Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Mondjuk Mayfeld itt jogosabb lenne, de üssekő, kaptunk egy Fennecet. 1 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 2020. 12. 11. - 16:58, csoli1138 írta: És a Mayfeldet játszó Bill Burr-t is ki kell emelni, aki szerintem gyenge láncszem volt alakításra, legalábbis nekem az s01s06-ban, erre itt remekel és szinte elviszi a hátán a részt. Csodálkozom, hogy ezt írtad, szerintem már az előző évadban is nagyon jól hozta a szerepét, nem csoda, hogy visszahívták a második évadba is. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 37 perccel korábban, Bence1997 írta: Mondjuk Mayfeld itt jogosabb lenne, de üssekő, kaptunk egy Fennecet. És vajon ki az utolsó? úgy érzem tényleg be fognak hozni egy Jedit, mert az évad eddigi szereplői közül már mindenki kapott plakátot. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 1 órával korábban, Donát írta: Csodálkozom, hogy ezt írtad, szerintem már az előző évadban is nagyon jól hozta a szerepét, nem csoda, hogy visszahívták a második évadba is. Most hogy így felhívtad rá a figyelmem, lehet hogy annyi, hogy szimpatikusabb a szerep amit most játszott. Jobban állt neki. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 1 órával korábban, Yoda József írta: És vajon ki az utolsó? úgy érzem tényleg be fognak hozni egy Jedit, mert az évad eddigi szereplői közül már mindenki kapott plakátot. És ha Pershing kap egy plakátot? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 1 perccel korábban, Iqvi írta: És ha Pershing kap egy plakátot? Ez is lehetséges Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Szerintetek Mayfeld-re hivatkozik a cím? De ő miért lenne hívő? Válasz
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Annyira megtetszett a szeizmikus töltet összekötő ereje, hogy kicsit játszottam a Power Point designerrel... 1 2 7 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. 48 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Szerintetek Mayfeld-re hivatkozik a cím? De ő miért lenne hívő? Szerintem inkább Mando, aki a vallása kifejezett tiltása ellenére levette a sisakját, meghozta ezt az áldozatot Groguért, hogy megtalálhassa. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Jó kis montázs. Ami pedig Djarin illeti, erre nem is gondoltam. Tényleg rá lehet húzni ezt a címet, főképp mert más lehetőség nem is nagyon van. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Én azt hittem, teljesen egyértelmű, hogy rá hivatkoznak a címmel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 14. Nekem nem esett le, pedig tényleg adta magát. Kíváncsi leszek innentől mennyire sűrűn szegi meg a "szabályt". Többen is céloztak rá, hogy innentől nem lesz ez már olyan kőbe vésve. Mindig az első lépés a legnehezebb. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Én azon se csodálkoznék ha esetleg a sorozat végére visszamenne a csajhoz az 1. évadból. Addigra már nem fog neki gondot jelenteni, hogy mutassa az arcát. A hívő lehet Baby Yoda is aki várja Djarint 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Ez is egy érdekes fejtegetés, eszerint Gideon éppen a Pasaana környékén jár és Kamino irányába tart: 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Ezt meg én rajzoltam: 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Mondjuk Kamino logikus lenne több szempontból is Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Nemcsak a Pershing miatt, belegondoltam, hogy Boba tulajdonképpen hazatérne, ha oda kellene menni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. A kedvenc bolygóm, dobnék egy csomagot ha oda mennének. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Elkészült a full guide. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nekem nem esett le, pedig tényleg adta magát. Kíváncsi leszek innentől mennyire sűrűn szegi meg a "szabályt". Többen is céloztak rá, hogy innentől nem lesz ez már olyan kőbe vésve. Mindig az első lépés a legnehezebb. Nekem az nagyon tetszett, hogy dacára annak, hogy egész életében sulykolták a fejébe a mandalori tradíciókat, most egy pillanatra sem habozott a sisak levételén, amikor Grogu megmentése és élete a tét. Bár Din egyértelműen "hívő", de nem fanatikus. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. (szerkesztve) Egy kicsit azért még kivárt, de nem volt mit tenni, a visszaszámlálás elindult. Vagy az elvei, vagy Grogu. Grogu nyert. Ez szerintem neki egy hatalmas áldozat volt a kis barátjáért. @pb69 Te nem láttad ezt a részt? Szerkesztve: 2020. December 15. - Ody Mandrell Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 57 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Te nem láttad ezt a részt? De-de, akartam is már írni párszor róla, csak vhogy kimaradt. De elöljáróban annyit, hogy tetszett nagyon. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Azzal is lehetne mit kezdeni hogy a terminál beszkennelte Mandi arcát. Teszem azt azok a kütyük lehetnének olyanok hogy a beolvasott pofák képét elküldik egy birodalmi adatbázisba. Később meg abból valamelyik birodalmi rájöhetne arra hogy Mandi arca kihez tartozik és valamikor felismernék Mandit ha meglátnák mikor épp nem lenne takarásban az arca. Aztán meg rárontanának a birodalmiak. 1 Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elkészült a full guide. Kár, hogy már nincsenek érdekességek menüpont. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Ezeket az infókat sztem a Visual Dictionary-re tartogatják. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 31 perccel korábban, pb69 írta: De-de, akartam is már írni párszor róla, csak vhogy kimaradt. De elöljáróban annyit, hogy tetszett nagyon. No akkor hajrá. (sky is) 28 perccel korábban, Rog írta: Azzal is lehetne mit kezdeni hogy a terminál beszkennelte Mandi arcát. Teszem azt azok a kütyük lehetnének olyanok hogy a beolvasott pofák képét elküldik egy birodalmi adatbázisba. Később meg abból valamelyik birodalmi rájöhetne arra hogy Mandi arca kihez tartozik és valamikor felismernék Mandit ha meglátnák mikor épp nem lenne takarásban az arca. Aztán meg rárontanának a birodalmiak. Ez már nekem is eszembe jutott. Most elvileg benne van az adatbázisban Djarin fizimiskája. 6 perccel korábban, cyrano írta: Kár, hogy már nincsenek érdekességek menüpont. Ezt én is nagyon sajnálom. Az első évadban mindig volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most elvileg benne van az adatbázisban Djarin fizimiskája. Az honnan sejthető? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Igazából sehonnan, az ötleted gondoltam tovább. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2020. December 15. Hozzászólás ideje: 2020. December 15. 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ezt én is nagyon sajnálom. Az első évadban mindig volt. Az 1. évadhoz is utólag jött ki, vagy rosszul emlékszem? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.