IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Filoni külön figyelt rá, hogy ott legyen rajta a koromfolt attól, hogy felrobbant. Benne van a Disney Gallery Mandalorianben. A Mandoban és a TBoBF-ben korábbról visszatérő karakterek eddig: Boba, Max Rebo, 8D8, EV-9D9, Bib Fortuna, R5-D4, Luke, R2-D2, Ahsoka, Bo-Katan, Thrawn (említik), Black Krrsantan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Január 31. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Filoni külön figyelt rá, hogy ott legyen rajta a koromfolt attól, hogy felrobbant. Benne van a Disney Gallery Mandalorianben. És most lehet új koromfoltokat is rárakni, mert a legutóbbi részben a motivátora újra elszállt. Bár ez a második eset nagyon nem viselhette meg, mert a rész végén még mindig működik. Lehet a pit droidok gyorsan megjavították? Szerkesztve: 2022. Január 31. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Egy biztos: a star warsban nem úgy cserélődnek a droidok, mint a mi világunkban az okostelók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. *napi hülye kérdés* Ki várja már a holnapi epizódot? Momentán elképzelni se tudom mi lesz benne, bár Filoni neve garancia a meglepetésekre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: *napi hülye kérdés* Ki várja már a holnapi epizódot? Momentán elképzelni se tudom mi lesz benne, bár Filoni neve garancia a meglepetésekre. A meglepetés lehet negativ is... Volt már rá példa Filoni-tól... XD 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Én most azt remélem, hogy valami hasonló utat fogunk bejárni, mint a Mandi első évadjának finálét felvezető epizódjánál. Most mindenképpen azt várom, hogy a Pyke elleni háborúval foglalkozzunk, legyen interakció Boba és a Pyke-ok között - a Polgármester is újra feltűnhet - de ugyanakkor mindenképpen számítok (igazából remélem hogy ezt csinálják) egy hasonló felépítésre, mint a Mandi 1. évad 7. része: ott a Kliens és a Birodalom volt az ellenség, de végül jött Gideon és kinyíratta Werner Herzog karakterét. Ha itt bejönne a képbe esetleg a Pyke Szindikátus mögött vagy mellett álló szervezet - Vörös Hajnalra célzok, Qi'ra vezetésével - annak örülnék, mert ez a sorozat foglalkozik az alvilággal - még a promócióban is úgy adták ki az előzetest, hogy "every galaxy has an underworld" - szóval jöjjön csak az alvilág apraja-nagyja, a Mandi 3. évadánál én mindenképpen Gideon és a Mandis vonalat látom folytatásnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Egy jó kis fejtegetés a ziro-n. https://ziro.hu/elemzesek/harc-a-tatuinert-kik-vehetnek-reszt-a-pyke-ok-elleni-haboruban/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Ahogy korábban megírtam, a holnapi résszel vagy megdicsőül a sorozat, vagy mennybe megy. Ha Bobára koncentrál, és nagyszabású, hosszú rész lesz, és megkapjuk az igazi ellenlábasát egy igazán erős karakter személyében (legyen az egy pyke, vagy az a pyke, akivel találkozott, vagy más), akkor valószínűleg betalál majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. 39 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: vagy megdicsőül a sorozat, vagy mennybe megy Mi a különbség? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 1. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: *napi hülye kérdés* Ki várja már a holnapi epizódot? Momentán elképzelni se tudom mi lesz benne, bár Filoni neve garancia a meglepetésekre. Már csak két epizód van hátra, így elérkeztünk a zárórészekhez. Ez az SW sorozatoknál eddig automatikusan azt jelentette, hogy most jön a csúcs. Eddig a Boba Fett sorozat nálam nagyon jól teljesített. Egyértelműen jobban tetszett, mint mondjuk a Mandalori első évadánál a zárás előtti epizódok. Úgyhogy nincs rá szó mennyire izgatott vagyok. Nagy dolgokat várok. Már holnap is. Aztán majd erre gondolom rátesz egy lapáttal a jövőheti. Sajnos pont holnap 10 órakor egy megbeszélésem van, így nem tudom rögtön rávetni magam, de amint vége lesz szerintem azonnal tolom az új részt 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Sokatmondó képpel reklámozza a hivatalos oldal az epizódot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Sokatmondó képpel reklámozza a hivatalos oldal az epizódot. Hmmm. Ha benne lesz Mando remélem most már osztozni fognak Bobával a játékidőn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Ez inkább Grogut vetíti előre, de egyébként egyetértek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ez inkább Grogut vetíti előre, de egyébként egyetértek. Nincs Grogu Mando nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Csak hogy még egyszer meg legyen erősítve, ezt az epizódot Filoni fogja rendezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Nos én készen állok a mai részre! Teendőim letudva, már tűkön ülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. A rész címe elég kacifántos: From the Desert Comes a Stranger. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Az első részt juttatja eszembe, de valóban érdekesen hangzik! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Gyerekek mondták nekünk, hogy ez lesz a két és feledik Mandalori évad de nem tudtuk hogy ezt mennyire komolyan gondolták 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Jó vagy rossz értelemben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Éppen most , Ody Mandrell írta: Jó vagy rossz értelemben? Szerintem még Bomarr se látta a részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 4 perccel korábban, Bomarr írta: Gyerekek mondták nekünk, hogy ez lesz a két és feledik Mandalori évad de nem tudtuk hogy ezt mennyire komolyan gondolták ez már majdnem spoiler! De állok elébe! Lehet hogy 1,5 óra lesz a zárórész? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 6 perccel korábban, Donát írta: Szerintem még Bomarr se látta a részt. Mindenesetre a rész topikjába már írt. Amúgy nem is láthatta mert szerintem még nem került ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mindenesetre a rész topikjába már írt. Amúgy nem is láthatta mert szerintem még nem került ki. Whill írt már oda, gondolom akkor valahogy már látta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Éppen most , Ody Mandrell írta: Mindenesetre a rész topikjába már írt. Amúgy nem is láthatta mert szerintem még nem került ki. A RARGB-n már fent van kilenc óta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Jó vagy rossz értelemben? Még csak az elejét láttam és sajnos nem tudom most teljes egészében megnézni, de az epizód eddig szuper (mi az hogy!) viszont hát nem erre számitottam 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. nmag is megjött! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. 1 perccel korábban, Bomarr írta: iMég csak az elejét láttam és sajnos nem tudom most teljes egészében megnézni, de az epizód eddig szuper (mi az hogy!) viszont hát nem erre számitottam Ilyenkor lesz az ember hirtelen hyperproduktív a 10 órás meetingjein. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Sajnos én is csak este láthatom, de már izgulok nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Február 2. Az epizód majdnem 46 perces. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.