Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Nekem ezek a képek picit meghozták a kedvet a filmhez. Kiváncsi vagyok rá. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. Hozzászólás ideje: 2022. Április 30. (szerkesztve) Nekem abszolút nem egetrengetők ezek a képek. Ahogy elnézem Neytiri terhes. Szerkesztve: 2022. Május 1. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Egyelőre bennem sem mozgatott meg semmit. Ahhoz kellene némi technológia. Az első részben is azt szeretem, a hajójat, repülőket, bázisokat, fegyvereket. Pusztán a na'vik hidegen hagynak. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ahogy elnézem Neytiri terhes. Vagy csak kiadósat ebédelt. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Hozzászólás ideje: 2022. Május 1. Eddig engem egyáltalán nem érdekel a muvi. A trélerektől várom hogy elérjék hogy érdekeljen valamennyire. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Úgy tünik Pandora világa továbbra is elég uncsi maradt. Egy érdekes lény design sincs. Az új állatok is mind valami földi állatnak a variációi. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Csatlakozom. Semmi újdonság. Remélem nem az lesz a story hogy visszamennek a földiek és megint összecsapnak a kékekkel csak most a vízen. Ami még érdekelne az az hogy Jake-nek folyamatosan a hengerben kell lennie hogy navi legyen avatarként ,vagy azóta megoldották hogy nem kell már a kapszula ehhez? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Hozzászólás ideje: 2022. Május 9. Jól néz ki a teaser, de ennyi. Több, mint 10 év után, kicsit többre számítottam. 41 perccel korábban, Frenkie írta: Ami még érdekelne az az hogy Jake-nek folyamatosan a hengerben kell lennie hogy navi legyen avatarként ,vagy azóta megoldották hogy nem kell már a kapszula ehhez? Az első rész végén Jake szellemét átvitte a törzs a navii testébe. Onnantól megszűnt az emberi teste. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hm, kiderült, hogy Quaritch ezredes is benne van a trailerben. https://movieweb.com/avatar-the-way-of-water-trailer-reveals-dead-villain-return/amp/ Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Nekem már a tetkó nélkül is sanszos volt, hogy ő lesz az Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hűt ez érdekes mert az ezredes úr annak rendje és módja szerint meghalt. Nem haldoklott, hanem meghalt. Hogy él mégis? Halott emberből nem hiszem hogy lehet élő avatart csinálni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Eywa rendesen megkeveri a sz*rt, úgy tűnik. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. 3 órával ezelőtt, Frenkie írta: Hűt ez érdekes mert az ezredes úr annak rendje és módja szerint meghalt. Nem haldoklott, hanem meghalt. Hogy él mégis? Halott emberből nem hiszem hogy lehet élő avatart csinálni. Eywából valószínűleg le lehet tölteni a tudatát, ha a halálakor felöltődött oda valahogy, mint Grace-nek. Szerintem az RDA valahogy rájött, hogy az avatar programban használt tudat áthelyezést hogyan használja fel Pandora tudat-leltáránál, ahogy a na'vik is használták Eywát Jake tudatának áthelyezésére. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. Hozzászólás ideje: 2022. Május 13. (szerkesztve) 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Eywa rendesen megkeveri a sz*rt, úgy tűnik. Keveri mint a gumimami a gumibogyószörpöt. Szerkesztve: 2022. Május 13. - Rog 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Nekem tényleg részben megőszült a szakállam az első rész óta. 2 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. (szerkesztve) Mi a gond? A Jedi vissatér és a Baljós árnyak közt 16 év telt el... igaz, utána csak 10. Szerkesztve: 2022. Május 15. - gafz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. De a Jedi után nem mondogatták 16 évig, hogy jön a folytatás 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nekem tényleg részben megőszült a szakállam az első rész óta. Nekem meg nagyobbodott a hasam és kövéredett a pofám. 2 Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. Hozzászólás ideje: 2022. Május 15. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, MissKarrde írta: De a Jedi után nem mondogatták 16 évig, hogy jön a folytatás Csak már a Birodalomra odabiggyesztették, hogy episode V (az első film meg megkapta az alcímét és hogy episode IV na meg hogs 9 episode a terv)... Mi volt ez, ha nem a PT meg ST előjelzése? Szerkesztve: 2022. Május 15. - gafz Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Május 16. Hozzászólás ideje: 2022. Május 16. Viszont lehetett tudni, hogy egy darabig nem jön új SW. Senki se gondolta a 80-as évek végén vagy akár a 90-es évek legelején, hogy mindjárt jön a következő Star Wars film. Ehhez képest az Avatar 2 folyamatosan bevolt lengetve. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. (szerkesztve) Weaver mami tizenéves Kiri nevű karaktere aki Jake és Neytiri örökbefogadott lánya: Quaritch biztos utálja hogy Na'vi-sítva lett. A Sully família - A gyerkőcök balról jobbra: Kiri, Neteyam, Lo’ak és Tuktirey: Kate Winslet egy Ronal nevű Na'vi szerepét kapta. Szerkesztve: 2022. Július 5. - Rog 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Jó lesz ez! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Hozzászólás ideje: 2022. Július 5. Nagyon jók ezek a képek! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 10. Elkezdték forgatni az Avatar 4. részét. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Ez abból van? Mert akkor már tudjuk, hogy a 2-3-at túléli Jake és Neiitri is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Szerintem ez még a második, ha csak Neitiri nem lesz minden részben jólakott. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. Hozzászólás ideje: 2022. Szeptember 11. (szerkesztve) 36 minutes ago, Dzséjt said: Szerintem ez még a második, ha csak Neitiri nem lesz minden részben jólakott. Lehet ők is CSOK-ot vettek fel, és kell a gyerek. Szerkesztve: 2022. Szeptember 11. - Iqvi 5 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. Hozzászólás ideje: 2022. Október 8. (szerkesztve) Jon Landau jelenti, elkészültek az Avatar 4. részének első felvonásának forgatásával. Szerkesztve: 2022. Október 8. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Hozzászólás ideje: 2022. Október 29. Szerdán érkezik a következő előzetes. Valamint a Hollywood Reporter infói szerint az Avatar második része 3 óra 10 perc játékidővel fog bírni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.