutes ago, Ody Mandrell said: Jobb lenne ha írnának is, már akit jobban érdekel a téma. Most tagelném azokat akik a Boba sori miatt regisztráltak, hogy írjanak!!4!4!4!4 Érdekes amúgy hogy a sok tag ellenére kevesen vagyunk aktívak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Sokan biztos inkább csak olvasnak. Bár ahhoz regisztrálni sem kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. 8 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 16. 34 perccel korábban, Nute Gunray írta: Feliratot regisztráció nélkül is le lehet tölteni? Igen. Gratulálok a 10.000-hez. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok! Ez is olyan, mint a pénz. Azt mondják, az első egy milliót nehéz összekaparni, utána a többi csak úgy dől magától. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok a 10.000-hez! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. 17 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Most nézem, közben elértem a 10000 hsz-t és tanácstag lettem. Ez az első fórum, ahol ennyit irkáltam és ilyen régóta. Gratulálok! Én is hasonlóképpen vagyok, de nálam nem csak az első, hanem az egyetlen fórum is ez a Fórum. Így lehetett, hogy viszonylag kevés de rendszeres aktivitás mellett nekem is sikerült elérni a tanácstagi fokozatot kb. 2 éve. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 17. Gratulálok, Nute 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.