Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Acolyte sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Nute Gunray írta:

YouTube-ot addig kerülni kell.

Ott vagyok közben. Nem kattanok sw tartalomra.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@csoli1138? :D

Facebook-ra ne menjek fel? :D

Én ott nem is vagyok, ne menj fel sehova max a D+-ra!

Remek élmény volt végigizgulni az utolsó részt és konstatálni a meglepetéseket!

Már készítem is az új avatarodat, még Te sem tudom mit akarsz, de én már tudom, hogy mit akarsz! :evil:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Hű, ez kemény volt. Nem nagyon vannak szavak most. Minden tekintetben sokkolt, de nagyon ideges leszek, ha nem lesz 2. évad.

Hozzászólás ideje:

Méltó és nagyon érzelmes befejezés volt! Ha nem lesz második évad az maga lesz a BŰN!

24 perccel korábban, csoli1138 írta:

Már készítem is az új avatarodat, még Te sem tudom mit akarsz, de én már tudom, hogy mit akarsz! :evil:

Tudom már! :evil:

Hozzászólás ideje:

Nekem kissé vegyesek az érzéseim a finálé után, nem volt rossz, de nem is vagyok teljesen elégedett... de bővebben majd később a rész topicjában.

Hozzászólás ideje:
43 perccel korábban, Wilde írta:

Nekem kissé vegyesek az érzéseim a finálé után, nem volt rossz, de nem is vagyok teljesen elégedett... de bővebben majd később a rész topicjában.

Na ez érdekes lesz! :D Szerintem az előszereplős sorozatok közül az egyik, hanem a legjobb évadzárót kaptuk meg. 

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó évadzáró volt, de nekem a csúcspont az 5. marad. Ha ezt alapból nem több évadosra tervezték én megeszem a nemlétező kalapom, de persze a számok ebbe sajnos beleszólhatnak, remélem nem így lesz. 

Hozzászólás ideje:
Spoiler

Na most egy kicsit meg vagyok lőve, miről is szólt ez a sorozat.

1. 4 jedi elmegy egy bolygóra konvergenciát kutatni, mert túl gyorsan elterjedt az élet egy katasztrófa után

2. találnak egy boszorkányközösséget, ahol főnöknek akkora az ereje, hogy Sol "ijedtében" megöli.

3. a többi belehal az elhárított támadásukba,

4. közben van 2 erővel "teremtett" gyerek, mely 1 tudat 2 testben mégis tök mást akarnak, ugye az egyik boszorkány, a másik jedi akar lenni. Emiatt az egyik leégeti az otthonukat.

5. na most akkor jön az  unalomig ismert dilemma, hogy melyiket is mentsem meg. Hogy Mae hogy éli túl a zuhanást, az ok. de utána hogy távozik a bolygóról és hogy csapódik Quimir-hez?

6 Aztán ugye furdalja a jediket a lelkiismeret, hogy miért is kötöttek bele a boszikba.

7 Az egyik lány látta, hogy Sol ölte mag az anyját, a másik nem. Az egyik már az elejétől öldösi a részt vevő jediket, a másik meg csak miután megtudta ezt. 

8 Aztán most miért kellett egyáltalán akármelyik lánynak hozzácsapódnia Quimir-hez? A bosszú megvolt, felszabadultak, élhetnék az életüket.

9. aztán ez az egész eltitkolósdi a.) azért volt, mert politikailag hogy nézet volna már ki b.) Osha éljen áldott tudatlanságban. Aztán a halott Sol-ra jól rá lehetett mindent kenni. Osha meg otthagyta őket a fenébe.

Quimir meg Akolitus teljesen 20-adrandú volt ebben az etapban.

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Nagyon jó évadzáró volt, de nekem a csúcspont az 5. marad. Ha ezt alapból nem több évadosra tervezték én megeszem a nemlétező kalapom, de persze a számok ebbe sajnos beleszólhatnak, remélem nem így lesz. 

Hát azért már láttunk olyat, hogy egy SW-film utal valami folytatásra, ami aztán (sejthetően) sosem készül el, ilyen volt a Solo vége, Darth Maul-lal és Jabba belengetésével. 

Egyébként az is fennállhat, hogy a brandet kicsit megújítva készítik el a folytatást a kulcsszereplők megtartásával és újabb témák behozásával. Tehát nem The Acolyte második évad jön, hanem más címmel érkezik a folytatás, mondjuk:

Spoiler

Rise of the Sith, vagy valami ilyesmi, amiben már Yoda és Plagueis fontosabb szerepet kap, miközben Qimir, Osha és Mae sztorija is lezárul.

Hozzászólás ideje:
27 minutes ago, Darth Revan9 said:

Jó lenne még két évad ehhez a sorozathoz. Esetleg Leslye Headlandnek adhatnának mozifilmeket is.

Mozifilmig még ne rohanjunk. Egyelőre legyen folytatása sorozatnak és az legyen jó, és válaszolja meg a felvetett de válasz nélkül hagyott kérdéseket, és oldja meg a megoldatlan dilemmákat. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:

Hát azért már láttunk olyat, hogy egy SW-film utal valami folytatásra, ami aztán (sejthetően) sosem készül el, ilyen volt a Solo vége, Darth Maul-lal és Jabba belengetésével. 

De ott az egész film kész egésznek érződik, és ezek csak "cameo utalasok", mint a tucatnyi stáblistás jelenet a Marvelnél. De a sorozat erezhetően nyitva hagyott nagyon nagyon sok mindent, nem azt az érzést kelti, hogy most itt valamit lezártak. 

Hozzászólás ideje:

Zseniális évadzáró volt. Csak ülök itt és bámulok magam elé. Minden téren profi volt, csak kapkodtam a fejem. Ja igen és rettenetesen intellingensen oldották meg a lezárást.

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, MissKarrde írta:

Kvízeredményem: "You have the wisdom of Master Sol." :hug:

Szó szerint, divatos szóval literálisan.

Nekem is ez jött ki. Más is lehet?

@gafz

Spoiler

A feltett kérdésre, hogy miről is szól az évad, a személyes válaszom az, hogy Solról szól. Az ő története lett leginkább lekerekítve. Az ő bukása előrevetíti a Jedik bukását.

Emellett számtalan részválasz létezik az univerzumban. Mindenki találja meg a maga válaszát. :lol:

@Darth Cupsy

Egyvalamit lezártak. 

Spoiler

A nyomozást s benne Sol sztoriját. ;) Ennél többet nem is akart szerintem.

Egyébként meg kinyitották kb. Pandóra szelencéjét.

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
17 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Mozifilmig még ne rohanjunk. Egyelőre legyen folytatása sorozatnak és az legyen jó, és válaszolja meg a felvetett de válasz nélkül hagyott kérdéseket, és oldja meg a megoldatlan dilemmákat. 

Majd, ha befejezte az Akolitust, utána.

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Szisz írta:

@Darth Cupsy

Egyvalamit lezártak. 

Spoileres tartalom megtekintése

Ez igaz, csak ez meg kevés, mint Yord nyakában az ép csigolya. :evil: :lol:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.