Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Jedi: Fallen Order

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az érdekes az hogy miért bontják a Venatorokat pár évvel a háború után? Miért nem használják őket tovább? Nem hinném hogy annyival rosszabb lenne az Imperial 1-esnél hogy be kell olvasztani őket.

Lehet azért mert a Venatorokat háborúra tervezték ami már nincs.

Hozzászólás ideje:

További részlet a könyvből:
" Rengeteg Venator-osztályú csillagrombolót leselejteztek és beleztek ki a birodalmi rezsim kezdetén, hogy a növekvő birodalmi gépezethez alkatrészekkel járuljanak hozzá. A Venator a Köztársaság jelképe volt, és így gyorsan kivonták őket a forgalomból a Victory– és az Imperial-osztályú csillagrombolók előnyére, amik már a Birodalom jelképei lettek.  "

Hozzászólás ideje:

Cal Kestis több bolygóra is ellátogat küldetései céljából, az egyik a Kashyyyk lesz. Főhösünknek és droidjának nemcsak a birodalmiakkal gyűlik meg a bajuk, hanem a planéta veszedelmes állataival is. A wyyyschockk nevű pókszerű állat már a Legendák hajnalán ki lett találva, mégpedig Brian Daley féle Han Solo küldetése könyvben lettek megemlítve, ám a Fallen Order-rel kanonizálva lesznek. Szintén a képen szereplő flame beetle feltűnt már a Legendákban a régi (Marvel) Star Wars képregény 91. számával, most azonban sokkal eltérőbb dizájnt kap.

fallen_order_kashyyyk.png&w=3960&h=0

További képek ahogy a Bontó Céh szétszedi a Venatorokat és az AT-TE lépegetőket. 

fallen_order_bracca.png&w=3960&h=0

Hozzászólás ideje:

Íme 2 gameplay videó, a 2 nagyjából ugyanaz, de az elsőn van kommentár a benyomásokról, míg a másodikban magát a játék hangjait élvezhetjük. :)

Hozzászólás ideje:

Amiket az Explained csatornán elmondtak a játék-mechanikáról az több mint biztató! Tudom, hogy ez kisebb szentségtörés, de én majdnem annyira várom ezt a játékot, mint az ep.9-et. Pont az ilyen típusú játékokért teljesen oda vagyok. Ha ezt jól megcsinálják az egyik legnagyobb kedvencem lehet.

Hozzászólás ideje:
2019. 08. 24. - 1:21, Darth Cupsy írta:

Ugyebár november 15-én jelenik meg a játék, előrendelés esetén nem szokott olyan lenni, hogy az előrendelők kicsivel hamarabb játszhatnak már, mint a megjelenés? Mintha régebben olvastam volna ilyesmit valamelyik játékkal kapcsolatban. 

Nem tudom, hogy ez csak előrendelői privilégium-e vagy általánosan így lesz, de én nemrég kaptam egy emailt az Origins-től, hogy változott a megjelenés 14-re :yeah::yeah::yeah:, még jó, hogy egy nappal előbbre is kértem szabit :D

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Vannak, akik már kipróbálhatták, és eddig jó véleménnyel vannak a Fallen Orderről. Alig várom, hogy a kezembe kapjam. Remélem, az EA nem a megjelenés napján akarja a sajtónak is átadni, bár a tény, hogy már előre mutogatják a sajtónak és a streamereknek, és nem rejtegetik, mint az Mass Effect: Andromedát és az Anthemet, az jót jelent.

Hozzászólás ideje:

Kijött a játék trófea listája, és nem néz ki rossznak. Platina vadászoknak egy ez könnyed séta lesz, mint a God of War vagy a Spider-Man. 

Viszont a trófeák pár érdekességet is felfedtek. Olyan mechanikákat a játékba amiről eddig nem beszéltek a készítők. 

Részletekbe nem mennék bele, majd mindenki lepődjön meg mikor játszik vele. :D 

Szerkesztve: - Dei

Hozzászólás ideje:

Jó hír köszi! A rejtettek még nincsenek közzétéve. Okozhatnak meglepetést! A platinához azok is kellenek!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Ma kaptam egy emailt, hogy probléma van a játék számlázásával, tudom is mi a baj, júniusban ugye előrendeltem a játékot, de augusztusban lejárt a kártyám, és még a régi adataival van a rendelés, legalább is gondolom én, hogy ez a baja. Amikor rámegyek a fizetési adatok módosítására akkor meg bejön egy kis ablak amin egy ilyen "töltő" animáció pörög körbe-körbe, de nem ugrik tovább. Lehet esetleg az is baj, hogy nemrég előfizettem, az SW:TOR-ra, oda már az új kártyával és mivel gondoltam a régi adatokra nincs szükség azt ki is töröltem? Valamint, ha rámegyek a rendelési előzményeimre a Fallen Order fölött ott van, hogy "Sent Gift" ez normális előrendelésnél? Nem ám ajándékba akarja valakinek küldeni. Szerintetek mi lenne most a teendő?

szerk.: besz*rok, hihetetlen f*s... az email direkt linkjéről ami arra kér hogy változtassam meg a számlázási adatokat, az EA oldalon arra funkcióra kattintva megreked a töltő képernyő, ellenben, ha simán léptem fel az EA oldalára onnét meg jó volt (hál isten).

