Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve Szerző Ki állított volna Owenéknak sírt? Luke visszament valamikor később ezért?
Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve Gondolom azért csak nem maradtak ott a bejárat előtt az elszenesedett holttestek.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve Szerző Érdekesség, de Harrison Ford neve egyáltalán nem szerepel a vége főcímben.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Érdekesség, de Harrison Ford neve egyáltalán nem szerepel a vége főcímben. Ó, ez már nekem is feltűnt és nem is értem, miért nem. A vége főcímben már nem kellett titkolni, hogy benne volt a filmben.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve Szerző Tényleg nagy talány. Főleg, hogy nem csak egy cameora ugrott be.
Hozzászólás ideje: 2020. Május 16.5 éve Én úgy tudom, hogy ő kérte ezt, mintha hallottam volna valahol.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 9.5 éve Valamikor a Kijimi-n levő Cantinába is akartak egy zenekart. Adam Brockbank concept művész fel is vázolta hogy szerinte hogyan nézett volna ki.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 9.5 éve 2020. 05. 16. - 17:13, Ody Mandrell írta: Érdekesség, de Harrison Ford neve egyáltalán nem szerepel a vége főcímben. Ha megnézitek, valójában benne van Ford a vége főcímben. A köré szerveződő stábtagok kapcsán említve van a neve, pl. "Make-up artist - Mr. Ford".
Hozzászólás ideje: 2020. Június 10.5 éve 7 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Ha megnézitek, valójában benne van Ford a vége főcímben. A köré szerveződő stábtagok kapcsán említve van a neve, pl. "Make-up artist - Mr. Ford". Nem hinném, hogy Harrison Ford titokban sminkmester lenne ez a Mr. Ford az egyik sminkmester művészneve lehet.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 10.5 éve Oké, félreértetted amit írtam, de akkor itt a konkrét fotó. Rendkívüli véletlen lehet, hogy van Mr Boyega és Mr Driver művésznevű makeup artist is ebben a filmben, ahol ugyanezekre a vezetéknevekre hallgatnak a film vezető színészei is. Viccet félretéve, a "Makeup artist - Mr Ford" a titulusra értendő, azaz Mr Ford sminkese, aki a filmben egy Bil Corso nevű fickó. Szerkesztve: 2020. Június 10.5 éve - IndianaAndrisSolo
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve 57 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A Pasaanai buliban kiszúrtam egy Ithoriant. És leeresztett?
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve Nem tudom mit kell bántatni szegényt, csak jól akarta magát érezni
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve Szerző Azért írtam be, mert sok volt a nyavajgás a régi lények mellőzése miatt.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve Én meg csak poénból kérdeztem (játék a szavakkal), hogyha kiszúrtad (mint egy kereket) a buliban akkor nem-e eresztett le? De úgy tűnik nem ment át. Szerkesztve: 2020. Június 27.5 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve Szerző 6 perccel korábban, Darth Cupsy írta: De úgy tűnik nem ment át. Nem igazán, bocsi.
Hozzászólás ideje: 2020. Június 27.5 éve 38 perccel korábban, Nute Gunray írta: Elvileg egy snivvian is volt valahol. Ő is a pasaanai buliban figyel.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 1.5 éve Giacchino valamelyik Sith Trooper szerepében tűnik fel a muviban.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 11.5 éve Matthew Savage fantáziáját is megmozgatta valamikor a Kijimi-n levő cantina zenekara.
Hozzászólás ideje: 2020. Július 14.5 éve Chiang bátya egy emeletes csillagrombolót is elképzelt a kilencedik részhez.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.