Donát Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Orsós Krennic kapta a szavazatomat. Minden percét élveztem amíg a képernyőn volt, a halála pedig teljesen ironikus. És ne felejtsük el, hogy sok mémet is köszönhetünk neki. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Tudom, hogy most nem fogok "nyerni", de Qi'ra számomra érdekesebb és kíváncsi lennék még a történetének a folytatására. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Szavazatomat Krennic kapta, sok sok érthető okból. Qi'ra hogy szavazatot kapjon, arra szerintem nem elég az hogy Emilia Clarke milyen jó nő Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Imádtam gyűlölni Krennic-et és annyira jó, hogy a saját teremtménye pusztította el és ez a tény még el is jutott a tudatáig (ellentétben Tarkinnal, akinek nem volt ideje felfogni saját halálát). Az igazgató kapja a szavazatomat, vele szemben nekem Qi'ra nem túl érdekes. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeirToGrievous Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Egyik karakter sem a szívem csücske, de végül Krennicre szavaztam, mert van köpenye. És a köpeny menő! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Krennic. Súlyosabb karakter. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Engem azért ez a hatalmas Krennic-fölény eléggé meglep eddig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Krennic kapta, a szavazatomat. Nem a gonoszak gonosza, de működik, és kifejezetten tetszett a karrierista mivolta, ahogy próbált felmenni a ranglétrán. Nagyon jó volt Darth Vaderrel a Mustafaron való szóváltásuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profi Tankász Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ez viszont erős és csípős választás nekem... Qi'ra azért sokat tett Hanért,igaz hogy különváltak, a karakter maga nekem cuki és jó Krennic, nekem ő a bratyeszom, ezért inkább ráadtam a szavazatot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ez nem kérdés... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 13, 2019 Author Share Posted November 13, 2019 Nálam is Krennic a nyerő. Pedig Qi'ra is jó karakter, de az igazgató ellen kevés. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Qi'ra pont az egyik legjobb Birodalmi karaktert kapta. Én is csípem, de Krennicet nem tudja leelőzni. Talán ha benne lenne egy sorozatban. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Csatlakozom: sajnálom Qi'rát. Szuper karakter. Viszont pont összekerült az egyik nagyágyúval. Krennic szenzációs. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gafz Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ki az a Qi'ra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Krennic olyant villant az RO-ban, hogy nagyon kevés karakter van, akivel szemben nem őt választanám. Kár, mert Qi'rát is kedvelem, érdekes karakternek indult (és nehéz elfelejteni a Daenerys cosplay-ét ), viszont úgy érzem, neki még tényleg kéne egy folytatás, hogy felnőjjön a nagyokhoz. Titkon remélem, hogy a ToG befejeztével a színésznőt átcsábították az SW-hez, és szerepet kap vagy a Mandiban, vagy a Cassian Andor sorozatban, esetleg az Obi-Wanban: szóval valamelyik szériában. De szerintem a Mandiban lenne az igazi helye, mint a Vörös Hajnal vezetője, akinek szüksége van egy fejvadászra. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Qi'ra szép és okos, de a színészi játék picit elrontja nekem az amúgy remek karaktert :/ Krennic kétségbeesett, törtető karaktere és Mendelsohn játéka viszi itt a pálmát 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 Én is a dirire szavaztam mert érdekesebb figurának tartom az ellenfelénél. Amúgy tök közömbös nekem a fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 51 perccel korábban, Sinistra írta: Qi'ra szép és okos, de a színészi játék picit elrontja nekem az amúgy remek karaktert :/ Krennic kétségbeesett, törtető karaktere és Mendelsohn játéka viszi itt a pálmát Most valszeg megbántok jó sok rajongót, de aki a GOT-ból jön az egyből nem tudja hogyan kell színészkednie. Csak nézzük meg mennyi színész állja meg a helyét aki a GOT-ból szabadult, nah ugye 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 (edited ) 16 perccel korábban, Revanshist írta: Most valszeg megbántok jó sok rajongót, de aki a GOT-ból jön az egyből nem tudja hogyan kell színészkednie. Miért hogy kell? Szerintem semmi baj nem volt Clarke színészi játékával, hitelesen és hihetően alakította a szerepet. Edited November 14, 2019 by Ody Mandrell 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revanshist Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Miért hogy kell? Szerintem semmi baj nem volt Clarke színész játékával, hitelesen és hihetően alakította a szerepet. Úgy általánosságban gondoltam, az összes többi, bár valljuk be nem mintha olyan sokat kellett volna arckifejezéseket produkálnia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted November 14, 2019 Share Posted November 14, 2019 1 órával ezelőtt, Revanshist írta: Most valszeg megbántok jó sok rajongót, de aki a GOT-ból jön az egyből nem tudja hogyan kell színészkednie. Ezt nem igazán értem. Gondolom most azokra gondolsz, akik ott tűntek fel, nyilván nem mondjuk egy Peter Dinklage kaliberű színészre, aki amúgy zseniális. De az új üdvöskék közül nem tudom kit lehetett azóta egyáltalán többször látni Emilia-n és Sophie-n kívül. Maise pl. tudtommal átmenetileg elfordult a színészkedéstől. A két említett csaj pedig eddig szerintem kifejezetten jól helytállnak, semmi gond velük. A GoT-ban pedig szinte kivétel nélkül remekül játszott mindenki. De akkor térjünk át a szavazásra. Én nagyon kedvelem Qi'ra-t, anno leírtam részletesebben, hogy miért, nem mennék bele megint. Megszívta viszont a sorsolással, mert Krennic, mint birodalmi tiszt, mint igazi gátlástalan törtető féreg, elsőre lekenyerezett. Természetesen csak mint karakter. Ráadásul ott van benne az újszerűség, mert ő pl. Tarkinnal szemben egy alulról feltörekvő "suttyó", aki így nem a neveltetéséből és kvázi "veleszületett" arroganciája miatt akkora lárva, hanem pont a kisebbségi komplexusából és a mindenáron bizonyítási vágyából fakadóan. Gyakorlatilag minden egyes jelenete kincs, a kémiája mindenkivel parádés. A halála pedig annyira mesterien megkomponált jelenet, olyan stílusos és sorsszerű, hogy még SW viszonylatban mérten is kiemelkedő. Clarke színészi teljesítményével nekem a Soloban sincs egyáltalán semmi bajom. Bájos, megnyerő, ugyanakkor megvan az a simlis veszélyesen csábos kisugárzása. Ráadásul szerintem nagyon jól hozza pont azokat a kis váltásokat, kattanásokat, amikor Qi'ra kiesik egy-egy pillanatra az álarca mögül, a tudatos manipulatív szerepből. Ugyanakkor Mendelsohn melójához még így sem ér föl, bár nehéz is lenne. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts