Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Én jövőhét szombaton nézem majd a TLJ-t, barátnőmmel, ő még úgy se látta bár nem igazán szereti a SW-t (látta az összes filmet eddig a TLJ-n kívül), úgyhogy kíváncsi vagyok, külsős szemmel mit szól hozzá 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hol nézed majd? Makón. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 23 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A TLJ pedig jó lesz. Láttam már, többször is. Csak régen. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Azért írtam, nagyobbat fog ütni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért írtam, nagyobbat fog ütni. Ja bocs, akkor rosszul értelmeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Majd írj róla ha megnézted. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 8. Jövőhéten premier! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 9. De gyorsan elrepült az idő. Pedig olyan, mintha tegnap néztem volna meg az ep1-et. Mondjuk lehet, hogy azért, mert tegnap valóban megnéztem az ep1-et. Lassan, de kellemesen hangolódom rá a nagy kaland zárására. Most fejeztem be az ep2-t, holnap jön az ep3, és így tovább. Ha minden jól megy, az ep8-tól már úgy állok fel, hogy csak órák választanak el egy újabb befejezéstől. 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 10. 20 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nekem most a záróvizsga az első, szóval nem állítom, hogy nagyon aktív leszek december második felében, de az első véleményt én fogom írni az Értékeld a filmet topikba, ebben biztos lehetsz (hiszen én végzek a filmmel leghamarabb a fórumról) Mikorra van jegyed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 10. (szerkesztve) 24 perccel korábban, csoli1138 írta: Mikorra van jegyed? Dec 18. 19:00 Allee, 2D angol felirat. Persze azóta lehet nyitottak korábbi előadást, de úgy 2 hete végignéztem a CC oldalát, és ennél korábbit nem láttam sehol. Szerkesztve: 2019. December 10. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Én Pécsen nézem ugyanekkor! nem CC.. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Tegnap este befejeztem a 10 héten át tartott "minden szerdán este 8-kor egy rész" maratonomat. Most úgy vélem hogy elég hamar elment. Viszont ami most jön, ez a 6 nap lesz életem leghosszabb 6 napja a következő szerda estéig. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 12. "Ugyan! Eltelik az hamar!" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 2 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 2019. 10. 22. - 15:22, Darth Porg írta: Mester, én is erre megyek a gyerekekkel, 14.sor... Porg! Majd meséljünk milyen volt? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 2019. 10. 22. - 10:32, Bence1997 írta: Nekem is sikerált. Dec. 19. 12:20 2D feliratos Aréna. Időközben bejött egy-két személyes és egyetemi ügy. Így sajnos offolnom kell a csütörtöki mozizást. Remélhetőleg hétvégén egy családi nap keretében sort keríthetek rá. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
starwarsfan1113 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Van aki arénában nézi vip 2D-ben, 18-án? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Szerintem nincs más csak Te. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. 10 perccel korábban, starwarsfan1113 írta: Van aki arénában nézi vip 2D-ben, 18-án? Bocsi 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Letudtam a maratont, most már jöhet a 9. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Hejj de lassan telnek a napok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Én nem néztem újra a filmeket közvetlenül a 9. rész előtt, tulajdonképpen nyáron láttam őket utoljára azt hiszem. Csak a trailereket, meg a nem hivatalos saga trailereket pörgettem le az utóbbi napokban, de felkészültnek érzem magam. Szerdán amennyire lehet netmentes napot tartok, nehogy belefussak valamibe. Csütörtökön mozi, aztán jövök a spoileresbe kibeszélni (már több hónapja nem olvasom azt a topicot). Érdekes lesz a film után a szivárgásokat is visszaolvasni, vajon mennyi lesz igaz belőlük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Ti szoktatok sw cuccokat húzni a premierekre? Én mindig. Idén viszont rendhagyó leszek. Előkerült a 20 évvel ezelőtti Jar-Jar-os pólóm. Meglehet, hogy leszek akkora troll, hogy abban megyek. Mégiscsak 1999-ben vettem, akkor, amikor még az episode I-et vártam nagyon. Úgy érzem keretbe rakom a saga-t, ha ez episode IX-ra is ebben megyek, ha már van rá lehetőség! Csak attól félek, hogy meg fog pokrócozni a saját rohamosztagom! 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Minden új SW filmre beszerzek egy új pólót. Most egy TIE vadászosat szereztem. Abban megyek megnézni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 16. Én is ugyanígy. Most egy BB-8 eset tartogattam. A 2. Megtekintésre jó lesz vasárnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Holnap ilyenkor... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Ne is mond.... Nagyon ideges vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ne is mond.... Nagyon ideges vagyok! Ideges??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. (szerkesztve) Feszült inkább...ez a jobb szó. Kicsit félek ettől a filmtől, annyira azt sulykolják. Már csak 22 óra. Szerkesztve: 2019. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 17. 15 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kicsit félek ettől a filmtől, annyira azt sulykolják. A félelem a sötét oldal kapuja. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt, és szenvedést. 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.