Donát Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Luke Skywalker vs. Kylo Ren Korábbi Díjak: Luke Skywalker: Winter Madness 2017 II. hely Kylo Ren: - Korábbi Összecsapások: Episode VIII. Statisztikák Luke Skywalker Főtáblás pontok: 152 Mérleg: 7-1 Eddigi út: Thrawn (28-2), Obi-wan Kenobi (20-10), Anakin Skyawlker (17-11) Kylo Ren Főtáblás pontok: 89 Mérleg: 3-1 Eddigi út: Grievous (26-3), Krennic (30-3), Leia Organa (19-9) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Na induljon akkor az első összecsapás. Én egyelőre kívárok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Kylo Renre szavaztam. Egy nagyon eredeti karakter és jövő hét szerdán remélhetőleg ismerni fogom a teljes történetét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 7 órával ezelőtt, Donát írta: Korábbi Összecsapások: Episode VIII. Ez jó, ez tetszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Én is kivárok még, egyelőre Luke felé hajlok de még át kell gondolnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Én is Luke felé hajlottam és gondolkodás nélkül rá szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 (edited ) Szerintem egyértelmű kire fogok szavazni. Edited December 10, 2019 by Dzséjt 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griet Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Ajaj! Ez nehéz kérdés. Az OT-ból Luke az abszolút kedvencem, plusz a TLJ beli szereplését és sorsát is imádom, de a ST-ból pedig Kylo a favorit nálam. Mivel light side párti vagyok, így remélem, hogy Kyloban/Benben "még mindig ott a fény", habár a sötétség felé vette az irányt a sorsa. Úgy érzem, hogy benne megvalósulhat az Erő egyensúlya, így végül rá adom a szavazatom. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Luke az eredeti trilógiában semleges volt számomra (kivéve ROTJ), de a TLJ olyan magaslatokba emelte a karaktert, hogy hűha. Nem is értem, hogy az utálkozók miért nyavalyognak, hogy tönkretették a karakterét... Meg a nagy lóf***t! A halála a Sagában az egyik legcsodálatosabban megkomponált jelenet és egyben leg Jedibb dolog evör, a mai napig megkönnyezem. Számomra ő IS Kiválasztott. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Végül Luke-ra szavaztam. Az ő íve lezárult és kapott egy zseniális lezárást. Kylonak a IX-ben kell még villantania, hogy végső esélyessé váljon. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Én is azért szavazok Luke-ra mert lezárták a történetét és az remek lett. Kylo majd két év múlva, ha... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Az EP9 előtt egy héttel egyelőre Luke életíve, tragédiája és dicsőséges távozása jobban megérint. Aztán majd meglátjuk. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 1 órával korábban, Sinistra írta: A halála a Sagában az egyik legcsodálatosabban megkomponált jelenet és egyben leg Jedibb dolog evör A halála tényleg nagyon szép volt, ráadásul ugyanúgy ikernapok. Az tényleg egy nagyon megható jelenet volt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Kylo Renre szavaztam. Luke nagyon szép lezárást kapott, de nem tudok szabadulni attól, hogy egészen az ep8-ig nekem olyan semmilyen volt a karakter, mármint nem tudtam hozzá kötődni. Megértem és átérzem a drámáját, de nekem túl jó volt, azzal együtt is, hogy voltak hibái. Kylo Ren ellenben már a belépőjével megfogott, és onnantól minden mozdulatát kis túlzással csodálom. Imádom, amikor gúnyolódik Huxon, amikor szétveri a berendezést, amikor Rey meglepetésére lakpja a maszkot - amit pedig az ep8-ban művel, az páratlan. És ebben nagyon nagy szerepe van Adam Drivernek, aki szerintem kisujjból lejátssza úgy Mark Hamillt, hogy ő is az élete legjobb alakítását hozta az ep8-ban, magasan jobbat, mint bármikor az ep4-6-ban. Egyszerre kettejükre nem lehet szavazni? Persze lehet, hogy Kylót is elrontják a következő részben, de én bizakodó vagyok. Ha meg mégis, hát majd legközelebb Luke-ra szavazok. De most Kylo Ren fővezéré a voksom - live long the supreme leader! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirszalhasogato Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Szerintem én az Erő akaratára bízom ezt a meccset. