Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Luke Skywalker vs. Kylo Ren (Elődöntő)

Elődöntő #1 33 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness döntőbe?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-12-11 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Luke Skywalker

luke_skywalker_2019.jpg

vs.

Kylo Ren

kylo_ren_2019_2.jpg

Korábbi Díjak:

Luke Skywalker:

Winter Madness 2017 II. hely

Kylo Ren:

-

Korábbi Összecsapások:

Episode VIII. :)

Statisztikák

Luke Skywalker

Főtáblás pontok: 152

Mérleg: 7-1

Eddigi út: Thrawn (28-2), Obi-wan Kenobi (20-10), Anakin Skyawlker (17-11)

Kylo Ren

Főtáblás pontok: 89

Mérleg: 3-1

Eddigi út: Grievous (26-3), Krennic (30-3), Leia Organa (19-9)

Hozzászólás ideje:

Kylo Renre szavaztam. Egy nagyon eredeti karakter és jövő hét szerdán remélhetőleg ismerni fogom a teljes történetét. :)

Hozzászólás ideje:

Ajaj! Ez nehéz kérdés. Az OT-ból Luke az abszolút kedvencem, plusz a TLJ beli szereplését és sorsát is imádom, de a ST-ból pedig Kylo a favorit nálam. Mivel light side párti vagyok, így remélem, hogy Kyloban/Benben "még mindig ott a fény", habár a sötétség felé vette az irányt a sorsa. Úgy érzem, hogy benne megvalósulhat az Erő egyensúlya, így végül rá adom a szavazatom.

Hozzászólás ideje:

Luke az eredeti trilógiában semleges volt számomra (kivéve ROTJ), de a TLJ olyan magaslatokba emelte a karaktert, hogy hűha. Nem is értem, hogy az utálkozók miért nyavalyognak, hogy tönkretették a karakterét... Meg a nagy lóf***t! A halála a Sagában az egyik legcsodálatosabban megkomponált jelenet és egyben leg Jedibb dolog evör, a mai napig megkönnyezem. Számomra ő IS Kiválasztott. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Sinistra írta:

A halála a Sagában az egyik legcsodálatosabban megkomponált jelenet és egyben leg Jedibb dolog evör

A halála tényleg nagyon szép volt, ráadásul ugyanúgy ikernapok. Az tényleg egy nagyon megható jelenet volt.

Hozzászólás ideje:

Kylo Renre szavaztam. Luke nagyon szép lezárást kapott, de nem tudok szabadulni attól, hogy egészen az ep8-ig nekem olyan semmilyen volt a karakter, mármint nem tudtam hozzá kötődni. Megértem és átérzem a drámáját, de nekem túl jó volt, azzal együtt is, hogy voltak hibái.

Kylo Ren ellenben már a belépőjével megfogott, és onnantól minden mozdulatát kis túlzással csodálom. Imádom, amikor gúnyolódik Huxon, amikor szétveri a berendezést, amikor Rey meglepetésére lakpja a maszkot - amit pedig az ep8-ban művel, az páratlan. És ebben nagyon nagy szerepe van Adam Drivernek, aki szerintem kisujjból lejátssza úgy Mark Hamillt, hogy ő is az élete legjobb alakítását hozta az ep8-ban, magasan jobbat, mint bármikor az ep4-6-ban. Egyszerre kettejükre nem lehet szavazni? :) 

Persze lehet, hogy Kylót is elrontják a következő részben, de én bizakodó vagyok. Ha meg mégis, hát majd legközelebb Luke-ra szavazok. De most Kylo Ren fővezéré a voksom - live long the supreme leader!

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Az EP9 előtt egy héttel egyelőre Luke életíve, tragédiája és dicsőséges távozása jobban megérint. Aztán majd meglátjuk.

10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én is azért szavazok Luke-ra mert lezárták a történetét és az remek lett. Kylo majd két év múlva, ha... ;) 

Pontosan ezekért én is Luke-ot támogatom. 

Hozzászólás ideje:

Nehéz döntés volt, de végül Skywalkerre szavaztam. Kylo remekül összetett karakter, de Luke-ot is kimondottan kedvelem, főleg az utolsó tettének fényében. "Egyszerűsége" ellenére, már az OT idején is őt bírtam legjobban a trióból. Ráadásul, mivel számtalan Ep6 utáni Legends könyv főhőse is, sokkal több kalandot és élményt tudok hozzá kötni. E miatt is közelebb áll hozzám Kylo Rennél. Kylo még adós egy zseniális 9. részbeli szereppel, hogy újragondoljam az álláspontom. :) 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Donát írta:

Ha 10 perccel a vége előtt x lesz, akkor is? :D

Úgy érted, egyenlő? :D Amikor a hozzászólást írtam, éppen 10–10 volt az állás, de úgy látom, az újonnan véleményt nyilvánítók ellenére sem lebbent fel a jövőről a sötét oldal fátyla. :P Amúgy nekem tetszik a szituáció; mindkét karakter megérdemli a szavazatait. És bár valóban megkísértett, hogy a mérleg nyelve legyek, az ilyen machinációk nem az én stílusom (bármily nagyra is becsülöm Palpatine képességeit, és támogatom őt a maradék két fordulójában ;)), maximum hogy az utolsó pillanatban az eggyel lemaradót döntetlenre segítsem. :D De szerintem ettől is tartózkodni fogok.

A rendszer a szavazatom nélkül is működőképes marad; ha jól emlékszem, döntetlen esetén kilátásban vannak gyorsasági fordulók.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, sirszalhasogato írta:

Úgy érted, egyenlő? :D Amikor a hozzászólást írtam, éppen 10–10 volt az állás, de úgy látom, az újonnan véleményt nyilvánítók ellenére sem lebbent fel a jövőről a sötét oldal fátyla. :P Amúgy nekem tetszik a szituáció; mindkét karakter megérdemli a szavazatait. És bár valóban megkísértett, hogy a mérleg nyelve legyek, az ilyen machinációk nem az én stílusom (bármily nagyra is becsülöm Palpatine képességeit, és támogatom őt a maradék két fordulójában ;)), maximum hogy az utolsó pillanatban az eggyel lemaradót döntetlenre segítsem. :D De szerintem ettől is tartózkodni fogok.

A rendszer a szavazatom nélkül is működőképes marad; ha jól emlékszem, döntetlen esetén kilátásban vannak gyorsasági fordulók.

Persze. De irigylem az önuralmad. :)

Hozzászólás ideje:

Kylo-ra szavaztam és kissé meglepett az eredmény, hogy ilyen jól áll. Azért az nem semmi, hogy már most két film után ilyen a népszerűsége és még nem is láttuk az utolsó részt. :)

Hozzászólás ideje:

Én annyira nem vagyok meglepve. Az eddigi részvétel alapján még pár szavazat várható, azok még fordíthatnak az álláson - vagy nem. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.