Hozzászólás ideje:

Valaki felvilágosítana, hogy mikortól lehet játszani a játékkal, mert már teljesen belekeveredtem, Okt. 22-én kaptam egy mailt ezzel a szöveggel: "The release date for a game you ordered has changed. The item listed below will now be available to play on 14-Nov-2019" , az Origins-en meg November 15, 2019 12:00 AM CET van írva ami ugye már lényegében 16-a. Most akkor 14-15 vagy 16 lesz a nyerő? :hmm:

Hozzászólás ideje:

November 15 lesz a nyerő, mivel a lemezes verziókat akkor hozzák ki. EA valami olyasmiről beszélt, hogy spoilerek elkerülése miatt mindenki ugyanazon a napon kezdhet vele játszani.

Hozzászólás ideje:

A november 15 a megjelenés napja, de az időzónák miatt megeshet, hogy előbb vagy később fog aktiválódni a játék (az Originen velem már esett meg, hogy emiatt előbb aktiválódott játék, mint a megjelenés hivatalos napja, konkrétan az ME:A volt az). Origin Access és Origin Access Premierben (meg talán EA Accessben) nem lesz elérhető az ingyenes próbaváltozat, mert az EA fél attól, hogy elspoilerezik a dolgokat - ami nonszensz, mert 15-től kezdve úgyis elindulnak felfelé a videotesztek és a végigjátszások.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Dzséjt írta:

A november 15 a megjelenés napja, de az időzónák miatt megeshet, hogy előbb vagy később fog aktiválódni a játék (az Originen velem már esett meg, hogy emiatt előbb aktiválódott játék, mint a megjelenés hivatalos napja, konkrétan az ME:A volt az). Origin Access és Origin Access Premierben (meg talán EA Accessben) nem lesz elérhető az ingyenes próbaváltozat, mert az EA fél attól, hogy elspoilerezik a dolgokat - ami nonszensz, mert 15-től kezdve úgyis elindulnak felfelé a videotesztek és a végigjátszások.

Szerintem ezzel pont az volt a cél, hogy a rendes megjelenés napjáig ne legyen spoilerezés. Hozzáteszem ma így is belefutottam egy rakat spoilerba, főleg a játék végével kapcsolatba, de az már az adatbányászok hibája. :D 

Hozzászólás ideje:

Ez odáig rendben van, hogy a megjelenés előtt nem lehet kipróbálni az OA-tagoknak, de utána már értelmetlen. Valószínűleg senki nem haragudott volna meg, ha erre hivatkozva csak november 15-én lehet kipróbálni. Persze, akkor lehet kiderült volna, hogy a 10 órás próbaidő alatt az egész játék kijátszható, és elesnek több vevőtől is, de hát kérem... :) 

Egen, az adathalászok miatt, ha már ennyire tartanak a spoilerektől, az előtöltés lehetőségét is le kellett volna tiltani.

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Dzséjt írta:

Ez odáig rendben van, hogy a megjelenés előtt nem lehet kipróbálni az OA-tagoknak, de utána már értelmetlen. Valószínűleg senki nem haragudott volna meg, ha erre hivatkozva csak november 15-én lehet kipróbálni. Persze, akkor lehet kiderült volna, hogy a 10 órás próbaidő alatt az egész játék kijátszható, és elesnek több vevőtől is, de hát kérem... :) 

Egen, az adathalászok miatt, ha már ennyire tartanak a spoilerektől, az előtöltés lehetőségét is le kellett volna tiltani.

Azért több lesz az mint 10 óra. A Preview eseményen lévők közül volt aki 1 bolygón töltötte a teljes 3 órát és még így se tudta teljesen felfedezni az egészet. 

Hozzászólás ideje:

Én most a konkrét sztorira gondoltam, a felfedezésekkel kitöltött extra tartalmakat nem számoltam. Hidd el, a játékosok nagyon nagy hányada azt telibe csokizza. Elég csak megnézni, hogy a trófeáknál vagy achievementeknél milyen alacsony (1-3% átlagban) állnak a felfedezéshez kapcsolódó dolgok. A legtöbb játékos csak végigcsámpázik a fő sztorivonalon (átugorva a cut sceneket) azt jónapot. Utána meg persze panaszkodnak, hogy milyen rövid a játék.

Hozzászólás ideje:

Ahogy egyszer írám valá :D :

2019. 06. 09. - 2:14, Darth Cupsy írta:

Hát így könnyen meglesz a 10+ óra, lehet, hogy 5 órát sabaccozni fogsz belőle a hajón, de meglesz :evil: :D

Mondjuk akkor sírni fogok... összekaparászom én az extra tartalmakat is, de örülnék ha a konkrét story is bőven meghaladná a 10 órát.

1 órával korábban, Dei írta:

November 15 lesz a nyerő, mivel a lemezes verziókat akkor hozzák ki. EA valami olyasmiről beszélt, hogy spoilerek elkerülése miatt mindenki ugyanazon a napon kezdhet vele játszani.

De akkor meg minek írták azt az emailt??? :para:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.