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 #TeamKylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 10 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Az EP9 előtt egy héttel egyelőre Luke életíve, tragédiája és dicsőséges távozása jobban megérint. Aztán majd meglátjuk. 10 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én is azért szavazok Luke-ra mert lezárták a történetét és az remek lett. Kylo majd két év múlva, ha... Pontosan ezekért én is Luke-ot támogatom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 Fú de szoros basszus. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Most lett igazán szoros, mert ténylegesen most szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 1 órával korábban, Donát írta: Fú de szoros basszus. Várható volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 48 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Várható volt. Valamelyest igen, de eddig mindegyik párharc, amit szorosnak vártam, végül kevésbé lett az. Az elődöntő meg nem garancia semmire lásd Sidious vs Obi két éve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Még itt is lehet sima, mert szerintem bőven benne van még 10-12 szavazat ebben a párharcban. Akkor lenne zseniális ha mondjuk 35 szavazat után döntetlenre végeznének. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Nehéz döntés volt, de végül Skywalkerre szavaztam. Kylo remekül összetett karakter, de Luke-ot is kimondottan kedvelem, főleg az utolsó tettének fényében. "Egyszerűsége" ellenére, már az OT idején is őt bírtam legjobban a trióból. Ráadásul, mivel számtalan Ep6 utáni Legends könyv főhőse is, sokkal több kalandot és élményt tudok hozzá kötni. E miatt is közelebb áll hozzám Kylo Rennél. Kylo még adós egy zseniális 9. részbeli szereppel, hogy újragondoljam az álláspontom. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 10 órával ezelőtt, sirszalhasogato írta: Szerintem én az Erő akaratára bízom ezt a meccset. Ha 10 perccel a vége előtt x lesz, akkor is? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sirszalhasogato Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 17 perccel korábban, Donát írta: Ha 10 perccel a vége előtt x lesz, akkor is? Úgy érted, egyenlő? Amikor a hozzászólást írtam, éppen 10–10 volt az állás, de úgy látom, az újonnan véleményt nyilvánítók ellenére sem lebbent fel a jövőről a sötét oldal fátyla. Amúgy nekem tetszik a szituáció; mindkét karakter megérdemli a szavazatait. És bár valóban megkísértett, hogy a mérleg nyelve legyek, az ilyen machinációk nem az én stílusom (bármily nagyra is becsülöm Palpatine képességeit, és támogatom őt a maradék két fordulójában ), maximum hogy az utolsó pillanatban az eggyel lemaradót döntetlenre segítsem. De szerintem ettől is tartózkodni fogok. A rendszer a szavazatom nélkül is működőképes marad; ha jól emlékszem, döntetlen esetén kilátásban vannak gyorsasági fordulók. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 1 órával korábban, sirszalhasogato írta: Úgy érted, egyenlő? Amikor a hozzászólást írtam, éppen 10–10 volt az állás, de úgy látom, az újonnan véleményt nyilvánítók ellenére sem lebbent fel a jövőről a sötét oldal fátyla. Amúgy nekem tetszik a szituáció; mindkét karakter megérdemli a szavazatait. És bár valóban megkísértett, hogy a mérleg nyelve legyek, az ilyen machinációk nem az én stílusom (bármily nagyra is becsülöm Palpatine képességeit, és támogatom őt a maradék két fordulójában ), maximum hogy az utolsó pillanatban az eggyel lemaradót döntetlenre segítsem. De szerintem ettől is tartózkodni fogok. A rendszer a szavazatom nélkül is működőképes marad; ha jól emlékszem, döntetlen esetén kilátásban vannak gyorsasági fordulók. Persze. De irigylem az önuralmad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Kylo-ra szavaztam és kissé meglepett az eredmény, hogy ilyen jól áll. Azért az nem semmi, hogy már most két film után ilyen a népszerűsége és még nem is láttuk az utolsó részt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Ez eddig nekem hatalmas meglepetés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Én annyira nem vagyok meglepve. Az eddigi részvétel alapján még pár szavazat várható, azok még fordíthatnak az álláson - vagy nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Szűk másfél óra van még. Láttunk már csodát ugye @Adrián? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts